13 / 05 / 2024

abdullah kutlu kimdir

abdullah kutlu kimdir

Ekonomi Muhabirleri Derneği’nin sohbet toplantısına konuk olan Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Abdullah Kutlu, “Güney Afrika, Ürdün ve Irak’ta fabrika almak için araştırma yapıyoruz” dedi..

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur ne iş yapıyor?

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur'un eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur kariyeri ve eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur'un kim olduğu ve Abdullah Erdem Cantimur'un hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Abdullah Günhan Aksoy kimdir? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı?

Abdullah Günhan Aksoy hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş’de hangi alanda görev alıyor? İşte detaylar...

Rıza Kutlu Işık Kimdir?

Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık’ın mesleği nedir? Rıza Kutlu Işık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Abdullah Tuğcu kimdir?

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Tuğcu kimdir? Abdullah Tuğcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Abdullah Tuğcu'nun biyografisi...

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir?​​​​​​​

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir? Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar daha önce hangi görevlerde bulunmuştu. İşte Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar'ın biyografisi...

Ali Sami Kutlu kimdir?

Ali Sami Kutlu, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Ali Sami Kutlu kimdir? Ali Sami Kutlu hangi işlere imza attı?

Mert Kutlu kimdir?

Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu kimdir? Mert Kutlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Abdullah Gürer kimdir?

2012 yılında Sektörde büyümek adına Nova Mimarlık ile güçlerini birleştirerek Nova Sultani Mimarlık’ı kuran Mimar Abdullah Gürer kimdir? Abdullah Gürer hangi işlere imza attı?

Kutlu Sevinç Kayıhan kimdir?

Halen Gebze Teknik Üniversitesi’nde 2013 yılından beri doçent olarak çalışmalarını sürdürmekte olan Kutlu Sevinç Kayıhan kimdir? Kutlu Sevinç Kayıhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kutlu Sevinç Kayıhan..

Abdullah Ayaydın kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Abdullah Ayaydın kimdir? Abdullah Ayaydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Ayaydın, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah Ayaydın..

Mehmet Burak Kutluğ kimdir?

Ağaoğlu İcra Kurulu üyesi ve Ağaoğlu İş Geliştirme Başkanı Mehmet Burak Kutluğ kimdir? Mehmet Burak Kutluğ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Burak Kutluğ, ne zamandan beri Ağaoğlu bünyesinde çalışmalarına devam ediyor?

Abdullah İncir kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Abdullah İncir kimdir? Abdullah İncir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah İncir, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah İncir..

Abdullah Avni Şahin kimdir?

İnşaat Mühendisi Abdullah Avni Şahin kimdir? Abdullah Avni Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Avni Şahin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah Avni Şahin...

abdullah kutlu kimdir Haberi

abdullah kutlu kimdir


Ekonomi Muhabirleri Derneği’nin sohbet toplantısına konuk olan Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Abdullah Kutlu, “Güney Afrika, Ürdün ve Irak’ta fabrika almak için araştırma yapıyoruz” dedi.


Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, 350 milyon liralık yatırım yaptığı 2013 yılının ardından 2014 yılında, 60 milyon euro tutarındaki yeni gübre fabrikasını da devreye sokacak.


Genel Müdür Abdullah Kutlu, 2014 yılında 5 milyar 750 milyon liralık kredi kullandırmayı hedeflediklerini, Güney Afrika, Ürdün ve Irak’ta yeni fabrikalar almak için araştırma yaptıklarını bildirdi. Kutlu, kuru fasulyede yaşananları ‘spekülasyon’ olarak nitelendirirken, depolarında yeteri kadar fasulye olduğunu, isteyen herkese toptan veya perakende satış yapabileceklerini aktardı.


Ekonomi Muhabirleri Derneği Genel Merkezi’nde düzenlenen toplantıda, kurumun faaliyetlerini değerlendiren TTKKMB Genel Müdürü Abdullah Kutlu, son günlerin tartışma konusu olan kuru fasulye ile ilgili açıklamalar...