05 / 05 / 2024

Abdi İbrahim kazakistan ilaç fabrikası

Abdi İbrahim kazakistan ilaç fabrikası

Abdi İbrahim, Kazakistan'ın ilk GMP'ye uygun üretim yapacak ilaç fabrikasının inşaatına başladı. Yeni fabrikanın 2014 sonunda faaliyete başlaması bekleniyor. Yeni şirketin inşaat sürecine 30 Eylül 2013 tarihinde başlandı...

Türk müteahhitleri Kazakistan'a yatırım yapıyor!

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Türkiye’ye bir resmi ziyaret gerçekleştirecek. Ziyarette, Türk inşaat şirketlerinin Kazakistan'da üstlendiği projeler konuşulacak.

Enka İnşaat Kazakistan projesi için sözleşme imzaladı!

Enka İnşaat tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Enka İnşaat Kazakistan projesi için sözleşme imzaladığını bildirdi. 

Bağdat, İstiklal ve Abdi İpekçi Caddeleri dönüşüm yaşıyor!

İstanbul’un prestijli caddeleri dönüşüm yaşıyor. Bağdat, İstiklal ve Abdi İpekçi Caddelerinde fiyatlar eskisine göre daha makul. Marka karmalarında da ciddi bir değişim var...

Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yıkımında sona gelindi!

Zeytinburnu Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yıkım çalışmaları tamamlanmak üzere. Spor salonunda geriye sadece 7 kolon kaldı...

Abdi İbrahim'den 1 milyar liralık yatırım hamlesi!

Abdi İbrahim, Esenyurt'ta 400 milyon liralık yatırımla Türkiye'nin en büyük biyoteknolojik ilaç üretim tesisini açacak. Şirket ayrıca, 600 milyon liralık yatırımla iki yeni tesisin de temellerini atacak.

Hidayet Türkoğlu'dan Abdi İpekçi açıklaması!

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Türkoğlu yaptığı açıklamada "Abdi İpekçi Spor Salonu'nun olduğu 75-80 bin metrekarelik araziye bir basketbol tesisi inşa etmek için çalışmalar sürüyor" dedi.

Zeytinburnu Belediyesi'nden Abdi İpekçi Spor Salonu açıklaması!

Zeytinburnu Belediyesi, son dönemde asbest iddialarıyla gündeme gelen Abdi İpekçi Spor Salonu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Abdi İpekçi Spor Salonu yıkımıyla asbest tehlikesi gündemde!

İstanbul’da kentsel dönüşümle birlikte ortaya çıkan asbest tehlikesi AKM’nin ardından Zeytinburnu’ndaki Abdi İpekçi Spor Salonu yıkımıyla da gündeme gelmeye başladı. 

Alarko'dan Kazakistan'da dev ihale!

Alarko Holding, Alsim Alarko liderliğindeki konsorsiyumun Kazakistan'da kazandığı Alma-Ata Çevre Yolu projesine ilişkin sözleşmenin imzalandığını açıkladı. 

Abdi İpekçi Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Zeytinburnu’nda 30 yıla yakın önemli karşılaşmalara sahne olan Abdi İpekçi Spor Salonu için yıkım çalışmaları başladı. 

Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yıkım başladı!

1989'de hizmete açılan Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yıkımına başlandı. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu konuyla ilgili olarak, "Dünyaya örnek olabilecek bir tesis planlıyoruz" dedi.

Tekfen'den Kazakistan'a 438 milyon dolarlık proje!

Tekfen İnşaat'ın yüzde 50 hissesine sahip olduğu Gate İnşaat, Kazakistan'da 438 milyon dolarlık proje yapacak. 

Türk müteahhitlerinden Kazakistan'a 20 milyar dolarlık yatırım!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan’la ticaret hacminin 5 milyar dolara çıkarılmasının hedeflendiğini açıkladı. 26 yatırım projesi için anlaşma sağlanan ekonomik programı imzalandı.

Abdi İbrahim kazakistan ilaç fabrikası Haberi

Abdi İbrahim kazakistan ilaç fabrikası

Abdi İbrahim, Kazakistan'ın ilk GMP'ye uygun üretim yapacak ilaç fabrikasının inşaatına başladı. Yeni fabrikanın 2014 sonunda faaliyete başlaması bekleniyor. 


Kazakistan'daki ilaç üreticilerinden Global Pharm ile geçen yıl ortaklık anlaşması imzalayan Türk ilaç sektörünün köklü şirketlerinden Abdi İbrahim, yatırımım yaptığı üretim tesisinin inşaatına başladı. Kazakistan hükümetiyle uzun vadeli tedarik anlaşmasına sahip Global Pharm'a ortak olan Abdi İbrahim, bu anlaşma gereğince kurulacak iyi İmalat Uygulamalarına uygun üretim tesislerini 2014 sonuna kadar faaliyete geçirme sorumluluğunu üstlendi. 


2012 yılı Elam ayında Kazakistan'ın önde gelen ilaç üreticilerinden Global Pharm'ın yüzde 60 hissesini satın alan Abdi İbrahim, yatınmını yaptığı üretim tesisinin inşaatına başladı. Şirket, Kazakistan hükümetiyle off-take (Uzun Vadeli Tedarik) anlaşmasına sahip Global Pharm'a ortak olarak, bu anlaşma gereğince kurulacak GMP'ye (Good Manufacturing Practices - İyi İmalat...