02 / 05 / 2024

Abdullah Koç kim

Abdullah Koç kim

Konya Doğanhisar Belediye Başkanı Abdullah Koç kimdir? Abdullah Koç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Koç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdullah Koç..

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

2023'te 1 milyon 226 bin konut satıldı! Bu kadar konutu kredi kullanmadan kim alıyor?

2023'te 1 milyon 226 bin konut satılırken, geçen yıla göre yüzde 17,5 düşüş yaşandı. Piyasa koşullarına göre bu satışların çok bile olduğunu söyleyen Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci '' Bu kadar konutu kredi kullanmadan kim alıyor?'' diye sordu. İşte detaylar...

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur ne iş yapıyor?

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur'un eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur kariyeri ve eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur'un kim olduğu ve Abdullah Erdem Cantimur'un hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Dolar Mart’ta 9.5 TL’ye mi düşecek?

Türkiye Gazetesi yazarı Necmettin Batırel, Mart ayında dolar kurunun 9,5 lira seviyesine ulaşacağını iddia ederek, "Yazın bir tarafa. Dolar mart sonunda 9,5 liradır. Dövizleri bugünden satın kurtulun yoksa altında kalacaksınız. Koş Türkiye’m koş, kim tutar seni" dedi.

Özkoçlar Mekanik Elektrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkoçlar Mekanik Elektrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Koç tarafından kuruldu.

Nizam Gayrimenkul İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nizam Gayrimenkul İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Koç ve Ahmet Özçelik ortaklığında kuruldu.

Encorise Enerji Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Encorise Enerji Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Koç tarafından kuruldu.

Boğaziçi Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ozan Karaçam ve Abdullah Koşar ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Aşık Veysel Şatıroğlu Sokak'ta kuruldu.

Kira bedeli tespit davasını kim açar?

Kira bedeli tespit davası, yenilenen kira döneminde uygulanacak kira bedeli için açılıyor. Bu dava her zaman açılabilir. Ancak davanın belli koşullarda açılması gerekiyor. Peki, kira bedeli tespit davasını kim açar?

Baraka Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baraka Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Koçyiğit tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Esenyurt Akkoza Evleri'nde kuruldu.

Tek-Koç Madencilik Limited Şirketi Ömerli Şubesi açıldı!

Tek-Koç Madencilik Limited Şirketi Ömerli Şubesi 19 Şubat 2015'te, 4 milyon TL sermaye ile Çekmeköy Ömerli Mahallesi 'nde, Abdullah Koçal Şube Müdürlüğü 'nde açıldı.

Turizm sektörüne yeni yıl müjdesi!

Abdullah Koçoğlu tarafından küçük ve orta ölçekteki işletmelere reklam tanıtım desteği sağlamak amacıyla başlatılan 'Kobilere Destek Programı'nı, Akdeniz ve Ege bölgesinde turizm sektörüyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Abdullah Koç kimdir?

Konya Doğanhisar Belediye Başkanı Abdullah Koç kimdir? Abdullah Koç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Koç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdullah Koç..

Abdullah Koç kim Haberi

Abdullah Koç kim

Abdullah Koç kimdir?

Konya Doğanhisar Belediye Başkanı Abdullah Koç özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "1968 Yılında Başköy Beldesinde doğdum. İlk ve Orta öğrenimimi Başköy Beldesinde tamamladım. Akşehir İsmet İnönü Endüstri Meslek Lisesinde okudum.


1999 yılında askerlik görevimi Şırnak Uludere’de yaptım ve Ticaret hayatına atıldım. Aroma meyve suları fabrikalarına ham madde temini üzerine ticaret hayatımı devam ettirdim.1996 yılında Sınırlı Sorumlu Başköy sulama kooperatifi yönetim kurulu Başkanlığı’na seçildim.


2004 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkanı seçildim.2009 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi ikinci kez Başköy Belediye Başkanı seçildim. Halen Sınırlı Sorumlu Başköy Sulama Kooperatifi yönetim kurulu başkanlığı ve 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli idareler Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Doğanhisar Belediye Başkanı olarak seçildim. 


Evli ve 3 çocuk babasıyım."


ÜYESİ OLDUĞU SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI

1:...