03 / 05 / 2024

Abdullah Al Rajhi

Abdullah Al Rajhi

Beyttürk İnşaat, Suudi Arabistan’ın önde gelen kuruluşlarından Al Rajhi Group ile İstanbul, Bursa ve Yalova çevresinde konut, rezidans ve otel yatırımları konularında işbirliği yapmak üzere bir mutabakat zaptı (MoU) imzaladı.

Öz Fibek Hafriyat Nakliyat İnşaat Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Fibek Hafriyat Nakliyat İnşaat Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Gümüş tarafından kuruldu.

Abdullah Günhan Aksoy kimdir? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı?

Abdullah Günhan Aksoy hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş’de hangi alanda görev alıyor? İşte detaylar...

The Global Poınt Ticari Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The Global Poınt Ticari Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Al Mamun tarafından kuruldu.

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abdullah Arıkan tarafından kuruldu.

Ayz Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayz Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Abdullah Yılmaz ve Murat Arslan ortaklığında kuruldu.

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Albasha  Ve Ahmad Albasha  tarafından kuruldu.

Alıssa Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alıssa Group Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Alıssa tarafından kuruldu.

Jwan Al Gharbıyah Gayrimenkul Hayvancılık Lojistik İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jwan Al Gharbıyah Gayrimenkul Hayvancılık Lojistik İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah ahmed F.A.Al-Meri, Badr Ahmed F. Abukassımalmerı ve Mohammed Ahmed F.Abukassımalmerı ortaklığında kuruldu.

Bilbay Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilbay Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Bilbay tarafından kuruldu.

Gobsom Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gobsom Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullahı Alı Warsame, Ahmed Abukar Jalwo, M. Baradhay Mohamuud ve Zakarıa Osman Husseın ortaklığında kuruldu.

Internatıonal Turkısh Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Internatıonal Turkısh Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile S.M.Abdullah Al-Tahamı tarafından kuruldu.

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir?​​​​​​​

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir? Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar daha önce hangi görevlerde bulunmuştu. İşte Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar'ın biyografisi...

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar, Trend GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Trend GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na  Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar, Yönetim Kurulu Başkan Vekiliği'ne Hisham Younis Yahya Qafisheh seçildi. 

Abdullah Al Rajhi Haberi

Abdullah Al Rajhi

Beyttürk İnşaat’ın Üsküdar’daki merkezinde gerçekleştirilen imza töreninde açıklama yapan Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman; Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden inşaat sektöründeki büyüme hedeflerini özellikle Körfez ülkelerine yönelik belirlediklerini söyledi.


İmzaladıkları mutabakat zaptının önemine dikkat çeken Muhammet Uğurcan Barman, “Al Rajhi ailesi Suudi Arabistan’ın önde gelen ailelerinden. Aynı zamanda Suudi Arabistan’ın en büyük bankalarından biri olan Al Rajhi Bankası’nın en üst düzey temsilcilerindendir. Türkiye’de şu ana kadar bizim projelerimize yaklaşık olarak 10-15 milyon doların üzerinde yatırım gerçekleştirdiler. Türkiye gayrimenkul pazarında bizimle hareket etmek istiyorlar.  Bu işbirliği çerçevesinde büyük hacimli konut, rezidans ve otel projeleri gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.’’ dedi.



“Türkiye ekonomisine katkı sağlamayı amaçlıyoruz ”

Beyttürk İnşaat olarak katıldıkları fuarlar ve gerçekleştirdikleri uluslararası çalışmalar ile Türkiye’nin tanıtımına katkıda bulunmaktan memnun olduklarını ifade eden Muhammet...