29 / 04 / 2024

Karmod Ukrayna’daki 2+1, 3+1 çelik ev projesini tamamladı!

Karmod Ukrayna’daki 2+1, 3+1 çelik ev projesini tamamladı!

Karmod, Ukrayna’nın batısında Polonya sınırındaki 2+1 ve 3+1 çelik ev projesini tamamladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, projeye ilişkin bilgi verdi.



Yurt dışına açılan Karmod, Ukrayna’nın batısında Polonya sınırındaki çelik ev projesini tamamladı.

Şirket tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, projenin ülkenin doğusu ve başkenti Kiev’de yaşanan savaşa rağmen nispeten çatışmalardan uzak Lviv şehrinde gerçekleştirildiğini ifade etti.

Çelik konstrüksiyon yapıların farklı iklim bölgelerine özel donatılarla izolasyonunun yapılabildiğine dikkati çeken Yüceer, Lviv'in özellikle kasım-mart döneminde yoğun soğukların yaşandığı bir şehir olduğunu belirtti.

Bu dönemde sıcaklıkların özellikle geceleri sıfırın altında 25 dereceleri bulabileceğinin bilgisini veren Yüceer, "Çelik karkas duvarlarımızda şehrin aşırı soğuk iklimine özel izolasyon uygulamaları gerçekleştirildi. Çatı sisteminde de aynı yalıtım uygulamaları devam etti. Yüksek yalıtımlı yapılarımızı bölge kar yükü taşıması değerleri açısından da en güvenli şekilde inşa ettik" dedi.

Lviv’de çelik ev modeliyle inşa edilen konutların 3+1 planda 90 metrekare ve 2+1 planda 68 metrekare evlerden oluştuğunu belireten Yüceer, "Çelik evlerin proje ve üretimi Tuzla Orhanlı’da yer alan tesislerimizde gerçekleştirildi. Kara yolu tır taşımacılığı ile Lviv şehrine sevk edildi. Saha kurulumu yerel bayi ekiplerimizce tamamlanan evler oturuma hazır vaziyette teslim edildi.' ifadelerini kullandı.

Karmod Ukrayna’daki 2+1, 3+1 çelik ev projesini tamamladı!

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Karmod çelik evler Kanarya Adalarında afet konutları projesi için tercih edildi.

Yüceer, Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlamanın ardından zarar gören evlerin yeniden inşası için La Palma adasında 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirdiklerini ifade etmişti.

Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlama sonrası zarar gören evlerin yeniden hayata geçirilmesi için La Palma adasında 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirildi. Konutlardan biri 150 metrekare büyüklükte ve 2 katlı olarak inşa edildiğinin bilgisini veren Yüceer, "Tek katlı çelik evlerin üç adeti 83 metrekare, ikisi de 74 metrekare büyüklükte. Evlerin kurulumu için bölgeye iki uzman montajcımızı gönderdik. Ekibimiz öncülüğünde konutların kurulumu üç ay gibi kısa bir zamanda tamamlandı.' dedi.

Ev sahipleri çıldırdı! Riskli banalar uygun fiyatla kiraya veriliyor! Kiralayanların çoğu öğrenci!

Atina, konut fiyatlarının en hızlı arttığı Avrupa kenti oldu!


Geri Dön