29 / 04 / 2024

abdül batır kimdir

abdül batır kimdir

Kaçak villaları yıkmadığı suçlamasıyla hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istenen Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, ilk duruşmada "inşaat daha bitmedi" diye kendini savundu.

Abdüssamet Bahadır yeniden GİGDER Başkan Yardımcısı seçildi!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, yeniden Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Yeni Sanayi ve Teknoloji Bakanı 1984 yılında İstanbul'da doğan Mehmet Fatih Kacır oldu. Peki Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Lütfi Yenel Kimdir? Lütfi Yenel ne iş yapmaktadır?

Lütfi Yenel kimdir? Lütfi Yenel’in mesleği nedir? Lütfi Yenel hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İslam Memiş’ten olay yorum! Dolardan nasıl kâr edileceğini açıkladı

FED Başkanı'nın faiz artırım mesajı sonrasında İslam Memiş'ten çarpıcı açıklamalar geldi. Açıklamalarda ABD'nin ekonomi politikasına göre nasıl kâr edileceği hakkında bilgiler verdi. Memiş'e göre altın daha da düşecek ancak kalıcı olmayacak. Memiş, dolar karşısında ne düşüyorsa onu alarak kâr edileb

Abdül Batur’dan kentsel dönüşüm çağrısı!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Ticaret Odası (İZTO)’nun ekim ayı olağan meclis toplantısında kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Abdül Batur: Konak'ın en büyük sorunu yapı stokunun eski olması!

 Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki yatırımlarla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Batur, Konak'ın en büyük sorununun yapı stokunun eski olması olduğunu belirtti.

Abdül Batur'dan İzmir Konak için acil kentsel dönüşüm çağrısı!

Konak Belediye Meclisi, 2020 yılının son toplantısını Kültürpark Fuar Evlendirme Dairesi Salonunda gerçekleştirdi. Gültepe planlarına gelen itirazların gündeme getirildiği toplantıda, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, kararlılık vurgusu yaptı. 

Abdül Batur: Eskiyen Konak’ı yenilemeye geldim!

Konak Başkan Abdül Batur, "İlçenin röntgenini çektik. İzmir’in kalbi Konak’ın yıprandığını, eskidiğini gördük. Bir mimar olarak da şimdi yenilemeye geldim" diye konuştu...

Finansı bilmek patronları ve bireyleri neden batırır?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Finansı bilmek patronları ve bireyleri neden batırır?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 14 maddelik analizi...

Tülün İnal kimdir?

Tülün İnal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Boğaziçi İmar Müdürü oldu. Peki Tülün İnal kimdir? Tülün İnal hangi işlerde görev aldı?

Hakan Bahadır kimdir?

Hakan Bahadır'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bahçelievler İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Hakan Bahadır kimdir? Hakan Bahadır bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Kılıç Deniz Ürünleri, Dominik’te levrek tesisi aldı!

ABD pazarına göz diken Kılıç Deniz Ürünleri, Dominik Cumhuriyeti’nde levrek tesisi aldı. Tesise ilk yavruları koyan Kılıç, buradan Kuzey ve Güney Amerika’ya ihracat yapmayı planlıyor.

Mehmet Yıldırır kimdir?

Gaziantep Nurdağı İlçe Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır kimdir? Mehmet Yıldırır bugüne kadar hangi işlere imza attı?

abdül batır kimdir Haberi

abdül batır kimdir

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ile üç bürokratı, Karabağlar'ın eski belediye başkanı Sıtkı Kürüm'ün villasının da aralarında bulunduğu kaçak yapıları yıkmadıkları için "zincirleme şekilde görevi kötüye kullanma" suçlamasıyla 3 yıla kadar hapis talebiyle yargılanıyor. Batur'un halen içinde ikamet edilen villa için "henüz inşaat halinde" savunması yapması herkesi şaşırttı. Temiz İzmir Derneği Başkanı Nivent Kurtuluş, BİMER vasıtasıyla İzmir Valiliği'ne dilekçe göndererek, Narlıdere sınırlarındaki bazı villaların ruhsatsız olduğunu bildirdi. Söz konusu villalar arasında Karabağlar'ın eski Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, işadamı Serdar Kolay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eski danışmanı Bilgin Erünal ve Narlıdere Belediye Meclisi'nin eski üyesi Feridun Güler'in binaları da yer aldı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "zincirleme şekilde görevi kötüye kullanma" suçundan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Başkan Yardımcısı...