02 / 05 / 2024

abd de ev nasıl alınır

abd de ev nasıl alınır

Türk jet-set'ine Miami'de, Orlando'da ev satan adam anlattı: Son 3 yılda Türklerin Amerika'daki emlak yatırımları 2 kattan fazla arttı... En çok talep Miami'de okyanus manzaralı rezidanslara...

Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı! 50 bin dolar peşinatla ABD'de konut fırsatı!

ABD'de kiralama hizmeti, ev sahibi temsilciliği, yatırım danışmanlığı gibi pek çok hizmet sunan Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı.

Türkler ABD’de ev alırken nelere dikkat etmeli!

ABD’den ev satın alan, pilotların çoğunlukta olduğu 150 Türk yatırımcı, bir Türk emlakçı tarafından dolandırıldı. Bu haber yurt dışında yatırım yapmak isteyenlerin aklını karıştırdı. Realogics Sotheby’s şirketinin Seattle’daki emlak danışmanı Murat Dabağoğlu dikkat edilmesi gerekenleri yazdı

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

ABD’de 2. el konut satışları yerin dibine girdi! 2010 yılından beri böylesi görülmedi!

ABD'de mevcut ev satışları Aralık ayında aylık bazda yüzde 1,5 düşerek yüksek mortgage faiz oranlarının vurduğu Kasım 2010'dan bu yana en düşük seviyeyi gördü.

ABD'de ev kiraları yüzde 40 arttı!

ADB'de ev kiraları son bir yılda yüzde 40 oranında arttı.

Türkiye'de ev fiyatları neden yükseliyor?

Dünyada ev fiyatlarının en fazla yükseldiği ilk üç ülke belli oldu buna göre; Türkiye'de 29,2, Yeni Zelanda'da yüzde 25,5 ve ABD'de yüzde 18,6 artış kaydedildi. Peki konut fiyatları neden artıyor?

ABD'de ev kiraları artacak iddiası!

ABD'de konut fiyatlarındaki yükseliş rekor seviyeye çıktı. ABD Ulusal Konut Fiyat Endeksi, mayıstaki 255.3'ten haziranda 260.9'a ulaştı.

ABD'de asgari ücretle çalışanlar ev kiralarını karşılayamıyor!

ABD'de ev fiyatlarının, asgari ücretle geçinen kişilerin kiraları karşılayamayacağı kadar artış gösterdiğine dikkat çekildi.

ABD'de ev alanlar kazançlı çıkacak!

ABD’nin önde gelen emlak broker şirketi International Realtors Group, Türk yatırımcılara Miami ve Baltimore kentlerinde avantajlı şartlarla ev alma imkanı sunuyor.

ABD'de ev kiralarının iptal edilmesi için protesto düzenlendi! 

ABD'nin New York şehrinde toplanan bir grup pandemi döneminde ev kiraların iptal edilmesi için protesto düzenledi. 

ABD’de 139 yıllık tarihi ev yeni adresine taşındı!

ABD’de 139 senelik Victoria tarzı 2 katlı ev, 400 bin dolar maliyetle 800 metre uzaklıktaki başka caddeye taşındı.

ABD'de kira ve ipotek borçları ödenemiyor!

Kovid-19 salgını sebebiyle bozulan ekonomik durum sebebiyle ABD'de Eylül ayında kiracıların yüzde 8,5'i (2,82 milyon kişi ), ev sahiplerinin ise yüzde 7,1'i (3,37 milyon kişi) ipotek ödemelerini gerçekleştiremedi. 

Meryem Uzerli ABD’de ev'lenecek!

Meryem Uzerli, Los Angeles'ta ev sahibi olmak için araştırmalara başladı. ABD'ye giden güzel oyuncu ziyaret ettiği 2+1 daireyi gözüne kestirdi..

abd de ev nasıl alınır Haberi

abd de ev nasıl alınır

Süha Çolakoğlu, Türklerin ABD'den ev alırken danıştığı en önemli isim. Orlando'da yaşıyor. Ünlü ABD emlak zinciri Keller Williams'ın danışmanlarından. Aynı zamanda da kendi finansman şirketi USCO Capital Group CEO'su. Çolakoğlu geçen ay Türkiye'ye geldi, AKŞAM'm sorularını yanıtladı. 


10 YILDA AMORTİ EDİYOR 


Amerika'dan ev almak isteyen Türklerin, özellikle Miami. New York, Los Angeles, Santa Barbara ve Washington gibi şehirlere yoğunlaştığını söyleyen Çolakoğlu, "Türklerin ABD'de emlak alımlarında son dönemlerde ciddi artış var. Bunun en önemli sebebi, fiyatların çok uygun olması. Bugün Türkiye'de 300 bin dolara 2+1 ev alamazsınız. Ama Miami'de 300 bin dolara okyanus manzaralı daire alabiliyorsunuz. Kira getiriniz de çok yüksek" dedi. ABD emlak piyasasında Türkler için büyük bir fırsat olduğuna vurgu yapan Çolakoğlu, ABD'de bir eve yatırılan paranın 10-11 yılda geri...