05 / 05 / 2024

ABM İnvest londrada ağaoğlu projelerini sunacak

ABM İnvest londrada ağaoğlu projelerini sunacak

Ingiltere merkezli ABM İnvest, Türkiye emlak pazarının en büyük lüks konut inşaatçı firmalarından biri olan Ağaoğlu projelerini Ingiltere, Türkiye ve Avrupa`da global yatırımcılara sunum yapmaya hazirlaniyor.

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdul Haı Feraıdoon ve A. Abdulrahim Mohammad ortaklığıyla kuruldu.

Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi’nde tam 2.000 TL indirim!

Arçelik, bulaşık makinesi almak isteyenlere müjdeli haberi duyurdu. Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi, Oliz’e özel 2 bin TL indirimle satışa sunuldu.

Abm Özer Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Abm Özer Yapı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Özer tarafından kuruldu.

Turkınvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turkınvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Shadı Yasın Ahmad Tarawneh tarafından kuruldu.

Öz Abm İnşaat Elektrik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Abm İnşaat Elektrik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Ala Almazlum ve Bahaa Al Mazloum ortaklığında kuruldu.

Metınvest Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metınvest Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Kamolıddın Khamdamov tarafından kuruldu.

Abm Lojistik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abm Lojistik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Affan Özbek tarafından kuruldu.

Abm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdulaziz M. Al-Mansoori ve Huda Ghassan T Hawa ortaklığında kuruldu.

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Kuru tarafından kuruldu.

Invest Beta İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Invest Beta İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Uçar, Bahattin Uçar ve Egemen Uçar ortaklığında kuruldu.

Hayat Invest İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat Invest İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Abdel Halım tarafından kuruldu.

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!    

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adanan Bozbay, Dilber Basmacı, Gizem Mudrişler, Hakan Akdoğan, Mustafa Hakan Özelmacıklı ortaklığında kuruldu.

Danasra Invest Gayrimenkul Ticaret  Limited Şirketi kurulsu!

Danasra Invest Gayrimenkul Ticaret  Limited Şirketi  bugün Bahçelievlerde 60 bin TL sermaye bedeli ile Meral Duman, Morteza Moradi ve Murat Uzun ortaklığında kuruldu...

ABM İnvest londrada ağaoğlu projelerini sunacak Haberi

ABM İnvest londrada ağaoğlu projelerini sunacak

Türkiye emlak pazarının en büyük lüks konut inşaatçı firmalarından biri olan Ağaoğlu Türkiye`de signature projelerle yasam alanlari inşa etmektedir, Birinci sınıf deluxe yasam alanları, ticari projeler, ofisler,  alışveriş, yemek ve eğlence tesislerinin yer aldığı Ağaoğlu projelerinde Abm İnvest farkıyla uluslararası yatırımcılara sunulacak.


“ Ali Eroglu, uzman yatirim danışmanı ekibimizle, kendi alaninda en iyi firmalarlar ve projelerle calismaya ozen gosteriyoruz felsefemiz ve hedefimiz bu sektörde yatırımcılarımıza dünya standartlarında bir hizmet sunmaktır, Kisaca ozetleyecek olursak.


Londra`da ilk deluxe marka proje olan AYKON Nine Elms Tower VERSACE evleriyle, Istanbul`un en görkemli projelerinden olan Maslak 1453 projesini, ABM ekibiyle aynı çatı altında buluşturup sunumunu yapacak olmak bize ayrı bir gurur vermektedir...