07 / 05 / 2024

abd özel araziye sahip olanlar

abd özel araziye sahip olanlar

ABD'de yayımlanan rapora göre, ülkede en fazla özel araziye sahip olan 50 kişi ya da ailenin, ülke toprağının yüzde 1,4'ünü elinde tuttuğunu ortaya çıkardı

Florida'da 3 ayrı konutlı ve özel yat havzalı yerleşke 295 milyon dolara satılıyor! Emlak satış rekoru kırılabilir!

ABD'nin Florida eyaletinde, içinde üç ayrı konut ve özel yat havzası yer alan bir yerleşke 295 milyon dolara satışa çıkarıldı. Satışın olması halinde, ABD'nin en pahalı emlak satışı rekoru kırılacak. İşte ayrıntılar...

ABD'nin Atlanta kentinde inanılmaz talep: Zenginler, özel muhit ve polis gücü istedi!

ABD'nin Georgia eyaletine bağlı Atlanta kentinde Cumhuriyetçiler, şehirdeki suç oranının artmasını gerekçe göstererek zenginlerin yaşadığı muhitin şehirden koparılması ve buraya ayrı kolluk gücü tahsis edilmesini istedi.

ABD’den 4 Türk bankasına inceleme! İşte detaylar!

ABD Hazine Bakanlığının, 4 Türk özel bankası için inceleme başlattığına dair bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar!

ABD'nin en büyük arazi sahibi Bill Gates oldu! 

Dünyanın en zengin 4'üncüsü olan Microsoft’un kurucusu Bill Gates, ABD'deki en büyük tarım arazisine sahip kişi oldu. Gates 1 milyon dekarın üzerinde araziye sahip.

Ceyda Ateş doğum için ABD'ye taşındı!

Güzel oyuncu Ceyda Ateş, Buğra Toplusoy ile evlendikten sonra ABD'ye taşındı. Doğum için gün sayan Ateş, gazetecilerin sorularını yanıtladı...

ABD'de özel sektör istihdamı beklentiyi aştı!

ABD'de özel sektör istihdamı, ocak ayında beklentinin üzerinde artış göstererek 291 bin kişiye iş imkanı sağlandı.

ABD'de 50 kişi, ülke toprağının yüzde 1,4'ünü elinde bulunduruyor!

ABD'de yayımlanan rapora göre, ülkede en fazla özel araziye sahip olan 50 kişi ya da ailenin, ülke toprağının yüzde 1,4'ünü elinde tuttuğunu ortaya çıkardı

Meryem Uzerli ABD’de ev'lenecek!

Meryem Uzerli, Los Angeles'ta ev sahibi olmak için araştırmalara başladı. ABD'ye giden güzel oyuncu ziyaret ettiği 2+1 daireyi gözüne kestirdi..

Angelina Jolie, ABD’den taşınmak istiyor!

Güzel oyuncu Angelina Jolie, çocukları ergenlik yaşına ulaşınca ABD’den gitmeyi planladığını söyledi. Jolie, "Başka bir ülkede yaşamak istiyorum ve çocuklarım 18 yaşına girer girmez bunu yapacağım" dedi...

ABD'nin altyapısı çürüyor!

ABD'deki yollar ve raylar bozuk ve tehlikeli. Bu durum ekonomik büyümeye de olumsuz etki ediyor. Başkan Donald Trump teşviklerle özel sektörü altyapı yatırımlarına kazanmayı deniyor.

Trump'ın zaferi ABD'de hapishane sahiplerine yaradı!

Donald Trump'ın ABD'nin 45. başkanı seçilmesi sonrası ülkede özel işletmeli hapishanelerin hisseleri tırmanışa geçti.

ABD'nin Connecticut sahilindeki 8 ada 78 milyon dolardan satışta!

ABD'nin Connecticut sahilinde yer alan 8 adalık özel mülk, üzerindeki yapılarıyla birlikte 78 milyon dolardan (226 milyon 558 bin TL) satışa çıkarıldı. İşte haberin ayrıntıları...

Konut yatırımları ABD ekonomisine yukarı yönlü yönlü etki yarattı!

ABD ekonomisi yılın ilk çeyreğinde yüzde 0,8'lik büyüme kaydetti. Açıklamada, revize edilen büyüme verisinde, özel yatırım stokları, ihracat ve konut yatırımları yukarı yönlü yönlü etki yarattı.

abd özel araziye sahip olanlar Haberi

abd özel araziye sahip olanlar

ABD'de yayımlanan rapora göre, ülkede en fazla özel araziye sahip 50 kişi veya ailenin, ülke topraklarının yüzde 1,4'ünü elinde tuttuğunu ortaya koydu.

Land Report dergisinin kamuya açık kaynaklardan ve vergi kayıtlarından derlediği bilgiye göre, Amerika'da en fazla özel arazi sahibi ilk 50 kişinin arazilerinin toplam yüz ölçümünün 125 bin 545 kilometrekareden daha fazla olduğu belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bu rakamın, 9,5 milyon kilometrekare ile Çin ve Rusya'dan sonra dünyanın 3. büyük ülkesi olan ABD'nin yüz ölçümünün yüzde 1,4'üne denk geldiği bildirildi.

Türkiye yüz ölçümüne kıyasla ise 50 kişi ya da ailenin toplam arazisi, Marmara Bölgesi ile Güneydoğu Anadolu bölgesinin toplamından daha fazla bir alana tekabül ediyor.

- ABD'nin toprak ağası John Malone

Hazırlanan raporda, yaklaşık olarak 9 bin kilometrekare arazisi ile John...