28 / 04 / 2024

Abdullah Gürer kimdir

Abdullah Gürer kimdir

2012 yılında Sektörde büyümek adına Nova Mimarlık ile güçlerini birleştirerek Nova Sultani Mimarlık’ı kuran Mimar Abdullah Gürer kimdir? Abdullah Gürer hangi işlere imza attı?

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur ne iş yapıyor?

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur'un eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur kariyeri ve eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur'un kim olduğu ve Abdullah Erdem Cantimur'un hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Abdullah Günhan Aksoy kimdir? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı?

Abdullah Günhan Aksoy hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş’de hangi alanda görev alıyor? İşte detaylar...

Abdullah Tuğcu kimdir?

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Tuğcu kimdir? Abdullah Tuğcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Abdullah Tuğcu'nun biyografisi...

Almila Gözen kimdir?

Dünyaca ünlü Sotheby’s International Realty’nin uzmanlarından biri olarak hizmet veren Almila Gözen kimdir? Almila Gözen, ne zamandan beri emlak sektöründe hizmet veriyor?

Ömer Fethi Gürer: Deprem için plan gerekli!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 17 Ağustos Marmara depreminin 18. Yıldönümü nedeniyle açıklama yaptı. Gürer, yaptığı açıklamada deprem için plan gerektiğini söyledi...

Ömer Fethi Gürer: Asbest konusunda çalışmalar yapılmalı!

CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyon Üyesi Ömer Fethi Gürer, " Asbesti 2010 yılında Çevre ve Orman Bakanlığı yasakladı. Asbestin insan sağlığına olumsuz etkileri biliniyor. Bu nedenle Meclis araştırması ve soru önergeleri ile konuya dikkat çekmeye çalışıyorum." dedi.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi" açılışında, Türkiye'de siyasi tarih müze geleneğinin yavaş yavaş oluşmaya başladığını belirtti.

Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi’nin açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılışa hazır!

Gül, Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Yerleşkesi içinde yapımı tamamlanan ve yarın resmi açılışı gerçekleştirilecek olan müze ve kütüphanede Kayseri'deki gazetecilerle bir araya geldi.

Olkan Güneş kimdir?

İş hayatına 1997 yılında müzayede şirketi Eskidji'de başlayan Olkan Güneş, bugüne kadar hangi firmalarda hizmet verdi? Olkan Güneş kimdir?

Kayseri Abdullah Gül Müzesi 24 Temmuz'da açılacak!

Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı ve AK Parti hükümetlerinin ilk başbakanı Abdullah Gül'ün hayatının anlatılacağı ve kişisel eşyalarının sergileneceği müzenin açılışı 24 Temmuz'da Gül'ün memleketi Kayseri'de yapılacak.

CHP'li Kubilay Gürer İzmit'te lokanta açtı!

Eski CHP’li Kubilay Gürer, İzmit Kapanönü Sokak’ta lokanta açtı. Kubilay Gürer, “Lokantamız yaklaşık 100 bin liraya mal oldu. Bir ay önce Tadında Ev Yemekleri faaliyete girdi fakat resmi açılışını henüz gerçekleştirmedik. '' dedi.

Davut Gül kimdir?

1 Haziran 2016 tarihli atama kararı ile Sivas Valisi olan Davut Gül kimdir? Davut Gül, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Davut Gül..

Abdullah Gürer kimdir Haberi

Abdullah Gürer kimdir

Abdullah Gürer kimdir?

Abdullah Gürer, 1969 yılında İstanbul’da doğdu. Galatasaray Lisesi’nden mezun oldu 1988 yılında mezun oldu. 


1992 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi’nde mimarlık lisans eğitimini tamamladı. Hassa Mimarlık Bürosu’nda çalışmaya başladı. 1996 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi’nde yüksek lisans yaptı. 2007 yılında Sultani Mimarlık firmasını kurarak kendi mimarlık atölyesinde çalışmalarını sürdürdü. 


2009 yılında Turkmall Sultani firmasını kurdu. Alışveriş merkezi ve ofis binaları ağırlıklı projelere imza attı. 2012 yılında Sektörde büyümek adına Nova Mimarlık ile güçlerini birleştirerek Nova Sultani Mimarlık’ı kurdu. 


Yönetici ortak olduğu bu büroda alışveriş merkezi, ofis, otel, konut, kültür merkezi ve camii konularında projeler üretmeye devam etmektedir.


Nova Sultani Mimarlık

Abdullah Gürer ve Mehmet Serdar Koca tarafından kurulan mimarlık ofisi. 


Abdullah Gürer Sultani Mimarlık ile Mehmet Serdar Koca ise Nova Mimarlık ile yıllar içinde birçok...