16 / 05 / 2024

Abercrombie and Fitch

Abercrombie and Fitch

Perakende dünyasının hızla değişen ve gelişen bir pazar olduğu biliniyor. Bu değişim beklenmedik bir hızla gerçekleşirken yine beklenmeyen ve bazen mümkün görmediğimiz şeylerin olduğuna da tanıklık ediyoruz.

Fitch'ten Türkiye'ye konut kredisi uyarısı!

Fitch Ratings Yönetici Direktörü James Watson, "Özellikle emlak sektöründe sorunların yaşandığını söyleyebilirim. Türkiye’yi de söyleyebilirim, çok hızlı bir şekilde kredi artışı yaşanıyor" dedi...

Naci Ağbal: Fitch ve S&P'nin notları unutulur gider!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Fitch ve Standard and Poors'un (S&P) Türkiye'ye yönelik kararlarını değerlendirdi. Ağbal, "Kredi derecelendirme şirketlerinin raporları unutulur gider'' dedi.

Abercrombie&Fitch ABD'de 35 mağazasını kapatacak!

Ünlü giyim markası Abercrombie&Fitch, satış gelirlerinin düşüklüğü nedeniyle ABD'de 35 mağazasını kapatacak.

Fitch'den Avro Bölgesi'ne deflasyon uyarısı!

Fitch'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Avro Bölgesi'nde yaşanan deflasyon görünümünün anlamlı ve artan bir risk olduğu uyarısında bulundu.

Yılın ilk yarısında uluslararası turizm hareketi yaşandı!

Dünya Turizm Örgütüne göre, yılın ilk yarısında uluslararası turizm hareketi bol yaşandı. UNWTO, yılın ilk yarısında uluslararası seyahat gerçekleştiren turist sayısını 517 milyon olarak açıkladı.

Fitch: Türkiye dış şoklara dirençli!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye ' nin, dış piyasalara erişiminin korunması ve banka ile şirketlerin yüksek borç döndürmeleriyle dış şoklara karşı dirençli olduğunu bildirdi...

Serbest tüketici sayaç sayısında 66 bin adetlik gerileme yaşandı!

Elektrikte serbest tüketici piyasası için tehlike çanları çalmaya başladı. 15 ay kesintisiz artan serbest tüketici sayaç sayısında temmuz ayında tam 66 bin adetlik gerileme yaşandı

Fitch Ratings: Yeniden dengelenme güçleşiyor!

Fitch Ratings, bu yılın başlarında yapılan politika ayarlamalarının başarısına rağmen, Türkiye'nin ekonomik yeniden dengelenmeye doğru ilerleyişinin 2014'ün geri kalanında daha zorlu hale gelebileceğini bildirdi.

İzmir'e gelen turist sayısında düşüş yaşandı!

İzmir'e gelen turist sayısında düşüş yaşandı. İzmir'e ağustos ayında gelen turist sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,20 düşüşle 210 bin 341'e geriledi.

Tisan yarımadası beyaz evleri ile Bodrum'u andırıyor!

Sahip olduğu 321 kilometrelik sahiliyle öne çıkan Mersin'de bulunan ve dağların ardında saklı kalmış koyda yer alan Tisan Yarımadası, beyaz evleri ileadeta Bodrum'u andırıyor.

Akif Hamzaçebi, Şişli'deki asansör kazasının yaşandığı şantiyede incelemede bulundu!

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve Şişli Belediyesi Başkan Vekili Emir Sarıgül, 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör kazasının yaşandığı şantiyede incelemelerde bulundu...

SP ve Fitch'ten bankacılık değerlendirmesi!

S&P Analisti Karagöz, kârlılık oranlarındaki azalmanın biraz hız kaybetmesini beklediklerini; Fitch Kıdemli Direktörü Dow, potansiyel döviz likidite riskinin Türk bankaları için yönetilebilir seviyede olduğunu söyledi

Fitch'ten bankalara dış borç uyarısı!

Fitch'in açıklamasında Türkiye'de bankaların borçlanmalarının, dış borçları artırdığı kaydedildi. Açıklamada, dış borçlardaki yükselişin Türkiye'nin 3 büyük özel sermayeli bankasının botunun "BBB-"ye düşürülmesinde ana faktör olduğu anımsatıldı....

Abercrombie and Fitch Haberi

Abercrombie and Fitch

Örneğin iki yıl öncesine kadar Abercrombie & Fitch; bulunmadığı ülkelerde AVM’lerin adeta ilk mağazayı açmak için yarıştığı bir dünya markası iken şimdilerde çok büyük sıkıntı yaşıyor. Bununla birlikte asıl hususun münferit markalardan çok daha geniş kapsamlı değerlendirilmesi gerekliliğinden yola çıkarak konuyu Amerika’nın perakende pazarına getirmek istiyorum. 


Uzun yıllardır bildiğimiz efsane markaların artık tek tek küçülmeye ve hatta iflasa gitmeye başladığını gözlemliyoruz. Aralarında eski dönemlerin yıldızları GAP, Macy’s, J.Crew, Banana Republic, Aeropostale, American Apparel, Quicksilver, Sears ve J.C. Penney gibi markalar bulunuyor. Bu markaların 2015 yılındaki satış düşüşleri sırasıyla; GAP (-4%), Macy’s (-4%), J. Crew (-12%), Banana Republic (-12%), Aeropostale (-10%) iken, Quicksilver ve American Apparel gibi köklü markaların iflas ertelemeleri ise pazarda büyük yankı uyandırdı.


Dünyanın 44 ülkesinde 15 yıldır yapılan...