04 / 05 / 2024

ab Yaşanılır kentler hibe

ab Yaşanılır kentler hibe

Avrupa Birliği (AB), metro, metrobüs, tramvay duraklarını yaya ve bisiklet yollarıyla desteklenen şehirlerin yeni ulaşım projelerini hayata geçirmek için belediyelere 25 milyon Euro hibe verecek.

Yabancıya arsa, arazi ve konut satılır mı? sorusuna net cevap!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, resmi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den, yabancıya gayrimenkul satışlarıyla ilgili yaptığı paylaşımda ''Yabancıya gayrimenkul satılır mı? sorusuna net yanıtı verdi. İşte o paylaşım...

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Dolar kurunda 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor!

Dolar kuru her yeni güne yeni bir rekorla başlarken Türk Lirası karşısında 15 haftadır aralıksız yükselmeye devam etti. Bu değer artışı en son 1999 yılında görülmüştü. Dolarda 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor.

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş gündemden düşmezken gümüş fiyatları yüzde 30 değer kazanarak rekor kırdı. Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak.

Altında aylar sonra bir ilk yaşanıyor! Gram altın rekor üstüne rekor kırıyor! Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor

Altın fiyatlarında aylar sonra bir ilk yaşanıyor. Gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın...

Altın ithalatı ocakta rekora imza attı! 28 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor

Ocakta altın ithalatı 68 bin 330 kg ile kayıtların tutulmaya başlandığı 1995 yılından bu yana yükselerek rekora imza attı. 28 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor. İşte ocak 2023 altın ithalatı verileri...

EYT’de emeklilik başvurusu e-Devlet üzerinden nasıl yapılır?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 28 Aralık tarihinde Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için yaş sınırının kalktığını müjdeledi. Bu haber sonrası e-devlet üzerinden EYT başvurusunun yapılıp yapılmayacağı araştırılmaları hızlandı. İşte detaylar!

İkinci el oto pazarında yeni yıl öncesi hareketlilik yaşanıyor!

Matrah düzenlenmesiyle kısa bir süre durgunluk yaşayan ikinci el otomobil piyasasında 2023 yılı öncesi hareketlilik yaşanıyor. MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç, satışlarda belirgin bir hareketlilik olduğunu söyledi.

Elinde doları olan herkes baksın! Dolarda 32 yıl sonra bir ilk yaşanıyor

ABD Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yükselişe geçen ABD dolarında 32 yıl sonra bir ilk yaşanıyor. Elinde dolar olan herkes baksın! Dolarda son dakika gelişmesi...

Vergi dilimi sorunu nedir? Maaşları nasıl etkiliyor? Nasıl çözülür?

Vergi dilimi sorunu işçi sendikaları tarafından sıklıkla dile getiriliyor ancak hükümet bu çağrıya henüz yeşil ışık yakmış değil. Asgari ücretin yükselmesiyle birlikte çalışanın ödediği vergi de artacak ve eline geçen para azalacak. Peki bu sorun nasıl çözülür? İşçilerin talebi ne olmalı?

65 yaş üstü tapu satışı nasıl yapılır?

Tapuda satış nasıl yapılır? 65 yaş üstü tapu satışı nasıl yapılır? soruları tapuda satış yapacak kişi veya kişilerce araştırılmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Altın fiyatlarında ne kasırgası resmen tsunami yaşanıyor! Yatırımcılar hemen bakın! 20 Ekim 2022 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Altın fiyatlarında ne tsunami resmen kasırga yaşanıyor. Yatırımcılar şok içinde. Altın fiyatları tarihin düşüşünü yaşıyor. İşte güncel altın fiyatları 20 Ekim 2022...

Gram altın için 3.000 TL olacak demişti! Altında kıyamet kopuyor! 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor! Çabuk bakın

Altın fiyatlarındaki düşüşün önüne geçilemiyor. Uzman Tuna Kaya gram altının 3.000 TL olacağını söylemişti fakat altında son zamanlarda kıyamet kopuyor. Ekim ayının gelmesi ile gittikçe değer kaybeden altın fiyatlarında 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor.

ab Yaşanılır kentler hibe Haberi

ab Yaşanılır kentler hibe

Avrupa Birliği (AB), Türkiye’de ulaşımın rahatlamasını sağlamak ve halkı bireysel araç kullanımından uzaklaştırarak toplu taşıma ve bisiklete yönlendirmek amacıyla 25 milyon euro hibe vereceğini açıkladı.

DW Türkçe’nin haberine göre, bu yıl teması “Birlikte yürüyelim” olan Avrupa Hareketlilik Haftası’na, Türkiye’den aralarında üç büyükşehrin de bulunduğu 61 kentin katılacağı belirtildi.

BAŞKANLARLA YÜRÜYÜŞ

‘Sürdürülebilir Kent içi Hareketlilik Planları’ kapsamında Konya’ya giden AB Türkiye Delegasyonu Temsilcisi Christian Berger, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur Altay ve kent sakinleriyle Mevlana Bulvarı’nda bir yürüyüş yaptı. Berger yürüyüşlerine pazar günü İstanbul Bağdat Caddesi ve Ankara Tunalı Hilmi Caddesi’nde sürecek. Projeye 51 belediyenin başvurduğu...