15 / 05 / 2024

Abdulvahap Elçeoğlu

Abdulvahap Elçeoğlu

Bırako Turizm Otel Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulvahap Elçeoğlu, Ramazan Genç tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta kuruldu.

'Marmara depreminin eli kulağında' diyen Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'ndan bir de tsunami uyarısı geldi!

Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu 'Marmara depreminin eli kulağında' diyerek çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'nun o açıklamaları...

A101 indirimli aktüel kataloğunda 10'lu yumurta 24 TL, inek peyniri 87 TL, mercimek 56 TL! 20 Ocak 2023 fiyat listesi

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Katalogda birçok ürün uygun fiyatlarla satışa çıkarılacak. İşte A101 indirimli aktüel ürünler kataloğu ve 20 Ocak 2023 fiyat listesi...

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Meshaal A F A A ve Mustafa Açar ortaklığında kuruldu.

Prime Estate Gayrimenkul Reklam Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Prime Estate Gayrimenkul Reklam Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Evin Erköeoğlu ve Numan Ünvan ortaklığında kuruldu.

Şile El Ele İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile El Ele İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil saroğlu tarafındna kuruldu.

Üçel Arsa Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Üçel Arsa Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Sünnetcioğlu tarafından kuruldu.

Esenyurt Belediyesi'ne kamulaştırmasız el atma davasında haciz kararı!

Esenyurt Belediyesi'ne Necmi Kadıoğlu döneminde açılan kamulaştırmasız el atma davası sebebiyle haciz geldi. Fakat haciz işlemi avukatların itirazı üzerine belediyedeki işleri aksatacağı nedeniyle durduruldu. 

El Bereke Mevsim Turizm İnşaat Tekstil Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

El Bereke Mevsim Turizm İnşaat Tekstil Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kuteybe Dervişoğlu tarafından açıldı. 

Kemal Kılıçdaroğlu: TOGO'nun arsasına el konulsun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüklenen Kılıçdaroğlu, “Kendisini kefenle karşılayanları Libya’ya göndersin” ifadesini kullandı. Türkiye’nin Libya’da iki tarafla görüşmesi gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, TOGO kulelerine Hazine’nin el koymasını istedi...

Elçioğlu Som Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçioğlu Som Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasip Elçeoğlu tarafından kuruldu.

KFR Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi kuruldu!

KFR Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 498 milyon 742 bin 496 TL sermaye bedeli ile Moris Sadioğlu, Vedat Sadioğlu, Raşel Sadioğlu ve Claudia Luce Sadioğlu tarafından kuruldu.

El Yasmin İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Yasmin İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mamon Azzawi ve Yasmin Sheikh Hammoud ortaklığıyla kuruldu.

Yeni İkinci El Eşya İnşaat Hafriyat Nakliye Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni İkinci El Eşya İnşaat Hafriyat Nakliye Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Memiloğlu tarafından kuruldu. 

Abdulvahap Elçeoğlu Haberi

Abdulvahap Elçeoğlu


Bırako Turizm Otel Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulvahap Elçeoğlu, Ramazan Genç tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu. 


Bırako Turizm Otel Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-TURİZM a) Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. b) Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 2-GIDA a) Her türlü gıda maddelerini almak,satmak ,imalatını,ithalatını ve ihracatını yapmak, ilgili  gıda maddelerini paketlemek için gerekli tesisler kurmak, devir almak, devretmek, işletmek, kiralamak ve kiraya vermek. b) İnsanların beslenmesinde...