06 / 05 / 2024

abd şubat 2021 inşaat harcamaları

abd şubat 2021 inşaat harcamaları

ABD'de inşaat harcamaları, Şubat ayında aylık yüzde 0,8 azalarak piyasa beklentilerinin altında düşüş gösterdi.

ABD'de ikinci el konut satışları şubat ayında beklentilerin üzerinde arttı!

ABD'de ikinci el konut satışları, şubat ayında yüzde 9,5 artış ile beklentilerin üzerinde gerçekleşirken, son bir senenin en fazla artışı gerçekleşmiş oldu!

Altın ABD enflasyon rakamlarına odaklandı! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 13 Şubat 2024 altın fiyatları

Bugün ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Piyasaları etkileyecek olan kritik veriler yakından takip ediliyor. ABD enflasyon rakamları öncesi altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 13 Şubat 2024 altın fiyatları.

ABD'de konut başlangıçları 1 milyon 450 bine yükselerek beklentileri aştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, bu yılın Şubat ayında yüzde 9,8 artışla 1 milyon 450 bine yükseldi ve beklentileri aştı.

Şubat ayında en fazla kazandıran yatırım aracı kripto paralar oldu

Şubat ayı küresel piyasalardaki belirsizlikler ile geçti. ABD Merkez Bankası Fed’in yüksek enflasyon endişesi nedeniyle faiz artırımlarına devam edeceği beklentisi pay piyasalarını ve altını olumsuz yönde etkilerken, kripto paralar kazandırdı.

Xiaomi 11T Pro için son dakika müjdesi! Görmeyen kalmasın! 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

2021 yılının sonunda kullanıcılara sunulan Xiaomi 11T Pro için son dakika müjdesi verildi! Peki, Xiaomi 11T Pro özellikleri neler? Xiaomi 11T Pro fiyatları ne kadar? İşte 17 Şubat 2023 fiyat listesi ve ayrıntılar...

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

ABD Merkez Bankası Fed'in faizleri artıracağına yönelik gelen açıklamalar doları yükseltti. Doların yükselmesiyle dün hurda fiyatlarına zam geldi. Peki hurda fiyatları bugün ne kadar? Bakır ve demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına zam geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları arttı! 15 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir fiyatları Çin'den gelen talep umutları arasında desteğini korurken  ABD Merkez Bankası Fed'in faizleri artıracağı endişelerinin doları güçlendirmesi bakır ve demir fiyatlarını destekledi. Demir ve bakır hurda fiyatlarına zam geldi. 15 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Altın fiyatları ABD enflasyonuna odaklandı! Son dakika altın fiyatları 14 Şubat 2023

Geçtiğimiz hafta yatay seyreden altın fiyatları bu hafta itibarıyla yön arayışını sürdürüyor. Piyasalar bugün ABD’de açıklanacak olan enflasyon rakamlarına odaklandı. Kritik gelişme altın piyasasında fiyatlamaları belirleyecek. İşte detaylar...

Elimizdeki dolarları satalım mı? 7 dev banka peş peşe açıkladı! Dolar ''U dönüşü'' yapacak! Görmedim, duymadım demeyin!

ABD doları 2021 yılının son çeyreğinde Türk Lirası karşısında hızla değer kazanmaya başlayarak 8 liradan 19 liraya kadar yükselirken 7 dev bankadan peş peşe açıklama geldi. Dolar ''U dönüşü'' yapacak! Görmedim duymadım demeyin!

ABD'de konut başlangıçları 17 ayın en düşük seviyesini gördü!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Temmuz ayında yüzde 9,6 geriledi ve 1 milyon 446 bin oldu. Bu rakamlar, Şubat 2021'den bu güne kaydedilen en düşük seviye oldu.

ABD'de kripto para dolandırıcılığı kurbanlarının kaybı 1 buçuk yılda 1 milyar doları geçti!

ABD Federal Ticaret Komisyonu (FTC), 2021 yılının başından itibaren toplamda 46 binden fazla kişinin dolandırıcılık sebebiyle 1 milyar doların üzerinde kripto para kaybettiğini belirtti.

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi Şubat ayında yüzde 19,8 arttı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, ABD'de ulusal konut fiyat endeksi Şubat ayında yüzde 19,8 artış gösterdi. İşte detaylar...

ABD'de bekleyen konut satışları Şubat'ta 5,4 düştü!

Merakla beklenen ve resmi olarak açıklanan rakamlara göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Şubat ayında düştü.

abd şubat 2021 inşaat harcamaları Haberi

abd şubat 2021 inşaat harcamaları

ABD Ticaret Bakanlığı, Şubat 2021'e ilişkin inşaat harcamaları verilerini yayınladı. Açıklanan verilere göre, ülkede inşaat harcamaları, Şubat ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 0,8 azaldı ve 1,52 trilyon dolar oldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, piyasa beklentilerinin altında düşüş gösteren inşaat harcamalarının bu dönemde yüzde 1 azalması bekleniyordu.

İnşaat harcamalarında Ocak'ta yaşanan artış ise yüzde 1,7'den yüzde 1,2'ye revize edildi.

Söz konusu dönemde, özel sektör inşaat projeleri yüzde 0,5 oranında azalırken, kamu inşaat harcamaları ise yüzde 1,7 geriledi.

İnşaat harcamaları, yıllık bazda ise yüzde 5,3'lük artış gösterdi.

ABD'de konut satışları yüzde 10,6...