02 / 05 / 2024

abd yağış haberleri

abd yağış haberleri

Salı sabahı başlayan yağmur kentte yolların su altında kalmasına neden oldu, ulaşım durdu. Ana arterler çamurla kaplandı, otobanlar bir süreliğine kapandı. Bölge sakinleri, evlerinin çatılarından helikopter yardımıyla kurtarıldı.

Konut kira fiyatları ABD'yi de vurdu: 650 bin kişi sokakta yaşıyor!

ABD'de evsizlerin sayısının yüzde 12 artışla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı aktarıldı. Veilere göre 650 bin kişi sokakta yaşıyor.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Bu hafta nasıl geçti?

Geçen hafta boyunca, küresel piyasaların odak noktası ABD enflasyon haberleri ve kripto piyasası kargaşası olurken, yerel piyasalar makro gündeme kaydı. 

Ayçiçek yağı haberleri sessizliğe bürünmüştü! Son gelen haber herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı

Ayçiçek yağının fiyatının ciddi oranda artması, vatandaşları hayli zorlamıştı. Ayçiçekle igili yeni bir haber geldi. İşte detaylar...

ABD yönetiminden Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni güvenlik yardımı!

ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinde Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni bir güvenlik yardımı yapacağını duyurdu.

ABD'den Türkiye'ye peş peşe uyarı! Ruslarla iş yapan şirketler yatırım riskiyle karşı karşıya!

ABD Hazine Bakan Yardımcısı Adeyemo'nun Türk mevkidaşı Elitaş'ı aradığını ve Rusya'ya yönelik yaptırımlar konusunda uyardı. Ardından Amerikan Ticaret Odası'nın Türkiye ofisine bir uyarı mektubu gönderdi! Ruslarla iş yapan şirketler yatırım riskiyle karşı karşıya...

Piyasalar karışacak! ABD'den Rusya'ya dolar yasağı!

Ukrayna'ya savaş başlatan Rusya'ya yönelik yaptırımlar peş peşe gelmeye devam ediyor. ABD yönetimi ülkedeki bankalara, Rusya Hükümeti tarafından yapılan dolar cinsi ödemeleri durdurma kararı aldı..

ABD'de inşaat sektöründe istihdam kaybı yaşandı!

ABD Çalışma Bakanlığı'nın açıkladığı Şubat 2021'e ilişkin istihdam raporuna göre, eğitim, inşaat ve madencilik sektörlerinde ise istihdam kaybı yaşandı. 

Ödüllü Türk mühendis Mehmet Yontar, ABD'de yaşamını yitirdi!

Türkiye’nin yetiştirdiği en başarılı gençler arasına girerek, 1940’lı senelerin sonunda ABD’ye giden makina mühendisi Mehmet Yontar, 97 yaşında yaşamını yitirdi. Yontar, New Jersey eyaletinde defnedildi.

ABD'li Demokrat vekillerden Pompeo'ya İsrail'in yasa dışı yıkımlarını kınaması çağrısı!

ABD Temsilciler Meclisi üyesi 40 Demokrat vekil, Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'ya, İsrail'in, Filistinliler'e ait olan Batı Şeria'daki yerleşim yerlerini yıkmasını kınaması çağrısı yaptı.

ABD’de milyonlarca kiracı neden ev ve işyerlerinden çıkarılma korkusuyla yaşıyor?

Uzmanlar, milyonlarca ABD'li evsiz kalma riskiyle karşı karşıya bırakan, benzeri görülmemiş bir tahliye dalgasının gelmekte olduğu konusunda uyarı yapıyor.

ABD ekonomisi tarihin en uzun süreli ekonomik kriziyle karşı karşıya!

Danimarka’da yayın yapan Berlingske gazetesi, her zaman hızlı toparlanan ABD ekonomisinin tarihin en uzun süreli kriziyle karşı karşıya olduğunu yazdı.

ABD, Rusya'ya çifte amaçlı ürün ihracat kurallarını sıkılaştırıyor!

ABD Sanayi ve Güvenlik Bürosu (BIS), askerler tarafından veya askeri amaçla kullanılabilecek ürünlerin Rusya, Çin ve Venezüella’ya ihracat kurallarını sıkılaştıran düzenlemeler hazırladı.

abd yağış haberleri Haberi

abd yağış haberleri


ABD'nin batısındaki Arizona eyaleti sağanak yağışa teslim oldu. Eyaletin Phoenix kentinde şiddetli yağmurun neden olduğu sel, adeta hayatı felç etti.


Salı sabahı başlayan yağmur kentte yolların su altında kalmasına neden oldu, ulaşım durdu. Ana arterler çamurla kaplandı, otobanlar bir süreliğine kapandı.


Yaklaşık 3 bin evin elektriksiz kaldı. Selin etkili olduğu bölgelerde mahsur kalan bölge sakinleri, evlerinin çatılarından helikopter yardımıyla kurtarıldı.


ABD ulusal meteoroloji dairesi şehrin büyük bir kısmında sel uyarısında...