17 / 05 / 2024

Abdülhakim Sancak Camisi nerede

Abdülhakim Sancak Camisi nerede

İTÜ Abdülhakim Sancak Camisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla ibadete açıldı. 

Tanzanya'daki Sultan Abdülhamit Han Camisi açıldı!

Tanzanya’nın Zanzibar bölgesinde hayata geçirilen Sultan Abdülhamit Han Camisi ibadete açıldı...

Cibuti 2. Abdülhamid Han Camisi ve Külliyesi açıldı!

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 4 yıl önce yapımına başlanan Cibuti 2. Abdülhamid Han Camisi ve Külliyesi hizmete açıldı.

İTÜ Abdülhakim Sancak Camisi açıldı!

İTÜ Ayazağa Kampüsü'ndeki Abdülhakim Sancak Camisi' hizmete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldı...

İTÜ Abdülhakim Sancak Camisi ibadete açıldı!

İTÜ Abdülhakim Sancak Camisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla ibadete açıldı. 

Cibuti'deki 2. Abdülhamid Han Camisi ibadete açılıyor!

Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) Afrika Boynuzu ülkelerinden Cibuti'de hayata geçirdiği 2. Abdülhamid Han Camisi ve Külliyesi'nin inşasında sona gelindi.

Yıldız Hamidiye Camisi yarın açılıyor!

Sultan 2. Abdülhamit tarafından 1885'te inşa edilen Yıldız Hamidiye Camisi, restorasyon çalışmalarının ardından yarın cuma namazıyla ibadete açılıyor.

Gine'deki II. Abdülhamid Han Camisi açıldı!

Gine'nin başkenti Konakri'deki, Mahmut Ustaosmanoğlu adına yaptırılan külliye içerisindeki medrese ve II. Abdülhamid Han Camisi açıldı. Türkiye'den 180 kişilik heyet açılış törenine katıldı.

Şanlıurfa Akçakale’de yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın Kırsalda yolu ve çok amaçlı salon taziye evi olmayan mahalle kalmayacak sözü bir bir hayata geçiriliyor.

Şanlıurfa Akçakale'de yol yapım ve çevre düzenleme çalışmaları bitti!

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ı kısa süre önce ziyaret eden askeri yetkililerin kilitli beton parke ve peyzaj düzenleme istekleri kısa sürede karşılık buldu.

Şanlıurfa Akçakale'de yol çalışmaları sürüyor!

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın talimatıyla ilçedeki bir çok deforme olmuş kilitli beton parke taşı iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa Akçakale'de 147. taziye evinin temeli atıldı!

Akçakale belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan 30 Mart yerel seçimlerinden önce verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Bu kapsamda Akçakale'de 147. Taziye evinin temeli atıldı.

Yabancı yatırımcının Bursa'ya ilgisi artıyor!

MS Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdülhakim Özalp, Bursa’nın tarihi, kültürü ve doğasıyla yabancı gayrimenkul yatırımcılarını cezbeden şehirler arasındaki yerini aldığını söyledi.

Yıldız Hamidiye Camisi'nin restorasyonu 2 yılda tamamlanacak!

Sultan 2. Abdülhamit'in Sarkis Balyan'a yaptırdığı ve aynı zamanda bombalı suikasta uğradığı caminin restorasyon çalışmaları devam ediyor. Adnan Ertem, Yıldız Hamidiye Camisi'nin restorasyonun 2 yıl daha sürebileceğini söyledi.

Abdülhakim Sancak Camisi nerede Haberi

Abdülhakim Sancak Camisi nerede

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Abdülhakim Sancak Camisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla ibadete açıldı. CNNTürk'te yer alan habere göre, Abdülhakim Savcak Camisi'nin açılışı cuma namazının ardından gerçekleşti. 

Ayrıca, açılışa TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, eski bakanlardan Egemen Bağış ve Veysel Eroğlu ile iş adamı Ethem Sancak...