01 / 05 / 2024

Abdurrahman Aras izmir belediyesi dava

Abdurrahman Aras izmir belediyesi dava

Metro çalışmaları nedeniyle zarar ettiği için Büyükşehir’e 3 milyon liralık dava açan Abdurrahman Aras, dosyaya metroda ortaya çıkan son görüntüleri de ekledi. Mahkemeyi kazanırsa diğer esnaflar da aynı yolu izleyebilecek

İzmir'de 2019-2023 yılları arasındaki 165 projenin 144'ü tamamlandı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2019-2023 yılları arasındaki 165 projenin 144’ünü tamamlayarak yüzde 87 başarı oranına ulaştıklarını duyurdu. 

Bakan Uraloğlu resmen açıkladı! İzmir-Ankara arası 3,5 saate iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na İzmir-Ankara arasında yapılan yüksek hızlı tren projesiyle ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, proje bicinde İzmir-Ankara arasının 3,5 saate düşeceğini söyledi.

Togg, İstanbul-İzmir arası kaç lira yakıyor? İşte motorlu araçla arasındaki maliyet farkı...

İstanbul'da açılan TOGG Deneyim Merkezine ziyaretçi akını sürüyor. Ziyaretçilerin otomobili yakından inceleme fırsatı bulduğu merkezde Togg ile ilgili bilgilendirme de yapılıyor. İstanbul-İzmir arası Togg C-SUV ile 306 lira 82 kuruş yakarken aynı segmentteki motorlu bir araç 1020 lira 74 kuruş yakıy

Hilton İzmir kapanıyor! Hissedarlar arasında kriz!

Hissedarları arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ata İnşaat ile Vakıflar Bankası’nın yer aldığı İzmir Enternasyonel Otelcilik A.Ş.’nin sahibi olduğu Hilton İzmir, kapanıyor. Hissedarlar ile işletmeci Hilton Grubu’nun yolları ayrıldı.

İzmir’de arsa sahibi ve ev sahipleri arasında yıkım savaşı!

İzmir’de 1987 yılında yapılan Özmavikent Konut Yapı Kooperatifi ile arazi sahibi arasında yer alan anlaşmazlık 33 yıl boyunca hukuk savaşına döndü. Arsa sahibi, binalar için yıkım kararı verdirdi.

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan da Jet Fadıl mağduru!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı nedeniyle yargılanan Fadıl Akgündüz’ün mağdur ettiği kişiler arasında MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan olduğu ortaya çıktı.

Ankara-İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşecek!

Ankara (Polatlı)-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattında yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Bakan Turhan, ''Ankara-İzmir arasındaki 824 kilometre mesafe 624 kilometreye, seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya düşecek'' dedi.

İstanbul-İzmir arası 3 saat 15 dakikaya inecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul-İzmir arası yolun kısa süre sonra tamamlanacağını ve iki şehir arasındaki sürenin 3 saat 15 dakikaya düşeceğini söyledi.

İzmir-Antalya arası 3 saate iniyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 100 Günlük İcraat Programı’nda yer alan otoyol projesi kapsamında iki dev ihale önümüzdeki günlerde gerçekleşecek. Hayata geçirilecek proje ile İzmir-Antalya arası 3 saate inecek.

İzmir-İstanbul arası 2 saat 50 dakika olacak!

İzmir'den İstanbul'a otoyol yaptıklarını ifade eden Başbakan Binali Yıldırım, "Böylece İzmir-İstanbul arası 2 saat 50 dakika olacak" dedi. 

İzmir-İstanbul arası 3 saatin altına düşecek!

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Arnavutköy İlçe Kongresi'nde konuştu. Yıldırım 'İzmir-İstanbul arası 3 saatin altına düşecek' dedi..

Sabuncubeli Tüneli ile İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek!

150 milyon TL’ye mal olan Sabuncubeli Tüneli ile İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek. Tünelin 8 Eylül Cuma gecesi Binali Yıldırım’ın katılımıyla ışık gördü töreni gerçekleşecek.

Ankara-İzmir arasına hızlı tren geliyor!

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'de temel atma ve toplu açılış törenine katıldı. Projeler ve yatırımlardan bahseden Yıldırım, Ankara-İzmir arasına hızlı tren müjdesi verdi.

Abdurrahman Aras izmir belediyesi dava Haberi

Abdurrahman Aras izmir belediyesi dava


Üçyol- Üçkuyular metro inşaatı nedeniyle işlerinin durma noktasına geldiğini iddia eden benzin istasyonu sahibi Abdurrahman Aras'ın, Büyükşehir aleyhine açtığı 3 milyon liralık tespit davası, metrozede esnafın umudu olacak. Aras, dava dosyasına Yeni Asır'ın da yer verdiği metrodaki şok görüntüleri delil olarak sundu. 

Yılan hikayesine dönen metro çalışmaları yüzünden zarara uğradığını iddia eden benzin istasyonu işletmecisi Abdurrahman Aras, geçen yıl Büyükşehir Belediyesi'nin aleyhine tespit davası açmıştı. 2005 yılından itibaren çalışmalar nedeniyle 3 milyon liraya yakın zarara uğradığı iddiasıyla açtığı tespit davasının ilk duruşması geçtiğimiz günlerde İzmir 5. İdare Mahkemesi'nde görüldü.

Bu sırada metroyla ilgili ortaya çıkan şok görüntüler de dava dosyasına delil olarak girdi. Nebioğlu Petrol Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aras'ın avukatı Zafer Kırelli, fotoğraf ve görüntülerden oluşan dosyayı İzmir...