04 / 05 / 2024

Abdullah Koray Çelik

Abdullah Koray Çelik

Ece Kent ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Koray Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta Sancaktepe, Emek Mahallesi, Ordu Caddesi'nde kuruldu.

Karmod Ukrayna’daki 2+1, 3+1 çelik ev projesini tamamladı!

Karmod, Ukrayna’nın batısında Polonya sınırındaki 2+1 ve 3+1 çelik ev projesini tamamladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, projeye ilişkin bilgi verdi.

Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlama sonrası zarar gören konutların yeniden inşası için La Palma adasında 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış yaşandığını ve çağrı merkezine günlük ortalama 1000 adete yakın konut talebi geldiğini söyledi.

İyava Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İyava Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Safa Çelik ve Melih Babalık ortaklığında kuruldu.

A2 Çelik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

A2 Çelik Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Korkmaz ve Metin Şişmanoğlu ortaklığında kuruldu.

Teknik Asal Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Asal Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kaygusuz ve Ali Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Newglobal Demir Çelik İnşaat ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newglobal Demir Çelik İnşaat ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli Abdullah Özkul tarafından kuruldu.

Müstakil konut isteyenler, prefabrik çelik evlere yöneliyor!

Karmod verilerine göre, müstakil konut sahibi olmak isteyenler, prefabrik çelik evleri tercih ediyor. Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer, konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Elko Demir Çelik İnşaat Plastik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elko Demir Çelik İnşaat Plastik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Koray Sargın tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Küçükçekmee'de kuruldu.

Askon Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askon Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Uz, Serkan Erkul tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da Des Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

BCK Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BCK Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Aydoğdu, Cömert Babatutmaz, Koray Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Şubat'ta kuruldu.

Ece Kent ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece Kent ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Koray Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta Sancaktepe, Emek Mahallesi, Ordu Caddesi'nde kuruldu.

Abdullah Uğur: Prefabrik çelik ev depreme daha dayanıklı!

Bartın Prefabrik Efe İnşaat Sorumlusu Abdullah Uğur, çelik konstrüksiyondan yapılan evlerin normal evlere göre daha fazla depreme dayanıklı olduğunu söyledi. Ayrıca çelik konstrüksiyon prefabrik evlere her geçen gün ilginin daha da arttığını kaydetti...

Abdullah Koray Çelik Haberi

Abdullah Koray Çelik

Ece Kent ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Koray Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta kuruldu. 


Ece Kent ve SitesYönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Siteler apartmanlar konutlar iş yerleri iş merkezleri veplazalar rezidanslar alışveriş merkezleri fabrika her türlü yerleşim alanlarının yönetimi ve işletimini sağlamak.


Ece Kent ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, Emek Mahallesi, Ordu Caddesi,...