06 / 05 / 2024

Abdullah Kutlu

Abdullah Kutlu

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu: ''GÜBRETAŞ'ın altındaki NEGMAR Denizcilik Şirketi'ne bağlı NARLI Denizcilik İşletmesi'ni kurarak açtığımız yeni hat ile 3 feribotumuz 25 Ekim'de seferlere başlayacak''

Mato Abdullah Tavukçuoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mato Abdullah Tavukçuoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Tavukçuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Maltepe, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Kutlu Proje Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kutlu Proje Yapı Anonim Şirketi, Yücel Özcan Çukutli Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi, Bora Sokak 'ta kuruldu.

Niğde Hacıabdullah'ın alt yapısı yenilendi!

Hacıabdullah Belediye Başkanı Ahmet Takyan, kasabanın alt yapısının tamamıyla yenilendiğini söyledi.Başkan Takyan, 30 kilometre kanalizasyon, 10 bin metre içme su hattı, 10 bin metrekare kilitli parke ve 30 kilometre yolun asfaltlandığını belirtti.

Abdullah Ayaydın kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Abdullah Ayaydın kimdir? Abdullah Ayaydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Ayaydın, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah Ayaydın..

Mehmet Burak Kutluğ kimdir?

Ağaoğlu İcra Kurulu üyesi ve Ağaoğlu İş Geliştirme Başkanı Mehmet Burak Kutluğ kimdir? Mehmet Burak Kutluğ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Burak Kutluğ, ne zamandan beri Ağaoğlu bünyesinde çalışmalarına devam ediyor?

Abdullah Cıstır: Dönüşüm projelerini ilçe belediyeleri yapsın!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı hatalı planın evsiz bıraktığı Roman ailelere İzmir Romanlar Derneği’nden destek geldi. Dernek Başkanı Abdullah Cıstır “Dönüşüm projelerini ilçe belediyeleri yapsın” dedi

Abdullah İncir kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Abdullah İncir kimdir? Abdullah İncir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah İncir, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah İncir..

Abdullah Eroğlu: Emlakçıların elinde kiralık ev kalmadı!

Konya'ya sığınan mülteci sayısındaki artış, yeni öğrencilerin gelecek olmasıyla birlikte ev sıkıntısı da yaşanmaya başlandı. Eroğlu Emlak Satış Danışmanı Abdullah Eroğlu ''Şu anda emlakçıların elinde ev yok'' dedi.

Abdullah Avni Şahin kimdir?

İnşaat Mühendisi Abdullah Avni Şahin kimdir? Abdullah Avni Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Avni Şahin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah Avni Şahin...

Abdullah Hacı Kırklareli'ndeki yol çalışmasını inceledi!

Kırklareli Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Fen İşleri Müdürlüğü'nce Atatürk Mahallesi Fatih Caddesi'nde devam eden çalışmaları incelemede bulundu.

Abdullah Sevimçok'tan Konuksever AVM kararına teşekkür!

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Konuksever mahallesine planlanan AVM’ye red oyu veren Büyükşehir Meclis üyelerine teşekkür etti.

Abdullah Bekki: Balıkesir'e yeni yatırımlar yolda!

BASİAD Başkanı Abdullah Bekki, yılın ilk 4 ayında 26 şirketin kente 279 milyon 693 bin 895 liralık yeni yatırım yapmak için izin belgesi aldığını açıkladı.

Kutlu Tamay: Güneş enerjisine yatırımlar daha karlı olacak!

TÜSİAV Verimlilik Platformu Başkanı Kutlu Tamay; Güneş Enerjisine yapılacak yatırımların, daha karlı ve verimli olacağını söyledi.

Abdullah Kutlu Haberi

Abdullah Kutlu

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu, ''GÜBRETAŞ'ın altındaki NEGMAR Denizcilik Şirketi'ne bağlı NARLI Denizcilik İşletmesi'ni kurarak açtığımız yeni hat ile 3 feribotumuz 25 Ekim'de Eskihisar-Topçular arasında seferlere başlayacak'' dedi. 

     Kutlu, 10. Bursa Tarım Fuarı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul'u Bursa'ya ve Ege'ye bağlayan Eskihisar-Topçular hattında çalışmalara başlayacaklarını söyledi. 

     Bundan sonra daha hızlı, daha konforlu gemilerle Eskihisar'dan Topçular'a, Topçular'dan Eskihisar'a yolcu ve araç taşıyacaklarını vurgulayan Kutlu, şöyle konuştu: 

     ''GÜBRETAŞ'ın altındaki NEGMAR Denizcilik Şirketi'ne bağlı NARLI Denizcilik İşletmesi'ni kurarak açtığımız yeni hat ile 3 feribotumuz 25 Ekim'de Eskihisar-Topçular arasında seferlere başlayacak. Tırları, kamyonları, taksileri, yayaları taşıyacağız. Şu anda İDO'nun gemileri 45 dakikaya gidiyor ama çok büyük kuyruklar var. Saatlerce de kuyruk bekleniyor. Bizim kimseyle bir...