08 / 07 / 2024

abd sgorta şirketleri

abd sgorta şirketleri

ABD'de, sağlık sigortası şirketlerinden Anthem, aynı alanda hizmet veren bir başka Cigna şirketini 54,2 milyar dolara satın aldı.

Türk inşaat şirketlerinin konut projelerinde en gözde pazarı ABD!

Türk inşaat şirketleri konut projeleri için rotayı ABD'ye çevirdi. Türkiye'deki inşaat sektöründeki yavaşlama şirketleri başka pazarlara yönlendirdi.

ABD'li banka Citibank: Türk süpermarketleri zamları tüketiciye hemen yansıtıyor!

ABD'li bankaları arasında yer alan Citibank'ın 'Türk Süpermarket Şirketleri' isimli analiz raporundaki kritikler dikkat çekti. İşte rapora ilişkin merak edilenler...

Dünyanın ‘en değerli’ markaları ABD ve Çin’den… Bakın hangi markalar var?

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance, "Dünyanın En Değerli 500 Markası" araştırmasının sonuçlarını açıkladı. En değerli markalarda ABD, Çin ve Japonya başı çekerken, teknoloji şirketleri liderliği kaptırmadı.

ABD'de kripto para şirketlerinin denetimi artıyor! 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), kripto şirketleri adına denetim firmalarının çalışmalarını artırdığı bildirildi. Endişe verici olan, şirketlerinin müşterilerinin finansmanını karşılamak için yeterli fona sahip olduğunu gösteren yedek sertifikalardır.

Eczacıbaşı ABD'nin aldığı köklü Türk şirketi bünyesine katmak için anlaşmaya vardı

Eczacıbaşı, 2012 yılında ABD'li Amgen şirketine satılan ve adı Gensanta olarak değişen Türk ilaç şirketini satın aldı. Türkiye'nin önde gelen şirketleri arasında yer alan firma mevcut hizmetlerine devam edeceğini bildirdi. İşte ayrıntılar...

FED Mart raporunu yayımladı! Şirketleri neler bekliyor?

ABD Merkez Bankası (Fed), Amerikan ekonomisinin mevcut durumunu baz alan "Bej Kitap" raporunun Mart sayısını yayımladı. Peki ABD'li şirketleri neler bekliyor? İşte detaylar...

ABD'li gayrimenkul şirketleri Türk ortaklar arıyor!

Amerikan gayrimenkul şirketleri, ofis, otel ve ya konut yatırımlarını hayata geçirmek için Türk ortaklar arıyor. ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ sistemiyle, ABD’nin gelecek vadeden bölgelerinde gayrimenkul projeleri inşa edilecek.

Türk çimento şirketleri ABD'de pazarında!

Türk çimento şirketleri ABD pazarında yatırım için harekete geçiyor. ABD altyapı yatırımlarına gelecek 10 yılda 1 trilyon dolarlık kaynak ayıracak.

ABD'li şirketler Türkiye'ye yatırım yapmaya geliyor!

Türkiye ile ticari ilişkilerini ve yatırımlarını artırmak isteyen ABD'li şirketleri ne darbe girişimi, ne de kredi oyunları engelledi. 20'yi aşkın ABD'li şirket, Türkiye'ye ziyaret talebinde bulundu.

ABD'de ev fiyatları yüzde 0,8 oranında arttı!

ABD'de ev fiyatları Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 0,8 oranında arttı

ABD'de, mayıs ayında konut satışları düştü!

Uluslararası piyasalarda geçen hafta ABD Doları, önemli para birimleri karşısında kararsız bir seyir izledi

ABD konut piyasası borsaları vurdu, kan kaybı devam edecek

ABD konut piyasası tüm dünyada borsaları bir kez daha üzdü. Teşvikler bitti, kel göründü!

ABD'de yeni konut satışları yüzde 32.7 düştü

ABD'de yeni konut satışları mayıs ayında, nisana göre yüzde 32.7 düşerek yıllık bazda 300 bin adet oldu

abd sgorta şirketleri Haberi

abd sgorta şirketleri

Anthem, Cigna’yı satın alarak ABD sağlık sektörünün en büyük şirketi oldu. Anlaşma sonrası Anthem’in 115 milyar dolarlık geliri ve 53 milyondan fazla sigortalı hastası olacak. Her iki şirket, ABD nüfusunun yüzde 17’lık kısmına sağlık hizmeti veriyor. Anthem CEO’su Joe Swedish, son yaptıkları anlaşmayla daha iyi sağlık hizmeti vermeyi amaçladıklarını söyledi. 


Geçtiğimiz ay Aetna isimli sigorta şirketi, Human şirketini 37 milyar dolar değerinde satın alarak bünyesine kattı. Son zamanlarda sağlık sektöründeki hareketliliğe dikkat çeken uzmanlar, Düşük Maliyetli Sağlık Sigortası (ACA) (Obamacare) yasasından sonra daha çok vatandaşın sigorta almaya çalıştığını bu nedenle şirketlerin birleşmeyi tercih ettiğini belirtti. Yeni yasa sonrası sigortalıların sayısı artarken, devletin sigorta şirketleri üzerindeki baskılarının da arttığı kaydedildi. 


Öte yandan, ABD’nin eczane devlerinden CVS, sağlık ve ilaç hizmeti veren bir...