20 / 05 / 2024

Abant yolu sel

Abant yolu sel

Bolu'da etkili olan sağanak nedeniyle Abant yolunda sel meydana geldi. Selde kaya ve ağaç parçalarıyla karayolu ulaşıma kapanırken, Abant Tabiat Parkı'na tatil için gelenlerin araçları kilometrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu.

Karadeniz Sahil Yolu Projesi'ne ilişkin 5 sorun mecliste!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Karadeniz Bölgesi'nde meydana gelen sel ve su baskınlarına ve Karadeniz Sahil Yolu Projesi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı.

Abant yolu sel nedeniyle ulaşıma kapandı!

Bolu'da etkili olan sağanak nedeniyle Abant yolunda sel meydana geldi. Selde kaya ve ağaç parçalarıyla karayolu ulaşıma kapanırken, Abant Tabiat Parkı'na tatil için gelenlerin araçları kilometrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu.

Bolu Abant yolu sel nedeniyle ulaşıma kapandı!

Bolu'da sabah saatlerinden bu yana devam eden etkili yağış, Abant karayolunda sele neden oldu. Kaya ve ağaç parçalarıyla karayolu ulaşıma kapanırken, uzun araç kuyruğu oluştu.

Hatay'daki 80 yıllık köprü sel suları nedeniyle yıkıldı!

Sel baskınında 5 kişinin hayatını kaybettiği Hatay'ın Erzin ilçesinde sağanak nedeniyle meydana gelen sel suları, Hürriyet Mahallesi'ndeki Eski Adana Yolu Erzin deresi üzerindeki 80 yıllık köprüyü yıktı.

Sel nedeniyle Antakya-İskenderun yolu trafiğe kapandı!

Antakya'da akşamdan itibaren etkili olan yağış nedeniyle Ötençay Mahallesi mevkisinde sel meydana geldi. Karayolu ekiplerinin yol çalışması sürdürdüğü Antakya-İskenderun karayolu, selin dağdan getirdiği balçıkla kapandı.

Kayseri-Erciyes yolu sel nedeniyle ulaşıma kapatıldı!

Kayseri'de etkili olan sağanak yaşamı olumsuz etkiledi. Kayseri'de etkili olan sel nediyle Kayseri-Erciyes yolu sel nedeniyle ulaşıma kapatıldı, çok sayıda araç dere yatağına sürüklendi, bazı evleri su bastı.

Kayseri Kültür Yolu projesinde çalışmalar sürüyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Selçuklu Müzesi'nden başlayarak Kayseri Mahallesi'nde sona erecek olan Kültür Yolu projesi ile Kayseri Lisesi'nin tarihi binasında yapılacak olan Milli Mücadele Müzesi için çalışmalarını sürdürüyor.

ODTÜ Yolu'ndaki köprü ve geçitlere hükümdar isimleri verildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesince yapılan 1071 Malazgirt Bulvarı'ndaki (ODTÜ Yolu) köprü, alt geçit ve yaya üst geçidine Anadolu Selçuklu ve Büyük Selçuklu Devleti hükümdarlarının isimleri verildiği bildirildi

TOKİ Konya Selçukluya 672 konut yaptıracak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Konya Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesine 672 konut yaptıracak. TOKİ, söz konusu konut, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işini 22 Kasım 2011 tarihinde açık ihale usulü ile ihaleye çıkaracak

Türk Telekom Arena'ya yaya yolu yapılacak!

Metro hattını da rahatlatması hedeflenen yol, stadyumdan Seyrantepe Köprüsü'ne bağlanacak. Galatasaray Kulübü, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın ulaşım problemlerinin çözümünde ilk adımı, yaya yolu yapılmasıyla atacak

Sel, Akdeniz ve Ege'de tarım alanlarını vurdu!

Akdeniz ve Ege Bölgesi'nde yaşanan sel felaketi altyapı hariç tarımsal alanlarda 100 milyon liralık kayba neden oldu. En büyük zararı gören bölgenin 'beyaz altını' pamukta rekoltenin % 25 düşmesi bekleniyor

Karadeniz Sahil Yolu Giresun geçişine üst geçit lazım!

Karadeniz Sahil Yolu Giresun şehiriçi geçişinde deniz seviyesinin altında inşa edilen alt geçitlerin yağmur yağdığında su basması nedeniyle kullanılamadığı belirtildi.

Rize'deki sel felaketinin sebepleri neler

Geçtiğimiz günlerde büyük bir sel felaketi yaşayan Rize için kapsamlı bir yeniden yapılandırma projesi hazırlanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Rize'yi yeni felaketlerden korumak amacıyla önce imar planlarını revize edilerek değerlendirecek

Abant yolu sel Haberi

Abant yolu sel


Bolu'da etkili olan sağanak nedeniyle Abant yolunda sel meydana geldi.  Selde kaya ve ağaç parçalarıyla karayolu ulaşıma kapanırken, Abant Tabiat Parkı'na tatil için gelenlerin araçları kilometrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu.


Karayolları ekipleri yolun ulaşıma açılması için iş makinalarıyla çalışma...