18 / 05 / 2024

Abdurrehim Gövercin

Abdurrehim Gövercin

Arashan Plastik Kalıp Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrehim Gövercin, Cemil Aras ve Mehmet Sümen ortaklığıyla 2 milyon 640 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Saydam1 İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saydam1 İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olcay Güvercin tarafından kuruldu.

Küresel piyasalar fed’in güvercin mesajlarıyla primlendi!

Fed tutanaklarına göre yetkililer son faiz toplantısında para politikasının bir süre daha kısıtlayıcı kalması gerektiğini vurgularken, risklerin ise daha dengeli hale geldiğini belirttiler. Tutanaklarla birlikte Fed yetkililerinden de olumlu açıklamalar geldi.

Küresel piyasalar Fed’in güvercin mesajlarıyla rahatladı!

Fed Başkan Yardımcısı Philip Jefferson, artan tahvil getirilerini politika kararlarını verirken dikkate alacaklarını açıkladı. Fed’in faizde durma sinyali vermesi ile risk iştahı artarken hisse senetleri yükseliyor.

Dolara ilişkin nokta atışı tespitler yapmıştı! Şimdi de dolar alımı için en müthiş tarihi açıkladı!

Altın ve dolara ilişkin nokta atışı yorumlarıyla tanınan Usta Analist Fatih Tonguç, bu kez dolara dikkat çekti. Fed'in 'şahin' veya 'güvercin' pozisyonu aldığında neler yapılması gerektiğini söyledi.

İslam Memiş güvercin olup uçacak dedi! Gram altın fiyatları da bir anda…

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Putin’in yaptığı açıklamalar ışığında emtiaların durumunu açıkladı. İşte detaylar!

Ahv Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahv Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Emirhan Güvercin ve Erdem Dinç ortaklığında kuruldu.

Uzmanlardan çarpıcı açıklamalar: Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Altın fiyatları günden güne yükselişini hızlandırdı. ABD'deki artan enflasyon endişelerine rağmen bir ons altın, Fed üyelerinden gelen güvercin mesajlarıyla 1900 dolarlık psikolojik direnci kırdı.

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gökdemir tarafından açıldı.

Dolarda 17 yılın en kötü son çeyreği!

Fed'in salgın sürecinde piyasaları destekleyen güvercin tutumunun süreceğini bir kez daha teyit etmesi ve ABD'de 908 milyar dolarlık destek paketinde uzlaşıya yaklaşılması, küresel risk iştahını artırıyor.

Hgs Taahhüt İnşaat Gıda Otomotiv Nakliyecilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hgs Taahhüt İnşaat Gıda Otomotiv Nakliyecilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hatice Güvercin tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ag Real İnşaat Nakliye Yedek Parça Reklam Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ag Real İnşaat Nakliye Yedek Parça Reklam Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Güvercin imzasıyla kuruldu.

MG Yuvam İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MG Yuvam İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 80 bin TL sermaye ile bugün Melik Güvercin ve Mahmut Güvercin imzasıyla kuruldu.

Türkiye’nin ilk güvercin oteli Diyarbakır’da açıldı!

Diyarbakır'da, güvercin meraklıların ihtiyacını karşılayacak ilk güvercin oteli açıldı. 25 odalı güvercin otelinde yüzlerce güvercin barınırken, günlük bakımları yapılan kuşlar için sahiplerinin aylık 150-200 lira ücret ödediği öğrenildi.

Abdurrehim Gövercin Haberi

Abdurrehim Gövercin

Arashan Plastik Kalıp Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrehim Gövercin, Cemil Aras ve Mehmet Sümen ortaklığıyla 2 milyon 640 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Arnavutköy'de kuruldu. 


Arashan Plastik Kalıp Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-)Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-)Plastik hammaddeleri alım satımını yapmak.  3-)Plastik kalıpların ve makinelerin toptan ve perakende alımı satımı,dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 4-)Toz, granül veya levha plastikten mamul tabak, çatal, kaşık, bardak, ayran ve yoğurt kapları, su kapları, gıda maddesi ve meşrubat kapları, şişe, kapak ve benzeri plastik kapların, leğen, kova, bidon gibi plastik mutfak eşyalarının üretimi, toptan ve...