05 / 05 / 2024

ABM İnvest

ABM İnvest

Londra`nin ilk ve tek marka projesi olan VERSACE evlerinin sunumunu ABM invest yapiyor. ABM invest Turk Yatirimcilara Londra`nin ilk marka projesi olan “ VERSACE “ evlerini sunuyor.

ABM İnvest, Ağaoğlu projelerini Londra`da sunacak!

Ingiltere merkezli ABM İnvest, Türkiye emlak pazarının en büyük lüks konut inşaatçı firmalarından biri olan Ağaoğlu projelerini Ingiltere, Türkiye ve Avrupa`da global yatırımcılara sunum yapmaya hazirlaniyor.

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdul Haı Feraıdoon ve A. Abdulrahim Mohammad ortaklığıyla kuruldu.

Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi’nde tam 2.000 TL indirim!

Arçelik, bulaşık makinesi almak isteyenlere müjdeli haberi duyurdu. Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi, Oliz’e özel 2 bin TL indirimle satışa sunuldu.

Abm Özer Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Abm Özer Yapı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Özer tarafından kuruldu.

Turkınvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turkınvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Shadı Yasın Ahmad Tarawneh tarafından kuruldu.

Öz Abm İnşaat Elektrik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Abm İnşaat Elektrik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Ala Almazlum ve Bahaa Al Mazloum ortaklığında kuruldu.

Metınvest Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metınvest Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Kamolıddın Khamdamov tarafından kuruldu.

Abm Lojistik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abm Lojistik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Affan Özbek tarafından kuruldu.

Torunlar GYO, Invest Gayrimenkul Değerleme Şirketi ile anlaştı!

Torunlar GYO'nun portföyünde değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme şirketi olarak Invest Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin Değerleme Şirketi olarak seçilmesine karar verildi.

Han İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Han İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kağan Şahin tarafından kuruldu.

İcon İnvest Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcon İnvest Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saliha Şahin Eoukich tarafından kuruldu.

ABD gayrimenkul sektörüne Türk yatırımcı ilgisi arttı!

Internatıonal Realtors Group, Propertyınvest Usa Şirketi Başkanı Cengiz Bayırlı ABD'de gayrimenkul sektörüne Türk yatırımcılarının ilgisinin arttığını dile getirdi. 

Invest İnşaat 2021'de 2.2 milyarlık 2 projeye başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Invest İnşaat, gayrimenkul sektöründe gelişim hattı olarak belirlediği İstanbul Sarıyer Ayazağa-Eyüpsultan arasında yeni projelerinin hazırlık çalışmalarını tamamladı

Bıg Invest Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıg Invest Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Fethi Öner tarafından kuruldu.

ABM İnvest Haberi

ABM İnvest

Londra`nin ilk ve tek marka projesi olan VERSACE evlerinin sunumunu ABM invest yapiyor. Abm invest  Londra`da Versace Evlerinin  satisina basladi. ABM invest Turk Yatirimcilara Londra`nin ilk marka projesi olan “ VERSACE “ evlerini sunuyor.

Abm invest yatirim danismanlik Direktoru Ali Eroglu proje hakkinda :   

ABM invest`in uzman yatırım danışman ekibiyle faaliyet gösterdiğini ve kendi alanının en iyi firmalarıyla çalıştığını belirten Eroğlu:

VERSACE Evleri "Aykon Nine Elms Kulesi" Londra'da ilk moda markalı bir projedir  ve merkezi onemli  bir lokasyona sahiptir. 57 katlı gökdelen Versace tarafindan tasarlanmış 360 daire olacak ve 2020 yılında tamamlanacak. Proje ayrıca spor salonu ve iki araba asansöru diğer olanakların yanı sıra 9924 metrekarelik bahçeler kapalı yüzme havuzu ve jakuzi yer alacak ,


Dunyanin degisik ulkelerinden  yatirimcinin ilgisini ceken Versace...