02 / 05 / 2024

Abdullah Bayram oğlu

Abdullah Bayram oğlu

Denge Yapı'nın sahibi Abdullah Bayram'ın oğlu Mustafa Bayram, Rumeysa Çizmeci ile dünya evine giriyor. Çiftin nikahı 7 şubat Pzar günü gerçekleştirilecek.

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Abdullah Sinan Tarakçıoğlu tarafından kuruldu.

Ankara Saraçoğlu Mahallesi ne olacak?

Dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, ‘Prag’la Roma’yla yarışır’ dediği Saraçoğlu Mahallesi’yle ilgili yıllardır konuşan çok ama adım atan yok... Peki Ankara Saraçoğlu Mahallesi ne olacak?

Abdullah Müftüoğlu: İnşaat sektörüne güvenimiz tam!

Suudi Arabistan merkezli Al Qemam grubu bünyesinde faaliyet gösteren Akzirve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Müftüoğlu, Türkiye ekonomisine ve inşaat sektörüne güvenlerinin tam olduğunu söyleyerek Türkiye'ye gelecek yıllarda da yatırımlarını sürdüreceklerini açıkladı. 

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Kurban Bayramı vesilesiyle bazı değerlendirmeler yaptı, Toçoğlu, "Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz" dedi.

Abdullah Savaşçıoğlu: Antplato projesi görkemli ve şık!

Metalform'un ortaklarında Yüksek Makine Mühendisi Abdullah Savaşçıoğlu Antplato'daki ofisini tanıtırken, "Ant Yapı’nın iddialı ve ilk ofis projesi beklendiği gibi görkemli ve şık" dedi.

Ali Katırcıoğlu’nun mal varlığına tedbir kondu!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Abdullah Katırcıoğlu'nun tüm mal varlığına tedbir kondu.

Abdullah Bayram, oğlu Mustafa Bayram'ı evlendiriyor!

Denge Yapı'nın sahibi Abdullah Bayram'ın oğlu Mustafa Bayram, Rumeysa Çizmeci ile dünya evine giriyor. Çiftin nikahı 7 şubat Pzar günü gerçekleştirilecek.

Karden İnşaat ve Bayram Kılıçoğlu Siena Loft!

Toplam 84 adet daireden meydana gelen proje Katip Çelebi Üniversitesi'ne 450 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. Karden İnşaat ve Bayram Kılıçoğlu Siena Loft teslimleri 2016 yılı Kasım ayında yapılacak.

Aktaşoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bayram Aktaş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart 2015 tarihinde Bağcılar, 100. Yıl Mahallesi'nde kuruldu.

Aşçıoğlu İnşaat sektöre tuğla üretimiyle girdi!

Bayram Aşçıoğlu ve oğlu Selahattin Aşçıoğlu'nun 1955'te Samsun Bafra'da tuğlacılıkla başlayan serüvenin, bugün Yaşar Aşçıoğlu ile oğulları İrfan ve Cenk'in birlikte geliştirdikleri projelerle devam ediyor...

Yusuf Halaçoğlu: Kıbrıs’ın üçte ikisi vakıf arazisi!

Türk Tarih Kurumu eski Başkanı Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, “Kıbrıs’ın üçte ikisi vakıf arazisidir, en büyüğü Lala Mustafa Paşa Vakfiyesi ile Abdullah Paşa Vakfiyesi’dir." dedi...

Saraçoğlu Lojmanları havzası için ilk toplantı yapıldı!

Namık Kemal Mahallesi'nin Ankara'ya yeniden kazandırılması konusunda ilk adım atıldı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün "Ankara'ya güzel bir hediye verin" diyerek öncülük ettiği Saraçoğlu Lojmanları havzası için ilk toplantı yapıldı.

Gümrükçüoğlu: Trabzon'da kentsel dönüşümler gerçekleştirilecek!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının ardından Çarşı Mahallesindeki esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Gümrükçüoğlu, "Halkımızın taleplerini bizzat sokakta onlardan dinliyorum" dedi...

Abdullah Bayram oğlu Haberi

Abdullah Bayram oğlu

Denge Yapı'nın sahibi Abdullah Bayram'ın oğlu Mustafa Bayram, Rumeysa Çizmeci ile evleniyor.


Mustafa Bayram ile Rumeysa Çizmeci'nin nikahı 7 Şubat 2016 Pazar günü saat 14:30'da Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 


Emlakkulisi.com ailesi olarak Denge Yapı ailesini tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...