02 / 05 / 2024

ABDde konur ruhsatları

ABDde konur ruhsatları

ABD'de yeni konut inşaatları Temmuz'da 1 milyon 93 bin adet ile; inşaat ruhsatlan ise 1 milyon 52 bin adet ile beklentilerin üzerinde açıklanarak beklentinin üzerine çıktı.

Kızılbük Thermal Wellness Resort devre mülk projesinde son dakika: Yapı ruhsatları iptal davası reddedildi!

Kızılbük Thermal Wellness Resort devre mülk projesine4 karşı açılan yapı ruhsatları iptal davası reddedildi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım'da son dakika gelişmesi! Yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım projesinde yeni bir gelişme yaşandı. Projede ruhsatlar alınmaya devam ediyor. İşte ayrıntılar...

1934 yılında belediye ruhsat vermedi! İnşaat ruhsatları yüzde 10'a geriledi!

1934 yılında İstanbul'da inşaat ruhsatları bir önceki seneye göre yüzde 10 düşmüş. Belediyeler, inşaat yapanlarının ruhsatlarını vermemiş. 

Batıyakası 2.Etap'ın ruhsatları alındı! 

Emlak Konut GYO Batıyakası 2.Etap'ın ruhsatları alındı. Peki Batıyakası 2.Etap'ta kaç konut ile ticari ünitenin ruhsatı alındı? İşte merak edilenler...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap'ın ruhsatları alındı! Kaç konut ve kaç dükkan için ruhsatlar tamamlandı?

Emlak Konut GYO tarafından, Avcılar Firuzköy 2. Etap için yapı ruhsatlarının alındığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'deki projesinde ruhsatlar alınıyor!

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'de hayata geçireceği projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje kapsamında 151 Ada 11, 152 Ada 7, 153 Ada 7, 154 Ada 7, 164 Ada 6, 166 Ada 4, 167 Ada 15, 167 Ada 17 ve 168 Ada 5 Parsellere ait Yapı Ruhsatları alındı. 

Oturulmayan eve aile konutu şerhi konur mu?

Aile konutu şerhi, eşlerden birinin diğerinin izni olmadan konutu satma ya da kiraya vermesini engelliyor. Peki, oturulmayan eve aile konutu şerhi konur mu?

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31553 sayılı resmi gazetede yayımlandı. 

Kızılbük Thermal Wellness Resort'un tadilat ruhsatları alındı!

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki projesi Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin 1. etap ve 2. etabına ait tadilat ruhsatları alındı.

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31457 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Özgür Karabat'tan Bahçeşehir gölet ruhsatları iptaline ilişkin açıklama!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Bahçeşehir Gölet bölgesinde mahkeme kararıyla iptal edilen dükkan ruhsatlarının yaklaşık 12 bin metrekarelik alanı kapsadığını belirtti.

Bahçeşehir gölet projesinin ruhsatları iptal edildi!

İstanbul'da senelerdir gündemden düşmeyen Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis projesinin ruhsatları mahkeme tarafından iptal edildi.

ABDde konur ruhsatları Haberi

ABDde konur ruhsatları

ABD'de yeni konut inşaatları Temmuz'da 1 milyon 93 bin adet ile; inşaat ruhsatları ise 1 milyon 52 bin adet ile beklentilerin üzerinde açıklandı. Reuters anketine göre, Temmuz'da yeni konut inşaatlarının 969,000 adet; ruhsat sayısının 1.000 milyon adet olması tahmin ediliyordu. Daha önce Haziran'da 893,000 adet olarak açıklanan yeni konut inşaatları 945,000 adete revize edilirken; 973,000 adet olarak açıklanan inşaat ruhsatlarında revizyon yapılmadı.Verinin ve eş zamanlı olarak açıklanan enflasyon verisi sonrasında euro dolar karşısında 1.3318 ile dokuz ayın en düşük seviyesini görmesinin ardından son olarak 1.3327...