02 / 05 / 2024

Abdülhakim Bilgili özgeçmiş

Abdülhakim Bilgili özgeçmiş

Kahramanmaraş'ta iş hayatına atılan Abdülhakim Bilgili kimdir? Abdülhakim Bilgili, Bilgili Holding'i ne zaman kurdu? Bugün Bilgili Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili kimdir? İşte Bilgili Holding...

Altın ABD enflasyon rakamlarına odaklandı! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 13 Şubat 2024 altın fiyatları

Bugün ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Piyasaları etkileyecek olan kritik veriler yakından takip ediliyor. ABD enflasyon rakamları öncesi altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 13 Şubat 2024 altın fiyatları.

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

Barınma enflasyonu yayılıyor! Barınmak dünya genelinde mi lüks oldu? 

ABD’de Mortgage Bankacıları Birliği (MBA), Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) ve Ulusal Konut İnşaatçıları Birliği (NAHB) konut sektörüne ilişkin bir rapor kaleme aldı ve bu raporda barınma sorununa yer verildi. Peki barınmak dünya genelinde mi lüks oldu?  

Büyük İstanbul depremini tahmin etmek için yapay zeka kullanılabilir mi? Prof. Dr. Şamil Şen bir bir açıkladı! 

ABD’de bir üniversitede yapılan araştırmada, geliştirilen yapay zeka teknolojisinin depremleri gerçekleşmeden neredeyse 1 hafta önce öngördüğü ileri sürüldü. Peki büyük İstanbul depremini tahmin etmek için yapay zeka kullanılabilir mi?

ABD'de yeni konut satışları yüzde 12,3 artışla beklentileri aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Eylül ayında aylık bazda yüzde 12,3 artış göstererek, 759 bine çıktı. Böylece de piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşmiş oldu.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

ABD'nin ticari ham petrol stokları 10 milyon arttı! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar?

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık 10 milyon 200 bin varil artış kaydetti. Hal böyle olunca gözler güncel petrol fiyatlarına çevrildi. Bugün brent petrol yükseldi mi, düştü mü? 13 Ekim brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu?

ABD enflasyon rakamları sonrası dolar, altın ve euroda son durum!

Piyasalar tarafından merakla beklenen ABD eylül enflasyon rakamları yüzde 0,4 artarak yıllık yüzde 3,7 olarak gerçekleşti. Peki altın, dolar ve euro kurunda son durum ne? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Dolar ne oldu? İşte ABD verileri sonrası altın, dolar ve euroda son durum...

Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

ABD ekonomisindeki büyüme, işgücü piyasasındaki soğuma ve enflasyon baskılarındaki yavaşlamanın etkileriyle Temmuz ve Ağustos aylarında ılımlı bir seyir izlediği açıklandı. Peki Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

YouTube Premium fiyatları ABD'de arttı! YouTube Premium'a Türkiye'de de zam gelecek mi? 

YouTube Premium fiyatlarına ABD'de zam yapıldı. 11,99 dolar olan bireysel aboneliğin fiyatı 13,99 dolara yükseldi. Peki Türkiye'de de YouTube Premium fiyatlarına zam gelecek mi? 

FED faizleri arttırırsa altın ve dolar düşer mi, yükselir mi?

Piyasaların yakından takip ettiği ABD Merkez Bankası (Fed), yeni faiz kararını haziran ayında açıklandı. Peki, FED faiz arttırdığında altın ve dolar düşer mi? İşte detaylar...

ABD Fed Başkanı'ndan faiz açıklaması! faiz oranlarının daha fazla...

Fed Başkanı Jerome Powell Cuma günü yaptığı açıklamada, merkez bankası yetkililerinin borçlanma maliyetlerindeki geçmiş artışların etkisine ilişkin belirsizliği ve  ABD faiz oranlarının daha fazla artırılması gerekip gerekmediğinin hala belirsiz olduğunu söyledi.

Abdülhakim Bilgili özgeçmiş Haberi

Abdülhakim Bilgili özgeçmiş

Abdülhakim Bilgili kimdir?

1952 senesinde Kahramanmaraş'ta iş hayatına atılan Abdülhakim Bilgili, 1958 yılından itibaren İstanbul'da değişik ticari alanlarda faaliyet göstermiş, sanayi yatırımları yapmış ve 32 senelik birikimi sonucunda, 1990 yılında Arsan Tekstil Grubu ile tekstil sektörüne girmiştir.


Hayat Turizm Ticaret A.Ş., 1993 yılında ilk otel projesinin inşaatını tamamlayarak hizmete açmıştır. Otel, 2000 yılından bu yana, SAS Hotel ApS Danmark ile imzalanmış olan işletme anlaşması doğrultusunda "Radisson BLU Conference & Airport Hotel" adı altında işletilmektedir.


Bilgili Grubu, turizm sektöründeki yatırımlarına devam etmek üzere, Aralık 2005 tarihinde mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait olan Akaretler Sıraevler projesinin geliştirme ve işletme hakklarını elinde bulunduran Akarnet Konaklama Tesisleri Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin hisselerini Türkiye Garanti Bankası A.Ş.'den devralmıştır. Bilgili Grup bünyesine katıldıktan sonra şirketin ismi Akaretler Turizm...