21 / 05 / 2024

abd de 100 milyon dolara satılan ev

abd de 100 milyon dolara satılan ev

Dünyanın en ilginç emlak satışlarından biri, kuşkusuz ABD’de gerçekleşen bu satış olsa gerek.Kaliforniya’da bulunan, ABD’nin teknoloji üssü konumundaki Silikon Vadisi’ne yakın olan bina ve arazisi, 100 milyon dolara satıldı...

Apple ABD'de 100 mağazasını yeniden açacak!

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Apple, ABD'de 100 mağazasının kapılarını bu hafta yeniden açacağını duyurdu.

ABD’de yılda 1 milyar kuş gökdelenlere çarpıp ölüyor!

Bilim insanları, ABD'de yılda 100 milyon ila 1 milyar göçmen kuşun her tarafı parlak camla kaplı, ışıklandırılan gökdelenlere çarparak öldüğünü tahmin ettiklerini açıkladı...

ABD'de 100 milyon dolarlık gayrimenkul dolandırıcılığı!

FTC tarafından Washington´da düzenlenen basın toplantısında ABD'de bugüne kadar en büyük gayrimenkul yatırım dolandırıcılığının yaşandığını açıkladı.

ABD'de konut satışları Şubat'ta beklentiyi aştı!

ABD'de yeni konut satışları Şubat'ta 539 bin adet ile beklentileri aştı. ABD'de yeni konut satışları Şubat'ta yıllık bazda 539 bin adetle, yedi yılın zirvesine yükselerek beklentilerin üzerinde açıklandı.

ABD'de 2'nci el konut satışları düştü!

ABD'de Şubat'ta 4.88 milyon adete yükselen ikinci el konut satışları beklentilerin altında kaldı. ABD'de ikinci el konut satışları beklentiyi karşılayamadı.

Yıldız Entegre ABD'de 100 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Yıldız Entegre, birisi Kartepe'de olan toplam 7 tesisiyle Türkiye'nin sunta, MDF ihtiyacının yüzde 35'ini üretiyor. Hakkı Yıldız, geçen yıl yüzde 20 büyüme oranıyla 3.2 milyar TL ciro elde ettiklerini bildirdi.

Kale Grup, Çanakkale'de 100 milyon TL yatırımla yeni fabrika kuracak!

Kale Grup, Çan’daki ilk fabrikasının yerine de 100 milyon TL’ye yeni fabrika kuracak. 58 yıl önce üretime geçen ilk fabrikanın yerine yapılacak granit fabrikasının temeli ise Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın katılımıyla atıldı.

Yıldız Entegre ABD'de 100 milyon dolara orman kuruyor!

Türkiye'de Orta Anadolu'dan doğuya gittikçe yeşile hasret artıyor. Batıda da altyapı yatırımları sırasında her kesilen ağaç, haklı olarak toplumun tepkisine yol açıyor..

ABD'de konut satışları beklentiyi karşılamadı!

ABD'de bekleyen konut satışları Ocak'ta yüzde 1.7 ile beklentilerin altında arttı. ABD'de sözleşmeleri imzalanan ve bekleyen konut satışları endeksi Ocak'ta bir önceki aya göre düştü.

ABD'de yeni konut satışları beklentiyi aştı!

ABD'de yeni konut satışları Ocak ayında beklentilerin üzerinde gerçekleşti. Ocak ayında satışlar Aralık ayına göre küçük bir düşüş yaşasa da son 6 yılın en yüksek seviyesinde kalmaya devam etti.

Ülker, ABD’de arazi aldı!

Yaptığı satın almalarla dünyanın üçüncü en büyük bisküvi üreticisi haline gelen Yıldız Holding, DeMet`s için ABD’de arazi aldı. New York'taki arazi için ödenen fiyat bilinmiyor!

Esenler'de 100 bin konutluk dönüşüm hamlesi!

Kentsel dönüşüm hareketinin başladığı ilçe Esenler'de 10 binin üzerinde konut dönüştü. Başkan Tevfik Göksu, "10 yıl içinde de 100 bin konutun yarısından fazlasını dönüştüreceğiz" dedi

ABD'de ev fiyatları 2014'te de rekor kırdı!

ABD'de konut fiyatları 3 yıldır yükselişte, buna karşılık satışlar da 2014'ü % 3.1 düşüşle kapattı. Sonuç: Sadece Washington’da 4 bin kişi sokakta...

abd de 100 milyon dolara satılan ev Haberi

abd de 100 milyon dolara satılan ev

Dünyanın en ilginç emlak satışlarından biri, kuşkusuz ABD’de gerçekleşen bu satış olsa gerek.

Kaliforniya’da bulunan, ABD’nin teknoloji üssü konumundaki Silikon Vadisi’ne yakın olan bina ve arazisi, 100 milyon dolara satıldı.

150 yıldır aynı ailenin elinde olan, 16 metrekare genişliğinde 7 odalı bina, özel bahçesi ve iki adet havuzuyla dikkat çekiyor. Ancak en çok dikkat çeken ise, binanın satış şartları. Nitekim 150 yıldır binanın sahibi olan ailenin son mensubu Christian de Guigne IV, burasının sadece konut olarak kullanılması ve “kendisi ölene kadar burada yaşaması” şartıyla satışı yapmış.

Yani, binanın yeni sahibinin planları, bir anlamda 75 yaşındaki Christian de Guigne’nin hayat çizgisine...