02 / 05 / 2024

Abdullah Unakıtan fabrika

Abdullah Unakıtan fabrika

Maliye eski Bakanı Kemal Unakıtan’ın oğlu Abdullah Unakıtan, yumurta ve tavuk fabrikalarını satmaya karar verdi. Unakıtan Bandırma'da yer alan tesislerine 35-40 milyon lira değer biçti...

Saifuddin Abdullah'tan Kanal İstanbul yorumu!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın açıklaması yapan Malezya Dışişleri Bakanı Dato' Sri Saifuddin Abdullah Kanal İstanbul projesi hakkında konuştu.

Daştan Pusat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daştan Pusat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  8 milyon 85 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Daştan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanlığı yalanlamasına Ahsen Unakıtan'dan yanıt!

Cumhurbaşkanlığı, villasının çatısı yıkılan Ahsen Unakıtan'ın, "Sayın Erdoğan beni telefonla aradı. Geçmiş olsun dileklerini iletti" açıklamasını yalanladı. Unakıtan ise yalanlamaya "Dedikodu yapmayalım spor yapalım" diye yanıt verdi...

Kemal Unakıtan'ın villasına Hilmi Türkmen'den yanıt geldi!

Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın eşi Ahsen Unakıtan’ın Üsküdar, Küçükçamlıca’daki 3 villasından birinin çatı katı, kaçak olduğu gerekçesiyle Üsküdar Belediyesi ekiplerince yıkıldı. Unakıtan “Biz bu memlekette asil, köklü ailelerdeniz. Bu bize yapılır mı?” dedi...

Kemal Unakıtan'ın Küçükçamlıca'daki villasının çatısı yıkıldı!

AKP'nin ilk Maliye Bakanı merhum Kemal Unakıtan'ın 1983'ten beri oturduğu ve 2006 yılında yıkıp yeniden yaptırdığı Küçükçamlıca'daki villasının çatısı, AKP'li Üsküdar Belediyesi tarafından 'kanuna aykırı' olduğu gerekçesiyle yıkıldı. 

Toyo Ink Group'tan Manisa OSB'ye 30 milyon liralık fabrika!

Japonya merkezli Toyo Ink Group, Türkiye'de yatırıma devam edeceklerini açıkladı. Şirket, Manisa OSB'de 30 milyon liralık fabrika kurmaya hazırlanıyor.

Abdullah Savaşçıoğlu: Antplato projesi görkemli ve şık!

Metalform'un ortaklarında Yüksek Makine Mühendisi Abdullah Savaşçıoğlu Antplato'daki ofisini tanıtırken, "Ant Yapı’nın iddialı ve ilk ofis projesi beklendiği gibi görkemli ve şık" dedi.

Simit Sarayı Erzincan'da 100 milyon TL yatırımla fabrika açacak!

Simit Sarayı Erzincan'da fabrika açacak. Fabrika için 100 milyon TL yatırım yapılacak. Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkam Abdullah Kavukcu, "Türkiye'nin Eataly konseptini yaratacağız. İlk şube Riyad'da 4 bin metrekarelik bir alanda olacak" diyor.

Iglo Architects'e iF Design Awards'tan ödül!

Iglo Architects, ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası tasarımıyla iF Design Awards'tan ödül aldı. Münih’te gerçekleşen ödül töreninde tasarıma “Ofis/Endüstri Yapıları” kategorisinde ödül verildi.

RSG İç Mimarlık’tan İzmir Makine fabrika ve yönetim binası!

Manisa Turgutlu’daki İzmir Makine Fabrika ve Yönetim Binası, çalışanların konforu ve verimlilikleri çerçevesinde doğadan esinlenerek tasarlanan iç mekanları ve firmanın kurumsal kimliğine sadık kalınarak tasarlanan cephesiyle bütüncül bir kurguya sahip…

Abdullah Özgören'e FETÖ gözaltısı!

İznik'in tanınmış işadamlarından emlak zengini Abdullah Özgören, FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Özgören'in evinde de 1 dolar bulundu.

İstanbul, İzmir ve Antalya'daki polis evleri satılacak mı?

2003 yılında dönemin Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, polis evi ve moral eğitim merkezlerini özelleştirme kapsamına aldı, ancak bir adım atılmadı. Maliye Bakanlığı konuyu 13 yıl sonra tekrar gündeme getirdi.

Nif İnşaat'tan konut hamlesi!

Fabrika ve okul alanındaki başarılı inşaat ve taahhüt projeleriyle tanınan İzmir Nif İnşaat, konut alanında da başarılı projelere imza atmaya devam ediyor. İzmir Nif İnşaat Genel Müdürü Işın Akın, Borusan, Pepsi, Susitaş'in Turgutlu ve Çiğli fabrikaları ve Batmak Akaryakıt inşaatlarının önemli refer

Abdullah Unakıtan fabrika Haberi

Abdullah Unakıtan fabrika

Maliye eski Bakanı Kemal Unakıtan’ın oğlu Abdullah Unakıtan yumurta ve tavuk fabrikalarını satmayı planlıyor. Kulislerde konuşulanlara göre, Bandırma’daki A.B Gıda Sanayi bünyesindeki tavuk çiftliği ve pestörize yumurta tesislerini satmak isteyen Unakıtan, bunun için en az 35-40 milyon lira talep ediyor. Unakıtan’ın gıda sektörünün devlerinden bir şirketin 25 milyon liralık teklifini geri çevirdiği ifade ediliyor.


Kulislerde, “Abdullah Unakıtan’ın Bandırma’da birkaç tesisi var. Tavuk ve yumurta bölümlerini satmak istediği belirtiliyor. Kimya bölümünü ise bunun dışında tutuyor. Bir süredir işleri iyi gitmiyor. Dev şirketler artık tedarikçi olarak ondan alım yapmıyor. Bu nedenle satmak istediği belirtiliyor ancak piyasa değeri 20-25 milyon lira olarak ifade edilen tesisleri 35-30 milyon liraya satması çok zor” yorumu yapılıyor.


İSO 500’e girmişti


A.B Gıda, piyasada 2000’li yılların ikinci yarısında fırtına gibi...