02 / 05 / 2024

abd ilk 1 cent

abd ilk 1 cent

ABD'nin ilk 1 centlik madeni parası, New York'ta bir daire fiyatına satıldı. Teksaslı koleksiyoner para için 1 milyon 175 bin $ ödedi.

Türkiye altın listesine adını altın harflerle yazdırdı! 

Altın ülkeleri sıralamasında Türkiye, dünya dördüncüsü olarak adını listeye altın harflerle yazdırdı. Hem talep hem de rezervler açısından ABD ilk sırada yer alırken bir yıl içinde ons başında en yüksek fiyat artışı Türkiye’de oldu.

Tual Comfort ve Tual Mabeyin'de 1 yıl ödemesiz 72 ay taksitle konut fırsatı!

Dağ Holding, İstanbul Ispartakule'deki Tual Comfort ve Konya’nın en gelişmiş lokasyonunda bulunan Tual Mabeyin projelerine özel satış kampanyası başlattı. Kısa süre sürecek olan kampanya kapsamında banka kredisi olmaksızın ilk 1 sene  ödemesiz, 72 ay vadeli ödemelerle ev sahibi olunabiliyor.

ABD ekonomisi, 2023'ün ilk çeyreğinde yüzde 1,3 büyüdü!

ABD ekonomisi, 2023 yılının ilk çeyreğinde yüzde 1,3 ile beklentilerin üzerinde büyüme kaydetti.

Elinde 1 dolar olan ile 1 euro olanın parası eşitlendi! 30 gün aradan sonra bir ilk daha yaşanıyor

Son dakika, Euro, ABD doları karşısında 20 Eylül tarihinden bu yana ilk kez 1,0006'yı gördü ve elinde 1 euro olan ile 1 dolar olanın parası eşit oldu. Euro ve dolar tekrar eşitlendi. İşte detaylar...

ABD'de imalat sanayi PMI 28 ayın en dibinde!

ABD'de imalat sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI), ekimde aylık bazda 2,1 puan azalışla 49,9'a inerek 28 ayın en düşük seviyesine geriledi ve Haziran 2020'den bu yana sektörde ilk kez daralma olduğuna işaret etti.

1 dolar 10 günden bile az sürede işte bu kadar olacak! Analistlerden peş peşe açıklama geldi! Bu rakamı ilk siz öğrenin!

Yatırımcıların gözdesi olan kuru ile ilgili açıklama yapan analistler dolar kurunun geleceği rakamı peş peşe açıkladı. 1 dolar 10 günden bile az sürede işte bu kadar olacak... Bu rakamı ilk siz öğrenin...

ABD'nin bütçe açığı 1.4 trilyon dolar!

ABD federal bütçe açığı, 2022 mali yılında bir önceki yıla göre yüzde 50 düşüşle 1,4 trilyon dolara indi.

ABD'de kritik gelişme sonrası altın ve doların ilk tepkisi...

Altın ve dolar fiyatıları üzerinde etkili olması beklenen ABD tarım dışı istihdam verileri belli oldu. İşte ABD'de kritik gelişme sonrası altın ve doların ilk tepkisi...

Vestel bir ilki gerçekleştirdi. İlk taşınabilir televizyon olan Vestel Wİ-Fİ Mobil TV 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Vestel televizyon tarihinde bir ilki gerçekleştirdi. Taşınabilir Android TV şimdi Vestel mağazalarında ve internet sitesinde satışta. Şarjlı televizyon alınıp istediğiniz yere kolaylıkla götürebileceksiniz. İşte, ilk taşınabilir Android TV Wİ-Fİ Mobil TV 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

20 yıl sonra bir ilk! Euro/dolar paritesi 1'in altına geriledi

ABD'de Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) haziranda yüzde 9,1'le son 41 yılın en hızlı yükselişini kaydetmesinin ardından avro/dolar paritesi 2002 yılından bu yana ilk kez 1 seviyesinin altına düştü.

Yılın ilk 6 ayında 1,5 milyondan fazla gayrimenkul satış işlemi yapıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de 2022 yılının ilk 6 ayında 1,5 milyondan fazla gayrimenkul satış işlemi gerçekleştirildi. Söz konusu işlemlerden yaklaşık olarak 18,5 milyar liralık tapu harcı geliri elde edildi.

Bakırköy Yeşilköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, bugün Bakırköy ilçesi, Yeşilköy Mahallesi, 325 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kripto paraların değeri eriyor! 1.5 yıl sonra ilk kez görüldü! Yatırımcılara şok!

Küresel piyasalarda yaşanan panik havası kripto paralara da yansıdı. Kriptoların toplam değeri 1.5 sene sonra ilk defa 1 trilyon dolardan düşük. 

abd ilk 1 cent Haberi

abd ilk 1 cent

ABD'de düzenlenen bir açık artırmada ülkenin ilk madeni parası olan ve yalnızca 7 tanesinin günümüzdeki varlığı bilinen 1 cent, New York'ta bir daire fiyatına satın alındı. İsmi açıklanmayan Teksaslı koleksiyoner açık artırmayı 1 milyon 175 bin dolara kazandı. Amerikan Bağımsızlık Savaşı'ndan 9 yıl sonra basılan 1 centlik madeni paralardan bir başkası geçtiğimiz ocakta 2 milyon 500 bin dolara satılmıştı. 


84 METREKARE 2 ODA BİR SALON 

'Birch Centi' denilen bu paralar uzmanlar tarafından 'Madeni paranın Mona Lisa' sı' olarak değerlendiriliyor. ABD'de bir emlak sitesi New York Manhattan'da 84 metrekarelik 2 oda bir salon bu daireyi (üstte) 1 milyon 189 bin dolara satışa...