04 / 05 / 2024

Abduljawad Holding The Ascott ile anlaştı

Abduljawad Holding The Ascott ile anlaştı

Yerli ve yabancı markaları buluşturacak olan Maslak 1453’te ilk imzalar atılıyor. İnşaatın tamamlanmasına kısa bir süre kala, Maslak 1453’te iki kule sahibi Abduljawad Holding, The Ascott Limited ile anlaştı.

Bodrum The Bo Viera projesinin yeni etabı yüzde 25 peşin 12 ay vadeyle satışta!

Besa Holding tarafından Bodrum'un en güzel koyunda inşa edilen The Bo Viera projesinin yeni etabına özel yüzde 25 peşin 12 aya varan vadeyle satışa çıktı.

Besa Holding'ten Bodrum'a dev yatırım! The Bo Viera projesi bu yıl tamamlanıyor!

Besa Holding tarafından toplamda 300 milyon dolarlık yatırımla yapılan The Bo Viera projesi Bodrum’un incisi Gündoğan’da yükseliyor. 

The Ritz Carlton Residences Nişantaşı nerede?

Bilgili Holding imzasıyla Nişantaşı'nda yükselen The Ritz Carlton Residences Nişantaşı'nın tüm detayları belli oldu. İşte The Ritz Carlton Residences Nişantaşı projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda yer alan Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, izole yaşamın kapılarını aralıyor.

The Ritz Carlton Residences İstanbul satışa çıktı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bilgili Holding, Nişantaşı’nda yer alan  Türk mimarisinin simgesel yapılarından birini; tecrübesi, ustalığı ve günümüz teknolojisiyle buluşturarak, The Ritz – Carlton Residences, İstanbul olarak kente yeniden kazandırıyor.

3S Kale Holding’e ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülü!

Gayrimenkul geliştirme, yapı ve enerji sektörlerinde yatırımlar yapan 3S Kale Holding Sign of the City Awards 2017’de  ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülüne layık görüldü.

The Village Urla fiyatları!

The Village Urla projesi İzmir Urla Kekliktepe bölgesinde Kuzu Holding tarafından villa projesi olarak hayata geçirildi. The Village Urla fiyatları ne kadar?

Ağaoğlu Maslak 1453’te global işbirliği!

Ağaoğlu Maslak 1453’te global bir işbirliği yapıldı. Suudi Abduljawad Holding satın aldığı bir kuleyi işletmesi için Taylandlı Dusit’le anlaştı

The Global Franchise Market Fuarı 14-15 Kasım'da!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin önemli şirketlerinden INDEX Holding bünyesindeki Index Fuarcılık tarafından düzenlenecek The Global Franchise Market Fuarı, 14-15 Kasım tarihleri arasında, Dubai Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Kanada The Kennedys satışta!

Akman Holding tarafından inşa edilen The Kennedys satışta. Proje fiyatlar lansmana özel 220 bin dolardan başlıyor.

Akman Holding The Kennedys projesi satışa çıkıyor!

Sanayicilikten inşaata, turizmden otomotive 17 farklı sektörde faaliyet gösteren Akman Holding tarafından Kanada’da kurulan SAMM Developments, Toronto’da 4 blok ve 1320 daireden oluşan The Kennedys adlı projesini başlattı.

Kanada The Kennedys projesinin ilk etabı 3 günde satıldı!

17 farklı sektörde faaliyet gösteren Akman Holding Kanada’da kurulan SAMM Developments, Toronto’da 4 blok ve 1320 daireden oluşan The Kennedys adlı projesini satışa sundu. Projenin ilk etabı 3 günde satıldı.

Akman Holding'ten Kanada'ya 1.320 dairelik proje!

Akman Holding’in Kanada’daki yatırımı SAMM Developments, Toronto kentinde dev bir yatırıma start verdi. 600 milyon dolarlık yatırım tutarıyla Toronto’nun en büyük inşaat projesi olan The Kennedy Condominiums adını taşıyan proje 4 blokta 1.320 daire, otel ve iş merkezinden oluşuyor.

Abduljawad Holding The Ascott ile anlaştı Haberi

Abduljawad Holding The Ascott ile anlaştı

Yerli ve yabancı markaları buluşturacak olan Maslak 1453’te ilk imzalar atılıyor. İnşaatın tamamlanmasına kısa bir süre kala, Maslak 1453’te iki kule sahibi Abduljawad Holding, dünyanın en büyük residence işletmecisi The Ascott Limited ile anlaştı.


Seçkin markalara ev sahipliği yapmak üzere konumlanan Cadde 1453’ün de içinde bulunduğu Ağaoğlu Maslak 1453’te imza töreni 30 Ocak 2015 Cuma günü saat 08:30'da gerçekleşecek.


Program

Tarih: 30 Ocak 2015 Cuma


Yer: Maslak 1453 Tanıtım Ofisi


Saat: 08.30 Karşılama & Kahvaltı

           09.00 Basın Sohbet...