06 / 05 / 2024

Abraaj Grubu özel öğrenci yurtları

Abraaj Grubu özel öğrenci yurtları

Abraaj Grubuna ait emlakçılık işletmesi İstanbul’da öğrencilere barınma ve sağlamak üzere iki adet son derece kaliteli emlaki satın alarak, önemli bir yatırımda bulunmaya hazırlanıyor...

Araba alacaklar müjde! Kia’dan aralık ayına özel 200 bin lira indirim!

Anadolu Grubu markalarından Kia, aralık ayına özel olarak başlattığı kampanyalarda, Niro ve Sportage modelleri için 250 bin liraya sıfır faiz fırsatı sağlıyor.

Conatus Villaları Existence'te lansmana özel hemen teslim fırsatı!

Ekol Sağlık Grubu tarafından İzmir'in Çeşme ilçesinde hayata geçirilen Conatus Villaları Existence projesi lansmana özel hemen teslim fırsatıyla satışa devam ediyor. Peki Conatus Villaları Existence fiyatları ne kadar? Conatus Villaları Existence fiyat listesi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Kripto paralara özel çalışma ekibi kuruldu! 

Devlet, kripto para için “çalışma grubu” kurdu. Kripto para özel ekibi bir süredir kripto varlıkları, platformlarını yakından takip ediyor. 

AND Gayrimenkul’den 19 Mayıs’a özel film!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketi AND Gayrimenkul, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yılı’na özel bir film yayınladı...

AND Pastel’de Sevgiler Günü’ne özel kampanya!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketi AND Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen AND Pastel’de yüzde 20 indirime ek olarak Sevgililer Günü’ne özel yüzde 14 indirim uygulanıyor.

Hasanoğlu Şirketler Grubu projelerine Evim Türkiye Fuarı’nda yoğun ilgi!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıtan şirketin fuara özel düzenlediği kampanyaya gurbetçiler yoğun ilgi gösterdi...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan gurbetçilere özel indirim!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla gerçekleştirilecek olan olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılıyor.  

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılım gösterecek. Hasanoğlu Şirketler Grubu Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya düzenledi.

Tokat Niksar Kültür 4. Etap Alt Gelir Grubu kura sonuçları!

Emeklilere özel satışa sunulan okat Niksar Kültür 4. Etap Alt Gelir Grubu Konutları'nda kura bugün çekiliyor..

Doğuş Grubu'ndan borç yapılandırması açıklaması!

Doğuş Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, borç yapılandırmalarıyla ilgili haberlere açıklık getirdi. Şahenk, “Bankalarımıza hak, hukuk çerçevesinde en doğru nakit akışlarını çıkarıp bir program sunduk. Çok kısa zamanda en güzel biçimde bu olay ortadan kalkacak” dedi.

Gözde Grubu’ndan öğrencilere özel proje!

Doğru yerde, doğru projeler üretmek için çalıştıklarını belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, özellikle üniversitelere yakın noktalarda planladıkları projelerin öğrencilerden talep gördüğünü dile getirdi.

TOKİ alt gelir grubu ve emekli başvuru şartları nelerdir?

Türkiye genelinde alt gelir grubu, orta gelir grubu ve emeklilere özel projeler inşa eden TOKİ, emeklilerin ve alt gelir grubunun ev hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Peki TOKİ alt gelir grubu ve emekli başvuru şartları nelerdir?

Abraaj Grubu özel öğrenci yurtları Haberi

Abraaj Grubu özel öğrenci yurtları


Bu yatırım Grubun gelir üreten gayrimenkullerine ait fon yoluyla yapılacak. Bu fon Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye bölgelerinde yatırımlar yapıyor.

Abraaj Grubu yatırımı lider bir Türk işletmesi olan kurumsal yatırımcı BLG Capital ile birlikte yapacak. Büyüyen piyasalarda lider konumda bir yatırımcı olarak faaliyet göstermekte olan Abraaj Grubu, bugün önemli bir yatırım duyurusunda bulunarak, Republika Akademik Apartmanları adlı yapıları satın aldığını açıkladı. Söz konusu yapılar toplam 1274 yatak kapasiteli iki adet konaklama emlakinden oluşuyor.


Bu işlemle birlikte Abraaj Grubu bu iki istisnai kaliteye sahip gayrimenkul üzerinde oldukça önemli bir mülkiyet payına sahip olmuş olacak. Bu gayrimenkuller Ortaköy ve Büyükçekmece ilçelerinde bulunuyor, bu yapıların her ikisi de İstanbul’daki öğrenciler, genç profesyoneller ve apart otel misafirleri için önemli hizmet alanı olma özelliği taşıyor....