16 / 05 / 2024

Abdi İbrahim tesisleri

Abdi İbrahim tesisleri

Abdi İbrahim, Esenyurt'ta 400 milyon liralık yatırımla Türkiye'nin en büyük biyoteknolojik ilaç üretim tesisini açacak. Şirket ayrıca, 600 milyon liralık yatırımla iki yeni tesisin de temellerini atacak.

Çorum Belediyesi Sosyal Tesisleri yeniden açılıyor!

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi’ne ait sosyal tesisleri inceledi.

Tarsus İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri vatandaşların hizmetine açıldı.

Tarsus İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri'ni hizmete açıyor.

Abdi İbrahim'den 1 milyar liralık yatırım hamlesi!

Abdi İbrahim, Esenyurt'ta 400 milyon liralık yatırımla Türkiye'nin en büyük biyoteknolojik ilaç üretim tesisini açacak. Şirket ayrıca, 600 milyon liralık yatırımla iki yeni tesisin de temellerini atacak.

Abdi İbrahim'den 150 milyon TL'lik yatırım!

Abdi İbrahim Maslak'taki merkezinde basın toplantısı düzenledi. Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, bu yıl 150 milyon liralık yatırım planladıklarını, 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayacaklarını belirtti.

Edirne Darüşşifası İyileştirme Projesi'nde ödül!

Abdi İbrahim, 500 yıllık geçmişiyle tıp tarihinde önemli bir yere sahip olan Edirne Darüşşifası İyileştirme Projesi ile bu yıl 7'nci kez düzenlenen Altın Havan Ödülleri'nde Sosyal Sorumluluk Ödülünün sahibi oldu.

Nezih Barut inşaat sektörüne girdi!

Abdi İbrahim İlaç'ın yönetim kurulu başkanı Nezih Barut, Cezayir ve Türkiye'de yeni ilaç yatıranları için harekete geçti. Ancak Barut'un yatırım yaptığı tek alan ilaç değil.

Abdi İbrahim Cezayir'de yeni üretim tesisi açacak!

Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, 2020 yılında dünyadaki ilk 100 ilaç şirketi arasına girerek 1 milyar dolar ciro hedeflediklerini açıkladı. Abdi İbrahim yakında 50 milyon dolarlık yatırımla Cezayir üretim tesisini de devreye sokacak.

Abdi İbrahim Türkiye'nin en büyük biyoteknoloji tesisini kuruyor!

Abdi İbrahim CEO’su Süha Taşpolatoğlu, ''Şimdi de yeni bir inşaat var. Burada 100 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'nin en büyük biyoteknoloji tesisini kuruyoruz.''dedi.

Abdi İbrahim, Esenyurt’taki 2 tesis yatırımını öne çekti!

İlaç şirketi Abdi İbrahim, Esenyurt’taki üretim kompleksinde 2017 yılı içinde temelini atacağı iki yeni tesis yatırımını öne çekme kararı aldı.

Edirne Darüşşifası İyileştirme Projesi'ne 2 ödül!

Abdi İbrahim’in sosyal sorumluluk projesi Edirne Darüşşifası İyileştirme Projesi, Stevie Uluslararası İş Ödülleri kapsamında iki ödüle birden layık görüldü.

Abdi İbrahim'in Biyoteknolojik İlaç Tesisi'nin temeli atıldı!

Abdi İbrahim'in İstanbul Esenyurt'ta 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçireceği Türkiye'nin en büyük biyoteknolojik ilaç üretim tesisi AbdiBio'nun temel atma töreni gerçekleşti.

Sultan 2. Bayezid Edirne Darüşşifası restore edildi!

Osmanlı döneminde hastane olarak insanlara şifa dağıtan Sultan 2. Bayezid Edirne Darüşşifası, ilaç firması Abdi İbrahim tarafından restore edildi.

Abdi İbrahim tesisleri Haberi

Abdi İbrahim tesisleri

Abdi İbrahim, 400 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği biyoteknolojik ilaç üretimi tesisi AbdiBio’yu 11 Mayıs’ta hizmete açacak. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Türkiye’nin en büyük biyoteknolojik ilaç üretim tesisi olma özelliğini taşıyan ve Esenyurt'ta 13 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulu olan AbdiBio, yılda 11 milyon flakon, 9 milyon şırınga, 22 milyon kartuş ve 1 milyon liyofilize üretim kapasitesiyle çalışacak

Abdi İbrahim aynı gün, yatırım bedeli toplamda 600 milyon lirayı bulan iki yeni tesisin de temellerini atacak. 2020 yılında üretime geçmesi planlanan Steril Enjektabl Üretim Tesisi, alanında Türkiye’nin en büyüğü olacak. Temeli atılacak Onkoloji Üretim Tesisi de sektördeki önemli bir ihtiyacı karşılayacak.

Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, toplam 1 milyar lirayı bulan yatırımlara ilişkin düzenlenen toplantıda, Türkiye’nin en köklü...