16 / 05 / 2024

Abdi İbrahim yatırım

Abdi İbrahim yatırım

Abdi İbrahim Maslak'taki merkezinde basın toplantısı düzenledi. Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, bu yıl 150 milyon liralık yatırım planladıklarını, 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayacaklarını belirtti.

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Akkuş ve İbrahim Akkuş ortaklığında kuruldu.

İkiada Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İkiada Turizm Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gedikoğlu tarafından kuruldu.

Giantlife Gayrimenkul İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giantlife Gayrimenkul İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim İçli tarafından kuruldu.

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alpay Çepni, Nurettin Öztürk, Mehmet Gür ve Mustafa Gür ortaklığında kuruldu.

Orbis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orbis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal'da İbrahim Kalkışım tarafından kuruldu.

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmed Mohamed Yıldırımoğlu ev İbrahim Burak ortaklığında kuruldu. 

Miva Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Miva Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'da İbrahim Maasfeh ve Vedat Arslan ortaklığında kuruldu!

Anatolian Gayrimenkul Yatırım Emlak İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Anatolian Gayrimenkul Yatırım Emlak İnşaat Limited Şirketi İbrahim Halil İstemez, Özlem Bilici ve Serkan Kocaaslan ortaklığında kuruldu.

Maslak İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Maslak İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de M.İbrahim Soysal tarafından kuruldu.

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Ern Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ern Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de İbrahim Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından kuruldu.

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından açıldı.

Abdi İbrahim yatırım Haberi

Abdi İbrahim yatırım

Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, 15 Temmuz 2016'dan bu yana 40 milyon liralık yatırım yaptıklarını, 725 kişilik istihdam sağladıklarını ve yatırımlarını öne çektiklerini belirterek, "Ülkemiz için yatırımlara, istihdama devam edeceğiz. 2017'de daha güçlü bir Türkiye için yatırımlarımıza 150 milyon lira ayırdık." dedi.


Nezih Barut, şirketin Maslak'taki merkezinde düzenlediği basın toplantısında, yüzde 100 yerli sermayeli, 105 yıllık geçmişe sahip Abdi İbrahim'in, 2003 yılından bu yana kesintisiz pazar lideri konumunda bulunduğunu, uluslararası güçlü bir marka olma yolunda yatırımlarını hız kesmeden sürdürdüğünü ifade etti.


Şirketin 2016 cirosunun önceki yıla göre yüzde 31 artışla 1 milyar 650 milyon liraya yükseldiğini belirten Barut, 2020 vizyonları çerçevesinde belirledikleri 5 büyüme alanıyla ilgili yatırımlarının süreceğini kaydetti.


Farklı firmalar için yaptıkları üretim hacmini artırmak, markalarını uluslararası pazarlarda daha...