05 / 05 / 2024

Abank kredi taksitleri

Abank kredi taksitleri

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, Abank'ın yaptığı 0.18 puanlık artış, 2 hafta içinde konut kredisi taksitlerini 130 TL yükseltti. Toplamda ödenecek faiz ise 15.500 TL arttı.

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? Garanti, Akbank ve Yapı Kredi hesaplama tablosu!

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler bankaların konut kredilerinin aylık taksitleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte son dakika hesaplama tablosu...

120 ay vadeli konut kredisi hesaplama tablosu! 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar? Yapı Kredi, Akbank, Garanti...

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak edilen ve araştırılan konut kredisi faiz oranları güncellendi. Peki 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka 120 ay vadeli konut kredisi tablosu!

Bankalar, konut kredi faiz oranlarını güncellemeye devam ederken, 1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri de yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte banka banka 120 ay vadeli konut kredisi tablosu!

Kredi kartı taksitleri 1 Nisan'dan itibaren sil baştan değişiyor! Müşterilere özel mesajlar atıldı!

Milyonların gözü kredi kartlarındaki taskitlerle ilgili yapılacak değişiklikte. Son zamanlarda herkesin merakle beklediği konuyla ilgili Ziraat Bankası eski yöneticisi, ekonomist Şenol Babuşçu'dan değerlendirme geldi.

Bankaların güncel 100 bin TL ihtiyaç kredi oranları ve taksitleri nelerdir?

Vatandaşlar nakit ihtiyacını karşılamak için en uygun ihtiyaç kredisini bulmak istiyorlar. Buna göre, bankaların sunduğu farklı masraflı ve ödeme seçenekleri göz önünde bulundurularak kredi karşılaştırması yapılıyor. 

750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte Ziraat, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi faiz oranları!

Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi konut kredisi faiz oranlarını peş peşe açıkladı. Peki 750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Konut fiyatları 3 yılda 8 kat, aylık kredi taksitleri 21 kat yükseldi! Barınma sorunu derinleşiyor!

Son günlerde fahiş oranlarda yükselen konut fiyatları sık sık gündem oluyor. Ortalama konut fiyatı üç yılda sekiz kat yükselirken, konut kredisi taksitleri 21 kat arttı. 

Asgari ücretli çalışanlar en az 266 aylık maaşıyla bir ev alabiliyor! Aylık kredi taksitleri 4 asgari ücreti geçti!

Son günlerde fahiş konut fiyatları ve yüksek kredi faizleri sık sık gündem oluyor. Yapılan hesaplamalara göre,  asgari ücretli çalışanlar en az 266 aylık maaşıyla birikim yaparak ortalama bir konut alabiliyor. İşte ayrıntılar...

Konut almak şimdi daha da zor: Kredi taksitleri geçen seneye göre yüzde 70 arttı!

Türkiye'de konut fiyatları artmaya devan ederken konut satın alma oranları ise inişli çıkışlı seyrini sürdürüyor. Hızlı artan fiyatlar, kredi faiz oranlarının yükselişi ve kredileri sınırlayan düzenlemeler konut satışlarını yavaşlattı.

Konut kredisi faizleri arttıkça arttı! Ev fiyatları 3 milyon TL'ye koşarken, kredi taksitleri 63 bin liraya dayandı! 

Geçtiğimiz yılın başında İstanbul'da ortalama konut fiyatları 1,6 milyon lirayken, bu yıl aynı dönemde 'ortalama fiyatlar' bile 3 milyon liraya koşuyor. Bankadan kredi çekebilen vatandaşların aylık yapması gereken taksitler ise 63 bin liraya dayanmış durumda. 

0,69 faiz oranında konut kredisinde ilk 3 yıl hazine desteği! Merak edilen ödeme tablosu

Yeni Evim Kampanyası çok dikkat çekti. Çok düşük faiz oranı, uzun vade ve Hazine desteğiyle birlikte konut almak biraz daha rahat hale geldi. Hazine vereceği destekle kredi taksitleri üzerindeki yük azalacak. İşte tüm tüm detaylar...

250 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Merkez Bankası’nın son üç toplantıda haftalık repo faizinde toplam 400 baz puan indirim uygulamasını bankalar da kredi faizlerine yansıttı. Peki güncellenen oranlarla 250 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Afyon TOKİ Konutları'nın kredi taksitleri ve faiz oranları TBMM gündeminde!

Afyon'un Merkez ilçesi Çetinkaya Mahallesinde TOKİ konut alımında kullandırılacak kredilerin taksit ve faiz oranları meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Abank kredi taksitleri Haberi

Abank kredi taksitleri

Şubat ayı sonunda konut kredisi faiz oranlarını %1.06’ya kadar yükselten Abank, 2 hafta sonra oranlarını yeniden arttırdığını duyurdu. Bankanın aldığı artış kararıyla 120 ay vadeli konut kredisi faiz oranı 0.18 puan yükselerek


%1.06’dan %1.24’e yükseldi.

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, oranlarda yapılan 0.18 puanlık artış, 2 hafta içinde taksitleri 130 TL yükseltti. Toplamda ödenecek faiz ise 15.500 TL arttı. Diğer bireysel kredi faiz oranlarında ise bir değişiklik...