04 / 05 / 2024

Abdulkadir Düzgün

Abdulkadir Düzgün

Turkuaz Yaşam İnşaat Nakliye Hizmetleri Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye ile, Abdulkadir Düzgün ve Süleyman Şeker ortaklığında, Kadıköy'de kuruldu.

Turkuaz Yaşam İnşaat Nakliye Temizlik Hizmetleri Turizm Emlak Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Turkuaz Yaşam İnşaat Nakliye Temizlik Hizmetleri Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Abdulkadir Düzgün, Süleyman Şeker tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

'Türkiyem için üzgünüm' diyen Prof. Dr. Ahmet Ercan: 'Ülkenin tümü dar gelirliye dönüştü'

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 'Türkiyem için üzgünüm' diyerek, ülkenin tümünün dar gelirliye dönüştüğünü söyledi. İşte Ahmet Ercan'ın o paylaşımı...

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Gözler TMO'dayken en yetkili isim 'Üzgünüm' diyerek açıkladı: Buğday fiyatları yüzde 25 zamlandı daha da artacak!

Rusya ve Ukrayna savaşının etkisi dünyada gıda fiyatlarını hiç hesaplanmadık şekilde artırdı. Türkiye'de çiftçiler Toprak Mahsülleri Ofisi'nin 2022 buğday alım fiyatını açıklamasını beklerken buğdaya zam haberi bakın nereden geldi? 'Üzgünüm daha da artacak' dedi.

Kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Gayrimenkulünü kiraya veren ve kirasını düzgün tahsil eden ev sahipleri, kiracısını nasıl tahliye edebileceğini merak ediyor. Peki, kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ali Düzgün tarafından kuruldu.

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Boz tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul, Türkiye’yi dünyanın merkezi yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çılgın proje olarak bilinen ve gündemden düşmeyen Kanal İstanbul projesine ilişkin "Kanal İstanbul özgürlük projesidir" dedi ve Türkiye’yi dünyanın merkezi yapacağını belirtti.

Düzgünkaya Turizm Lİmited Şirketi kuruldu!

Düzgünkaya Turizm Lİmited Şirketi Hülya Düzgünkaya tarafından 25 Ekim'de 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bahar Düzgün, Dreamland Country & Life Satış Pazarlama Müdürü oldu!

Türkiye'nin önde gelen inşaat gruplarında Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevlerini yerine getiren Bahar Düzgün, Azersun Holding'in Bakü'de hayata geçirdiği Dreamland Country & Life projesinin Satış ve Pazarlama Bölümü'nün başına getirildi.

Dodurga,düzgün imarlı bir yerleşim birimi olmaya aday!

Çankaya ilçesine bağlı Dodurga Mahallesi, Ankara’nın son dönemde yıldızı parlayan semtleri arasında yerini aldı. Mahalle adının Oğuzlar’ın Dodurga boyundan geldiği biliniyor.

Abdulkadir Düzgün Haberi

Abdulkadir Düzgün

Turkuaz Yaşam İnşaat Nakliye Hizmetleri Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015'te, Abdulkadir Düzgün ve Süleyman Şeker ortaklığında kuruldu.


Turkuaz Yaşam İnşaat Nakliye Hizmetleri Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu,İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Turkuaz Yaşam İnşaat Nakliye Hizmetleri Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Erenköy Mahallesi, F.Kerim Gökay Caddesi, Mormin Apartmanı, No.272 A Blok...