30 / 04 / 2024

Abdülhamit Gül kim

Abdülhamit Gül kim

Gaziantep Şahinbey Belediyesinin, Yazıcık Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, vatandaşın kentsel dönüşüme olan memnuniyetinden bahsetti.

Abdülhamit Gül Şahinbey'e hayran kaldı!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, "Bize özgün yapısıyla emanet edilen sokakları gelecek nesillere aktaran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konaklar aslına uygun restore ediliyor!

Konaklar aslına uygun restore ediliyor. Abdülhamit Gül, "Geleneksel sokakların aslına uygun bir şekilde korunarak muhafaza edilmesi, AK Partili Belediyecilik olarak bizim önem verdiğimiz bir çalışma" dedi.

Türk lezzetleri dünya sofralarında! ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlandı!

ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlanarak 1,8 milyar doları geçti. 2023 yılında 2 milyar dolarlık ihracat hedeflenirken, orta vadede ise 5 milyar dolara ulaşılması hedefleniyor.

Kamu işçisine müjde! Yılın son ikramiyesi o tarihte hesaplara yatacak! Maaşa göre kim ne alacak?

Kamu çalışanlarının ikramiyeleri yarın hesaplara aktarılacak. Peki, Kamu işçisine ikramiye oranı ne kadar olacak? Maaşa göre kim kaç TL alacak? İşte detaylar...

Dev finans kuruluşundan dolarla ilgili çok kritik açıklama! Güçlü dolar hikayesi bitiyor mu?

ABD'de olumlu gelen enflasyon rakamının Fed'in faiz adımlarını yavaşlatması beklenirken, doların da diğer gelişmiş ülke paraları karşısında zayıflaması öngörülüyor. 2023 yılında ise güçlü dolar hikayesinin tamamen sona ermesi ve doların zayıflamaya başlaması beklentisi hakim. Euro ve Yen için ise to

Tek Durak Ofis'te inşaat izinlerine kolaylık!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelerek "Tek Durak Ofis sistemi hakkında görüş alışverişlerinde bulundu. 

Marmaris’te köylülerin Osmanlı tapuları iptal ediliyor iddiası!

Marmaris’te 70 yıl süren Osmanlı tapu davalarını kazanan köylülerin, mahkeme kararlarının iptal edildiğini kaydeden CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün yazılı olarak cevaplaması için TBMM’ye soru önergesi sundu. 

Noter işlemlerinde kredi kartı da geçerli olacak!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, noterlerde gerçekleştirilecek tüm işlemlerde kredi kartlarıyla ödeme yapılmasının önünü açacaklarını söyledi.

2'nci Abdülhamit´in rüya projesi Filyos Limanı 2020'de tamamlanacak!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde, 2. Abdülhamit döneminde ortaya atılan Filyos Projesi'nin önemli parçalarından biri olan Filyos Limanı inşaatının 2020'de bitirilmesi planlanıyor...

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi Gaziantep'te açılacak!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Gaziantep Şahinbey ilçesinde bulunan Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük kongre merkezi olacak olan Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Abdülhamit Gül kongre merkezi için "Gaziantep’i cazibe merkezi haline getirecek önemli bir katkı sağlayacak" dedi.

Şehitkamil Sanat Merkezi yarın açılıyor!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, inşaatı Şehitkamil Belediyesi tarafından tamamlanan Şehitkamil Sanat Merkezi’nin (ŞSM) açılışını gerçekleştirecek.

ABD'li vatandaş evinin bahçesine göl yaptı!

ABD'de yaşayan bir vatandaş evinin bahçesine yaptıracağı havuzun 30 bin dolara mal olacağını öğrenince bahçesine havuz yerine doğal bir göl yapmaya karar verdi.

Evinin bahçesine göl yaptı, görenler inanamadı!

ABD'li bir vatandaş evinin bahçesinde ailesi ile birlikte yüzmek için havuz yaptırmayı düşündü. Ancak daha sonra 30 bin dolar verip yüzme havuzu yaptırmak yerine doğal bir göl yapmaya karar verdi.

Mersin Abdülhamit Kışlası arazisi imara mı açılıyor?

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2017 Yılı Şubat Ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Kültür Bakanlığı Yüksek Kurulu'nun yanındaki Abdülhamit Kışlası arazisinin imara açılması konuşuldu.

Galatasaray Adası hiçbir zaman Abdülhamit'e ait olmadı!

Fatih Altaylı, Galatasaray Adası'nın tapusunu canlı yayında gösterdi. Altaylı, "Sultan 2. Abdülhamit, iktidarının son döneminde buraya el koydu. Galatasaray Adası hiçbir zaman Abdülhamit'e ait olmadı" dedi

Abdülhamit Gül kim Haberi

Abdülhamit Gül kim

Şahinbey Belediyesinin, Yazıcık Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Yazıcık Konutları'nda incelemelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, "Yazıcık Konutları çok estetik ve güzel bir yapıya sahip" dedi. Şahinbey Belediye O Başkanı Mehmet Tahmazoğlu beraberinde AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül ile birlikte iftar öncesi vatandaşları ziyaret etti. Şahinbey ilçesinde ikamet eden aileleri ziyaret eden Gül ve Tahmazoğlu, vatandaşların hatırlarını sorarak sorunlarını dinlediler. 


GÜL: "VATANDAŞ MEMNUNİYETİ ÇOK ÖNEMLİ" 

Aile ziyaretinin ardından Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Yazıcık Konutları'nı Başkan Tahmazoğlu ile birlikte gezen Milletvekili Gül konutların mimari yapısının çok güzel olduğunu söyledi. 

Yazıcık Konutlan'nın Gaziantep'in tarihi dokusuna uygun inşa edildiğini belirten Abdülhamit Gül şöyle konuştu: "Yazıcık Mahallesinde yaptığımız aile ziyaretlerinin ardından Şahinbey Belediyemiz tarafından yapılan kentsel dönüşüm alanını ziyaret ettik. Gerçekten...