27 / 04 / 2024

Abdullah Gürer nova sultani

Abdullah Gürer nova sultani

2012 yılında Sektörde büyümek adına Nova Mimarlık ile güçlerini birleştirerek Nova Sultani Mimarlık’ı kuran Mimar Abdullah Gürer kimdir? Abdullah Gürer hangi işlere imza attı?

Ömer Fethi Gürer: Her 13 daireye karşılık olarak bir daire yabancıların oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancıya konut satışı ile ilgili önemli rakamları paylaştı. Yabancıya satışları Meclis gündemine taşıyan her 13 daireye karşılık olarak bir dairenin yabancılar tarafından alındığını belirtti. İşte o açıklama...

Ömer Fethi Gürer'den emekliye kira yardımı önerisi: Büyük kentlerde ev kirası emekli maaşından fazla! 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Meclis'te emekli vatandaşların kiralarını ödeyemediklerinin altını çizdi ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

CHP Milletvekili Gürer: 'Yabancılar konutu bıraktı, faiz peşine düştü!

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer yaptığı açıklamada yabancılara satılan konut sayısının geçen seneye göre yüzde 46 düştüğünü yabancıların konut yerine faiz ile kazanacağı alanlara yöneldiğini dile getirdi.

Abdullah Günhan Aksoy kimdir? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı?

Abdullah Günhan Aksoy hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş’de hangi alanda görev alıyor? İşte detaylar...

Abdullah Gül'den dikkat çeken ekonomik kriz çıkışı: Hayret verici gelişmeyi ilk kez açıkladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 25. Avrasya Ekonomi Zirvesi'ne katılarak konuşma yaptı. Ekonomik krize ilişkin değerlendirmeler de yapan Gül, yüksek enflasyonun herkes tarafından hissedilen rahatsız edici bir boyuta ulaştığını söyledi. Gül, ekonomideki "Hayret verici" gelişmeyi de açıkladı

Ömer Fethi Gürer'den ev kiraları için önlem tavsiyesi!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TBMM Genel Kurulu'nda söz aldı ve  konut, dükkan, işyeri ve tarla kiralarındaki yükseliş ve bu sebeple oluşan mağduriyetin altını çizdi.

Gürer Yapı İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürer Yapı İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Çakır ve Gürkan Süngü ortaklığında kuruldu.

Ömer Fethi Gürer'den riskli yapı açıklaması!

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, depremle ilgili olarak, "Ciddi adımların atılması gerekiyor. Taramadan geçmemiş tüm konutların istisnasız devlet tarafından incelenmesi gerekmekte" dedi.

Bazı alanlar Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Ömer Fethi Gürer: Yabancılar Anadolu’daki verimli toprakları alıyor!

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de verimli tarım arazilerinin yurt dışından gelen yabancı firmalarca alınmakta olduğunu vurguladı. Gürer, "Çiftçiler kendi topraklarında amele olmaya zorlanıyor" diye konuştu.

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı.

Niğde'ye yapılması düşünülen OSB meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'ye yapılması düşünülen OSB'ye ilişkin soru önergesi hazırladı..

PTT'ye ait boş binalar meclis gündeminde!

PTT'ye ait boş binalara ve PTT'nin kira ile kullandığı yerlere ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, sorularını Bakan Arslan'a sordu..

Abdullah Gürer nova sultani Haberi

Abdullah Gürer nova sultani

Abdullah Gürer kimdir?

Abdullah Gürer, 1969 yılında İstanbul’da doğdu. Galatasaray Lisesi’nden mezun oldu 1988 yılında mezun oldu. 


1992 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi’nde mimarlık lisans eğitimini tamamladı. Hassa Mimarlık Bürosu’nda çalışmaya başladı. 1996 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi’nde yüksek lisans yaptı. 2007 yılında Sultani Mimarlık firmasını kurarak kendi mimarlık atölyesinde çalışmalarını sürdürdü. 


2009 yılında Turkmall Sultani firmasını kurdu. Alışveriş merkezi ve ofis binaları ağırlıklı projelere imza attı. 2012 yılında Sektörde büyümek adına Nova Mimarlık ile güçlerini birleştirerek Nova Sultani Mimarlık’ı kurdu. 


Yönetici ortak olduğu bu büroda alışveriş merkezi, ofis, otel, konut, kültür merkezi ve camii konularında projeler üretmeye devam etmektedir.


Nova Sultani Mimarlık

Abdullah Gürer ve Mehmet Serdar Koca tarafından kurulan mimarlık ofisi. 


Abdullah Gürer Sultani Mimarlık ile Mehmet Serdar Koca ise Nova Mimarlık ile yıllar içinde birçok...