08 / 05 / 2024

Abdulvahap Olgun kim

Abdulvahap Olgun kim

Volkswagen'in yeni üretim tesisi için Türkiye ve Bulgaristan arasında kalması ile ilgili değerlendirme yapan TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, “Bizde tahsis edilebilecek yer var, tecrübemiz var, lokasyonumuz uygun, yedek parça ve iş gücüne ulaşım konusunda da en doğru bölgeyiz” dedi.

Torbalı cazibe merkezi olacak!

Bugüne kadar yeni inşaat sayısının yılda 50'yi geçmediği Torbalı'da, son 5 yılda Ayrancılar bölgesi başta olmak üzere adeta 'Sanayi ile tarımın harmanlandığı ilçe' olarak öne çıkan ve vergi şampiyonluğu ile yıldızı parlayan Torbalı, cazibe merkezi oluyor.

İnşaat işçisi karaborsaya düştü, konut sektörü küçüldü!

İnşaat sektöründe maliyet artışlarının yanı sıra işçi alımlarında da düşlerin olduğunu belirten Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, 'inşaat işçisi karaborsaya düştü' dedi. 

Volkswagen'in yeni üretim tesisi için Torbalı önerisi!

Alman otomotiv devi Volkswagen, yeni üretim tesisi için Türkiye’yi seçti. TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, “Yeni tesis için Türkiye’de en doğru yer Torbalı’dır” diye konuştu.

Torbalı’da VW fabrikası heyecanı!

Volkswagen'in yeni üretim tesisi için Türkiye ve Bulgaristan arasında kalması ile ilgili değerlendirme yapan TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, “Bizde tahsis edilebilecek yer var, tecrübemiz var, lokasyonumuz uygun, yedek parça ve iş gücüne ulaşım konusunda da en doğru bölgeyiz” dedi.

Yeni Karayel Yapı İnşaat Taahhüt  Kim.Pla.Ham.Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni Karayel Yapı İnşaat Taahhüt Çelik Metal Turizm Nakliye Elektrik Elektronik Kim.Pla.Ham.Ltd.Şti. bugün Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Olgun Karayel tarafından kuruldu. 

İzmir'e gayrimenkul yatırımı yapan kazanıyor!

İzmir Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, bölgede gayrimenkul ve inşaat sektöründeki gelişmelerden bahsetti. Olgun, ''Taşı toprağı altın' sözünün artık yön değiştirdiğini gösteriyor' şeklinde konuştu.

Torbalı’da yılda 5 bin konut üretiliyor!

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Torbalı'nın bir cazibe merkezi haline geldiğini vurguladı. Olgun," Torbalı’da yaklaşık 300 müteahhit yılda yaklaşık 5 bin konut üretiyor." dedi.

Abdulvahap Olgun: İnşaat sektörü Torbalı’nın lokomotifi!

Torbalı’da inşaatın önemli bir sektör olduğunu belirten TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, “İnşaat sektörü Torbalı’nın lokomotifi oldu.Oda olarak da müteahhitlere elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya ve onlara destek olmaya devam ediyoruz" dedi.

İZBAN konut satışlarını artırdı!

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde şubat ayında seferlerine başlayan İZBAN'la birlikte konut satışlarında artış yaşandığını belirten Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, önümüzdeki aylarda daha da fazlalaşacağını söyledi.

Müteahhitler beton zammına direniyor!

Yapılan fahiş zam nedeniyle Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun önderliğinde bir araya gelen 200 müteahhit beton dökmeme kararı aldı. Olgun "onların şımarıklıklarını bitireceğiz" dedi.

Abdulvahap Olgun'dan çimento zammına tepki!

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, zamda çimento fabrikalarını suçladı: Fiyat artışına bir anlam veremedim. Kararımız da kesin kararlıyız. Çimento kamyonlarını kesinlikle ilçeye sokmayız" dedi.

İmar sorunu çözülen Torbalı hedef büyüttü!

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Pancar - Yazıbaşı ve Subaşı sanayi bölgelerinde yaklaşık 10 yıldır süren imar sorunu çözülünce, kentin hedeflerini büyüttüğünü söyledi.

Ev satışında komisyonu kim öder?

Ev alım satım işlemlerinin bir emlakçı aracılığı ile yapılması sonucunda emlakçıya belli bir miktar komisyon ödeniyor. Peki, ev satışında komisyonu kim öder? Ev satışında ne kadar komisyon ödeniyor?

Ev satışında tapu masraflarını kim öder?

Ev, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz malların alım satım işlemleri için tapu dairesinde belli oranlarda harç ödemelerinin yapılması gerekiyor. Peki, ev satışında tapu masraflarını kim öder?

Abdulvahap Olgun kim Haberi

Abdulvahap Olgun kim

Volkswagen'in yeni üretim tesisi için Türkiye ve Bulgaristan arasında kalması ile ilgili Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun değerlendirme yaptı. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, Volkswagen’in yeni üretim tesisi için neden Türkiye'den Torbalı'yı tercih etmeleri gerektiğini sıraladı. Volkswagen’in dev yatırım için Bulgaristan ve Türkiye arasında kaldığını hatırlatarak Torbalı'nın Bulgaristan ve Türkiye'de en uygun lokasyona sahip bölge olduğunu dile getiren Olgun, “Bizde tahsis edilebilecek yer var, lokasyonumuz uygun, tecrübemiz var, yedek parça ve iş gücüne ulaşım konusunda da en doğru bölgeyiz” diye konuştu.

En uygun lokasyon Torbalı

Volkswagen'ın, Bulgaristan'da ya da Türkiye'de yatırım yapmak istediğini kaydeden Olgun, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu da yaklaşık 5 yılda 4 milyar Euro'luk ciddi bir yatırım. Bu konuda Türkiye, çeşitli yerler için önerilerde bulundu. Bu yerlerden...