18 / 05 / 2024

abd plaza otel

abd plaza otel

New York'ta Central Park'ın karşısında bulunan ve bir bölümü residance haline dönüştürülen Plaza Oteli binasında, park manzaralı bir odalı dairenin aylık kirası 40 bin dolar.

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

Donald Trump'ın New Jersey'deki oteli yıkıldı!

ABD eski başkanı Donald Trump'ın bir zamanlar sahibi olduğu New Jersey'deki Trump Plaza Otel ve Casino'nun yıkımı kontrollü bir şekilde gerçekleşti. 

ABD'de Trump Plaza için isim değişikliği isteniyor!

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan Trump Plaza sakinleri, rezidans isminin değiştirilmesini istiyor.

Hilton Türkiye'de 21 otel daha açacak!

Turizm devi Hilton, 5 sene içerisinde Türkiye’de 21 otel daha açmayı planlıyor. Hilton Worldwide Türkiye Ülke Müdürü Armin Zerunyan “Türkiye ABD’den sonra dünyaya açıldığımız ilk pazar, dolayısıyla manevi değeri çok. Ülkeye güvenimiz tam. En az 21 otel daha açacağız” diye konuştu.

ABD'de yıkım faciayla sonuçlanıyordu!

ABD'nin New Orleans bölgesinde 3 kişinin ölümüne neden olan otel patlayıcı kullanıp yıkıldı ancak büyük patlamaların ardından 80 metrelik vinçlerden sadece biri yıkıldı, diğeri binanın üzerine devrildi.  

ABD'de otel inşaatı aniden çöktü: 2 ölü, 20 yaralı!

ABD'nin Louisiana eyaletine bağlı New Orleans şehrindeki bir otel inşaatında çökme meydana geldi. Yaşanan olayda 2 kişi hayatını kaybederken 20 kişi de yaralandı.

Serdar Bilgili Miami’de 2 otel daha aldı!

Serdar Bilgili, ABD’li emlak kralı Michael Shvo ve Alman bankacılık devi Deutsche Finance America ile birlikte Richmond Hotel’i ve South Seas otelini satın aldı. Bilgili iki otel için 139.9 milyon dolar ödedi...

ABD'li gayrimenkul şirketleri Türk ortaklar arıyor!

Amerikan gayrimenkul şirketleri, ofis, otel ve ya konut yatırımlarını hayata geçirmek için Türk ortaklar arıyor. ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ sistemiyle, ABD’nin gelecek vadeden bölgelerinde gayrimenkul projeleri inşa edilecek.

The Museum Otel Antakya Nisan ayında açılacak!

Adı Hilton’la anılan otelde, ABD’li grupla yollar ayrılıyor. Nisan ayında açılacak otelin adı The Museum Otel Antakya olacak, işletmesini ise Asfuroğlu ailesi üstlenecek.

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı...

ABD'de hapishaneden dönüştürülen otel 495 bin dolara satışta!

ABD'nin Minnesota şehrinde bulunan 19. yüzyıldan kalma otele dönüştürülmüş bir hapishane 495 bin dolara sahibi tarafından satışa çıkarıldı.  Otelde ayrıca "Mahkeme odası", "Ayılma odası", "Şerif bölümleri" de yer alıyor. 

 Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in revize değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin revize değerleme raporunu yayınladı.

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in 2017 değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

abd plaza otel Haberi

abd plaza otel

3 yatak odalı ve 3 banyolu normal bir dairenin aylık kirası ise 600 bin dolar.
1909 yılında yapılan 19 katlı 805 odalı Plaza Oteli, New York'un en iyi otellerinden biriydi. Şehrin göbeğindeki bu otel balo ve toplantı salonlarıyla, lokantasıyla, Oak Room isimli barı, Palm Court isimli çay salonuyla New York'un cazibe merkezi iken 2004 yılinda İsrailli Miki Naftali'nin başında bulunduğu El-Ad Properties isimli gayrimenkul yatırım şirketi oteli 675 milyon dolara satın aldı.
Bir otelin odası başına 838 bin dolar ödenmesi o günlerde bir çılgınlık sanıldı. Ama alan bu fiyatı öderken oteli otel olarak değil, kesip-biçip satmak için almıştı.

Oteldi, residance oldu
Otel kapatıldı. İçindeki 100 yıllık eşyalar haraç mezat satıldı. Dışına dokunulmadan içi...