03 / 05 / 2024

Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu

Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu

Abdülhamid Han'ın 4. kuşaktan torunu şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, "Gerek Osman Gazi Köprüsü gerek Yavuz Sultan Selim Köprüsü gerekse Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi Türkiye'ye yakışan isimler oldu." dedi.

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

DASK Başkanı Gençosmanoğlu ev sahiplerini tek tek uyardı! Sakın ucuz diye bunları yapmayın!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK)'tan milyonlarca kişiye uyarı geldi. DASK Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Ebru Gençosmanoğlu, sigorta primini düşük ödeyebilmek için evlerinin metrekarelerini yanlış beyan edilmemesi konusunda ev sahiplerini uyardı. 

100. yıl müjdesi! Karadeniz gazından sevindiren gelişme

Yeni keşif için yola çıkan Abdülhamid Han sondaj gemisi, Akseki-1 kuyusunda çalışmaları devam ettiriyor. Akseki-1’in, Akdeniz’in doğusunda doğalgaz potansiyeli en yüksek saha olduğu ifade ediliyor. 29 Ekim’de de Cumhuriyet’in ilanının yüzüncü yılında müjde yolda.

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Öcalan, Ömer Faruk Kayıhan ve Özgür Kapucu ortaklığında kuruldu.

Onk Osmanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onk Osmanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karci tarafından kuruldu.

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuz Ergün ve Selçuk Ergün ortaklığında kuruldu.

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Nilüfer Karaman tarafından kuruldu.

Osmanoğlu Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gültürk tarafından kuruldu.

Cibuti 2. Abdülhamid Han Camisi ve Külliyesi açıldı!

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 4 yıl önce yapımına başlanan Cibuti 2. Abdülhamid Han Camisi ve Külliyesi hizmete açıldı.

Cibuti 2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi ay sonunda açılıyor!

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından temeli 4 sene önce atılan Cibuti 2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi'nin resmi açılışı bu ayın sonunda gerçekleştirilecek.

İnşaat Mühendisi Nihat Osmanoğlu vefat etti!

Betül osmanoğlu'nun eşi İnşaat Mühendisi Nihat Osmanoğlu vefat etti. Osmanoğlu'nun ailesi ve Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı taziye ilanı yayınladı.

2'nci Abdülhamid'in miras davasında yeni gelişme!

Hacı İzzet Paşa’nın torunları, Sultan 2’nci Abdülhamid’in mirasıyla ilgili 'Dedemizin mirası Sultan’ın şahsında devlete bağışlandı. Miras talep edenlerin bu hususa da dikkat etmesi gerekir' dedi.

Cibuti'deki 2. Abdülhamid Han Camisi ibadete açılıyor!

Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) Afrika Boynuzu ülkelerinden Cibuti'de hayata geçirdiği 2. Abdülhamid Han Camisi ve Külliyesi'nin inşasında sona gelindi.

Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu Haberi

Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu


Abdülhamid Han'ın 4. kuşaktan torunu şehzade Osmanoğlu, "Gerek Osman Gazi Köprüsü gerek Yavuz Sultan Selim Köprüsü gerekse Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi Türkiye'ye yakışan isimler oldu." dedi.


Osmanlı padişahı Abdülhamid Han'ın 4. kuşaktan torunu şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, AA muhabirine Yavuz Sultan Selim Han'ın türbesinde yaptığı açıklamada, Osmanlı Devleti'nin son dönemlerinde sürgün olarak Lübnan'a gönderilen ailesinin 1974'te Türkiye'ye döndüğünü söyledi.


Turgut Özal'ın cumhurbaşkanlığı döneminde ailesine vatandaşlık verildiğini anlatan Osmanoğlu, kendisinin ise 1979'de Fatih'te dünyaya geldiğini ve Türkiye'de doğan ilk şehzade olduğunu belirtti.


Son dönemde Türkiye'nin kalkınması ve imajı açısından önemli olan köprülere Osman Gazi, Yavuz Sultan Selim gibi dedelerinin isimlerinin verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Osmanoğlu, "Osmanlı döneminde yapılan eserlere bakıp hem gururlanıp hem de hüzünleniyorduk. O dönemlerde ecdadımız bizlere...