30 / 04 / 2024

Abdulkadir Kara

Abdulkadir Kara

MK Kara Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kara ve Abdulkadir Kara ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

Karaç Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaç Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi , Recep Karaç tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Van Kara Yusuf Paşa Camii kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıyor!

Van'ın Erçiş ilçesinde kentsel dönüşüm birinci etap çalışmaları devam ediyor. Kentsel dönüşüm birinci etap çalışmalarına eski Kara Yusuf Paşa Camisi'nin yıkımıyla sürdürülüyor.

Manisa Karaçay Köprüsü'nde sona doğru!

Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Muradiye yolunda bulunan Karaçay Köprüsü’nde başlattığı çalışmalarda sona geldi. 587 bin liraya mal olan köprü, asfalt çalışmalarının da tamamlanmasının ardından taşıt trafiğine açılacak

Bartın Karaçay Mesire Alanı açıldı!

Bartın Belediyesi tarafından 10 bin metrekare alan üzerine kurulan Karaçay Piknik Alanı törenle hizmete açıldı. Karaçay Piknik Alanı açılış törenine Belediye Başkanı Cemal Akın da katıldı.

Burcu Kara Kars’ta iki okul yaptırdı!

Burcu Kara, emekli öğretmen olan anne ve babası adına Kars’ta iki okul yaptırdı. Oyuncu her ay öğrencileri ziyaret edip ihtiyaçlarını karşılıyor.

Osmaniye Karaçay Deresi'nde asma köprü tamamlandı!

Osmaniye Belediyesi'nin Karaçay Deresi Rekreasyon Alanı'nda yapımını tamamladığı asma köprü törenle açıldı. Köprü ile Karaçay'ın iki yakası üçüncü kez buluştu

Osmaniye Karaçay Köprüsü açıldı!

Osmaniye Belediyesi tarafından Karaçay rekreasyon alanına yapılan asma köprünün açılışını Osmaniye Valisi Kerem Al, Belediye Başkanı Kadir Kara ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu birlikte yaptı.

Cem Kara: TOKİ konut yapmayacaksa bölgeyi yeniden imara açalım!

Cem Kara mecliste yaptığı konuşmada TOKİ'ye yüklendi. Başkan, Roman vatandaşların yaşadığı bölgeye konut yapacağını söyleyen TOKİ yetkililerinin bir gelişme kaydetmediğini belirtti: “Konut yapılmayacaksa bölgeyi yeniden imara açalım. " dedi.

Ahmet Kara konutlara deprem sigortası yapılması konusunda uyardı!

Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 1-7 Mart günleri arasında kutlanan "Deprem Haftası" etkinlikleri kapsamında bir takım etkinlikler düzenledi. Çorum Valisi Ahmet Kara etkinlikte açıklamalarda bulundu.

Manisa Karaçay Köprüsü yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Muradiye yolunda bulunan Karaçay Köprüsü’nü yeniliyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında köprünün yapım çalışması dört ay sürecek.

Van Eski Kara Yusuf Paşa Cami TOKİ'ye devredildi!

Van’ın Erciş ilçesinde 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen yıkıcı depremde ağır hasar gören Eski Kara Yusuf Paşa Cami’nin mülkiyeti kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ’ye devredildi.

Davut Karaçak: Turizmdeki döviz açığını mobilya sektörü kapatabilir!

Rusya’nın ambargosu sonucu başta turizm olmak üzere pek çok sektördeki döviz kaybının telafisine yönelik dikkat çeken öneri, LODA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak’tan geldi. Karaçak, “Rusya’nın uyguladığı ambargo, tüm sektörleri etkiledi.

Tanap'ın 48 Kara Kesimi Lot-4 Boru Hattı inşaatını hangi firma yapacak?

TANAP) kapsamında TANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafından açılan “ 48’’ Kara Kesimi Lot-4 Boru Hattı İnşaat İhalesi ”ne ilişkin yapılan değerlendirme sonucunda Lot 4 Boru Hattı İnşaatını gerçekleştirecek firma belirlendi.

Abdulkadir Kara Haberi

Abdulkadir Kara

MK Kara Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kara ve Abdulkadir Kara ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu. 


MK Kara Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri...