28 / 07 / 2024

Abdulvahap Olgun torbalı

Abdulvahap Olgun torbalı

Bugüne kadar yeni inşaat sayısının yılda 50'yi geçmediği Torbalı'da, son 5 yılda Ayrancılar bölgesi başta olmak üzere adeta 'Sanayi ile tarımın harmanlandığı ilçe' olarak öne çıkan ve vergi şampiyonluğu ile yıldızı parlayan Torbalı, cazibe merkezi oluyor.

İnşaat işçisi karaborsaya düştü, konut sektörü küçüldü!

İnşaat sektöründe maliyet artışlarının yanı sıra işçi alımlarında da düşlerin olduğunu belirten Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, 'inşaat işçisi karaborsaya düştü' dedi. 

İzmir Torbalı'da toplu konut inşası ne durumda?

TTO Başkanı Olgun, İzmir Torbalı'da devam eden toplu konut inşaatının hammaddeye gelen yüzde 35’lik zam nedeniyle durma aşamasına geldiğini dile getirdi. 

Volkswagen'in yeni üretim tesisi için Torbalı önerisi!

Alman otomotiv devi Volkswagen, yeni üretim tesisi için Türkiye’yi seçti. TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, “Yeni tesis için Türkiye’de en doğru yer Torbalı’dır” diye konuştu.

Torbalı’da VW fabrikası heyecanı!

Volkswagen'in yeni üretim tesisi için Türkiye ve Bulgaristan arasında kalması ile ilgili değerlendirme yapan TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, “Bizde tahsis edilebilecek yer var, tecrübemiz var, lokasyonumuz uygun, yedek parça ve iş gücüne ulaşım konusunda da en doğru bölgeyiz” dedi.

İzmir'e gayrimenkul yatırımı yapan kazanıyor!

İzmir Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, bölgede gayrimenkul ve inşaat sektöründeki gelişmelerden bahsetti. Olgun, ''Taşı toprağı altın' sözünün artık yön değiştirdiğini gösteriyor' şeklinde konuştu.

Torbalı’da yılda 5 bin konut üretiliyor!

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Torbalı'nın bir cazibe merkezi haline geldiğini vurguladı. Olgun," Torbalı’da yaklaşık 300 müteahhit yılda yaklaşık 5 bin konut üretiyor." dedi.

Abdulvahap Olgun: İnşaat sektörü Torbalı’nın lokomotifi!

Torbalı’da inşaatın önemli bir sektör olduğunu belirten TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, “İnşaat sektörü Torbalı’nın lokomotifi oldu.Oda olarak da müteahhitlere elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya ve onlara destek olmaya devam ediyoruz" dedi.

İZBAN konut satışlarını artırdı!

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde şubat ayında seferlerine başlayan İZBAN'la birlikte konut satışlarında artış yaşandığını belirten Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, önümüzdeki aylarda daha da fazlalaşacağını söyledi.

İZBAN Torbalı seferleri 6 Şubat'ta başlıyor!

Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İZBAN Torbalı seferlerinin 6 Şubat tarihinde başlayacağının müjdesini verdi.

İzmir Torbalı'ya üniversite inşa edilecek!

İzmir Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Ayrancılar'da faaliyet gösteren müteahhitlerle bir toplantı yaptı. Toplantıda konuşan müteahhitler, ilçenin bir devlet üniversitesiyle taçlandırmak gerektiğini belirttiler.

Müteahhitler beton zammına direniyor!

Yapılan fahiş zam nedeniyle Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun önderliğinde bir araya gelen 200 müteahhit beton dökmeme kararı aldı. Olgun "onların şımarıklıklarını bitireceğiz" dedi.

İzmir Torbalı Tıp Merkezi hizmete açıldı!

İzmir'in tarım, sanayi ve inşaat sektöründe atağa geçen ilçesi olan Torbalı'da sağlık sektöründe de büyük gelişmeler yaşanıyor. İzmir'in en büyük tıp merkezi olan Torbalı Tıp Merkezi resmi olarak hizmete açıldı.

İZBAN Torbalı hattı açılış için gün sayıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Cumhuriyet tarihinin en büyük kent içi toplu ulaşım projesi olan İzmir Banliyö Sistemi İZBAN’ı Torbalı ve Selçuk’a kadar uzatacak yeni hatlara inceleme gezisine bulundu

Abdulvahap Olgun torbalı Haberi

Abdulvahap Olgun torbalı

Bugüne kadar yeni inşaat sayısının yılda 50'yi geçmediği Torbalı'da, son 5 yılda Ayrancılar bölgesi başta olmak üzere adeta 'Sanayi ile tarımın harmanlandığı ilçe' olarak öne çıkan ve vergi şampiyonluğu ile yıldızı parlayan Torbalı, cazibe merkezi olmaya başladı. Yoğun göç alan Torbalı'da adeta inşaat patlaması yaşanıyor. ilçe nüfusu, 10 yılda 24 binden 150 bine ulaştı. Bu hızlı tırmanış ile birlikte ilçe, adeta inşaat şantiyesine döndü. Torbalı'da ayda 1000 tapu el değiştirirken, 400'ü aşkın kişi müteahhitlik yapıyor. İnşaat sektörünün en yoğun şekilde ilerlediği yer ise Ayrancılar. Torbalı'da evlerin yüzde 98'i apartman. Bu yapıların yüzde 20'si 2 katlı veya eski binalar, yüzde 50'si 4 ve 5 katlı, yüzde 30'u ise 6 kat ve üzeri. Son 15 yılda ilçede 20 bin konut yapıldı....