04 / 05 / 2024

abone

abone

Dünya ünlü internet televizyonu Netflix, 2022 yılının ikinci çeyreğinde bir milyona yakın kullanıcı kaybetmesi akıllara, ”Netflix, batıyor mu” sorusunu getirdi. İşte detaylar…

Ev kiralamak üzere olanlar dikkat! Bunu yapanlar yandı! 

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim son sürat devam ederken, Avukat Mehmet Fatih Özer'den de yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Özer, ev sahibi yerine imza atılarak elektrik, su ve doğalgaz idarelerine abone olunmasının özel belgede sahtecilik suçunu oluşturduğunu kaydetti.

Ocak ayı elektrik faturası tarifesi belli oldu! Elektriğe zam olacak mı?

Elektrik tarifesi tüm abone gruplarının 1 Ocak 2024'ten itibaren geçerli olmak üzere tarife belli oldu. Peki elektriğe zam olacak mı? Elektriğe zam mı geliyor? İşte 2024 elektrik tarifesi...

Spotify ücretlerine büyük zam geldi! 2023 Spotify aylık abone ücreti ne kadar oldu?

Dünyanın en çok kullanılan müzik dinleme platformu Spotify'ın ücretlerine zam geldiği bildirildi. Böylece platformun en düşük bireysel abonelik ücreti 29,99 liradan 39,99 liraya yükseldi.

5G teknolojisi dünyaya hızla yayılıyor! Abone sayısı 1.5 milyara çıkacak!

5G mobil abonelikleri her bölgede artış gösterirken, 2023 yılının sonuna kadar küresel ölçekte 1,5 milyara ulaşması bekleniyor. En hızlı artış ise Hindistan’da yaşanıyor.

Elektrikte yeni tarife belli oldu! Faturanız Temmuz ayından itibaren artık böyle gelecek!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) elektrikte tüm abone gruplarının 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olan tarifelerini açıkladı. İşte faturanız Temmuz ayından itibaren artık böyle gelecek!

Bir milyon abone daha doğalgaza kavuştu

Türkiye'de 2022 senesinde doğalgaz hizmeti sunulan toplam üyeler bir önceki seneye oranla yaklaşık 1 milyon 155 bin 198 yükselerek 19 milyon 708 bin 901'e erişti

Bedelsiz doğal gaz kullanımına ilişkin detaylar açıklandı! 

Faturalı sayaçların bulunduğu abone grubunda, 24 Nisan 2023 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasındaki ilk sayaç okuma işlemi sonucunda tahakkuk edecek geçmiş dönem tüketim faturasının tamamı sıfırlanıyor.

Heyecanla bekleniyordu! İşte fiyat performans RTX 4060 Ti fiyat listesi 

NVIDIA, incelemesini yaptığımız RTX 4070 ile beraber “Ada Lovelace” ailesini genişletmişti. Şirket şimdi RTX 4000 serisine yeni bir abone kazandırmaya hazırlanıyor.  Son yayınlara bakılırsa RTX 4060 Ti, 2023 Mayıs'ta piyasaya çıkacak.

Garanti Bankası bu kadar para ödeyecek acil bakın

Garanti Bankası tarafından bankaya yeni abone olan müşterilere yönelik para ödemesi gerçekleştirilecek. İşte para ödemesinin detayları.

Netflix’ten son dakika! Abonelik ücretlerine inanılmaz indirim! Kimse bunu beklemiyordu! 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Dijital yayın platformu Netflix, abone kaybını önlemek için 30'dan fazla ülkede indirim sunuyor! İndirim uygulanan ülkeler için tıklayın...

Netflix’ten nefes kesen son dakika! Abonelik ücretlerine şok indirim! 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Akış devi Netflix, abone kaybının önüne geçmek için 30'da fazla ülkede indirim yaptı! İşte indirim yaptığı ülkeler...

Doğalgaza geçmek isteyen vatandaşlara taksit fırsatı! Aksa, kampanya başlattı!

Doğal gaza geçmek isteyen vatandaşlara yönelik kampanya başlatan Aksa Doğalgaz,  ocak ve şubat ayları içinde, anlaşmalı banka kredi kartlarını kullanan vatandaşlara abone bağlantı bedelinde 10 taksit fırsatı başladı.

Son dakika! Sanayi elektriğine yüzde 16 indirim! Meskende ise...

Elektrik fiyatları ile ilgili yaşanan yeni gelişme yüzleri güldürdü.. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz elektrik tarifelerinde sanayi abone grubunda yüzde 16 düzeyinde indirim yapıldığını açıkladı.

abone Haberi

abone

Netflix, 2022 yılının nisan - haziran zaman aralığına ait veri bilançosunu açıkladı.

Bu açıklamaya göre; dünya devi olan şirketin yılın ikinci çeyreğinde elde ettiği gelir 2021 yılının aynı dönemlerine kıyasla % 8,6 artışla 7,9 milyar dolara yükseldi. Firmanın geliri, geçen yılın aynı döneminde 7,3 milyar dolar olarak açıklanmıştı.

Dünyanın küresel şirketlerinden biri olan Netflix’in net karı ise ikinci çeyrek diliminde geçen yılın aynı dönemine göre % 6,5 artışla 1,4 milyar dolara çıktı. Netflix'in 2021 yılının ikinci çeyreğindeki net karı 1,3 milyar dolar şeklinde açıklanmıştı.

Dünya devi firmanın hisse başına düşen karı da bu dönemde 2,97 dolardan 3,20 dolara yükseliş gösterdi.

BİR ÇEKREKTE YAKLAŞIK BİR MİLYON ABONE KAYBETTİ

Netflix'in abone sayısında ise 2022 yılının ikinci çeyreğinde 970 bin kişilik azalış yaşandı.

Yine aynı dönemde Netflix'in abone...