11 / 05 / 2024

Abdulhadi Abou Khalil

Abdulhadi Abou Khalil

Abou Khalil Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Radi Abou Khalel, Abdulhadi Abou Khalil, Rami Abou Khalil tarafından 90 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da kuruldu.

Khalil El Debs kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi Khalil El Debs kimdir? Kaç yaşında? Khalil El Debs daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Khalil El Debs'in eğitim hayatı nasıldı?

Selamland İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selamland İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Abou Zıdan ve Saad Chouıhna ortaklığında kuruldu.

Lacasa Internatıonal Emlak Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacasa Internatıonal Emlak Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Abou Zaınab tarafından kuruldu.

Mvm Consultant Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mvm Consultant Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  Mohammed Othman Mohammed ve Muhieddine Khalil ortaklığında kuruldu.

Experty Estate Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Experty Estate Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mavardi ve Hamzha Abou Amen ortaklığında kuruldu.

Jana Proje Pazarlama Geliştirme Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jana Proje Pazarlama Geliştirme Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Abou Selo ve Sakına Kamandar Kızı ortaklığında kuruldu.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Right Choice İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Right Choice İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Maher Abou Selo tarafından kuruldu.

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhadi Kabbani ve Abdulrahman Jamal Eddın ortaklığında kuruldu.

Miran Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miran Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Khalil, Mohammad Ameen Al Hussin ve Omer S-Haji R. Alsilefanee ortaklığında kuruldu.

Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri, The Ritz'i 800 milyon Sterlin'e satın aldı!

Ünlü İngiliz milyarder Barclay kardeşlerin, Londra'nın ünlü oteli The Ritz'i Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri'ye 800 milyon Sterlin'e sattığı öğrenildi...

Rama Global Emlak Danışmanlık Pazarlama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rama Global Emlak Danışmanlık Pazarlama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nader Abou Hammoud tarafından kuruldu.

Abdulhadi Abou Khalil Haberi

Abdulhadi Abou Khalil

Abou Khalil Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Radi Abou Khalel, Abdulhadi Abou Khalil, Rami Abou Khalil tarafından 90 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da kuruldu.  


Abou Khalil Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A) Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya...