29 / 04 / 2024

abdullah bakır kimdir

abdullah bakır kimdir

İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Abdullah Bakır kimdir? Abdullah Bakır, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Bakır, ne zamandan beri TMMOB İMO'da hizmet veriyor?

İMO meslekte 25 yılını dolduran inşaat mühendislerine onur plaketi verdi!

Kuruluşunun 59. Yılını kutlayan İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesinde meslekte 25 Yılını dolduran İnşaat Mühendislerine törenle Onur plaket verildi. Abdullah Bakır İnşaat Mühendislerinin büyük fedakârlıklarla mesleklerim yerine getirdiklerin belirtti.

Altın ve gümüşü unutturdu! Dünyada ‘bakır’ endişesi! Uzmanlardan çok ciddi uyarı!

Bakır piyasalarında ‘Peru’ endişesi yaşanıyor. Dünyanın en büyük bakır üreticilerinden Peru’da artarak devam eden hükümet karşıtı gösterilerin, bu önemli metalin fiyatlarını daha da artıracağından kaygı duyuluyor.

Hurda fiyatlarına bugün zam mı geldi? Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda kaç lira? 8 Şubat fiyat listesi

Bugün bakır fiyatları yükselişe geçti. Bakırın yükselmesi ile gözler bakır hurda fiyatlarına çevrildi. Peki Hurda fiyatlarına bugün zam mı geldi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda kaç lira? 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bakır ve demir hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Doların güçlenmesi ile bakır fiyatları düşmeye başlarken, demir fiyatları sakin seyrini koruyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları bugün ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 6 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Dolar kurunun haftaya yatay seviyede başlaması ile bakır ve hurda fiyatlarına zam gelip gelmediği merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta oldukça hareketli geçen hurda fiyatları bugün ne kadar? 6 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatları resmen dibe vurdu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 4 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta büyük indirim geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları gelen indirimle birlikte resmen dibe vurdu. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 4 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç TL? 3  Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir fiyatları haftanın son işlem günü düşüşe hazırlanırken, bakır ve demir hurda fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç TL? 3  Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 2 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatlarının düşüşe geçmesi ile bakır hurda fiyatları düşerken, demire gelen zamlar ise demir hurda fiyatlarını yükseltti. Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 2 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Dün bakır fiyatlarının düşmesi ile hurda fiyatları gerilemeye başladı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatı ne kadar oldu? 30 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirim sonrası binlerce kişi bakır ve demir hurda fiyat listesini araştırıyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 30 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 28 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta büyük zam geldi. Gelen zamlarla birlikte bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı. Peki hurda fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 25 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyat listesi binlerce kişi tarafından merak ediliyor.  Hurda fiyatları yeni haftaya yükselişle başlarken gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 25 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına zam yağmuru başladı! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! 24 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyat listesi binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Hurda fiyatları haftaya yükselişle başlarken gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına zam yağmuru başladı! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. 24 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 23 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Gelen zamlarla birlikte bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Demir hurda fiyatı kaç lira? Hurda bakır fiyatları ne kadar? 23 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

abdullah bakır kimdir Haberi

abdullah bakır kimdir

Abdullah Bakır kimdir?

Abdullah Bakır, 1951 yılında Anamur`da doğdu. 1977 yılında AİTİA Mühendislik Yüksek Okulu İnşaat Mühendisliği Bölümü`nden mezun oldu. 


1978-1982 yılları arasında mezun olduğu okulunda yapı statiği bölümünde asistanlık yaptı. 1983-1992 yılları arasında proje ve taahhüt işleri yaptı. 1992-1997 arasında ÇUKOBİRLİK Genel Müdürlüğü`nde teknik müdür olarak çalıştı.


1997 yılından bu yana kendi firmasında mühendislik-müşavirlik hizmetleri yapmaktadır. Oda çalışmaları kapsamında; 1978-1984 yılları arasında İMO Adana Şube Sekreter Üyesi, 1984-1986 yılları arasında İMO Adana Şube Başkanı, 1986-1988 yılları arasında İMO Yönetim Kurulu Üyesi, 2004-2008 yılları arasında İMO Denetleme Kurulu Üyesi, 2006-2008 yılları arasında Denetleme Kurulu Başkanı, 2008-2010 yılları arasında İMO Yönetim Kurulu Üyesi, 2010-2014 yılları arasında İMO Adana Şube Başkanı olarak görev...