05 / 05 / 2024

Abramowich Karaca Adasına talip oldu mu

Abramowich Karaca Adasına talip oldu mu

Bosforce Emlak Geliştirme ve Pazarlama Şirketinin yönetici ortağı Ulvi Özcan, Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamada 'İstanbul'da yalı fiyatına' dediği Karaca Adası için 150 kişiye sunuş yaptıklarını ancak Roman Abramoviç'in kendileriyle temasa geçmediğini

Karaca Airfryer peşin fiyatına 3 taksitle! Karaca 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Karaca markası yeni nesil pişirme modası olan Airfryerlarda peşin fiyatına 3 taksit imkânıyla satışa sunuyor. İşte detaylar..

Tavuk Adası'nda çalışmalar tam gaz! 'Keyif Adası'na dönüşüyor!

Cunda Adası'na 700 metre mesafede yer alan Tavuk Adası'nda inşaat çalışmaları 10 Nisan tarihinden itibaren devam ediyor. Peki son olarak ruhsatının iptali için yargıya taşınan Tavuk Adası ne zaman hizmete açılacak? İşte Tavuk Adası'na ilişkin merak edilen tüm soruların yanıtı...

Gizemli iş adamı Marmaris'in en gözde adasının satış fiyatına zam yaptı

Marmaris'in Gökova Körfezi'nde yer alan Karaca adasının satış fiyatına zam yapıldı. 3 yıl önce satışa çıkan adanın 145 milyon liralık fiyatı güncellenerek 360 milyon liraya çıktı. Adanın metrekare fiyatı bin 139 lira olarak belirlendi.

Galatasaray Adası'nda ışık göründü! Sarı-kırmızılı kulüp adasına kavuşuyor!

Galatasaray Adası'na kavuşuyor, Yargıtay'dan sevindiren karar geldi. Mahkeme tarafından geçtiğimiz sene alınan karar, Yargıtay tarafından da onaylandı...

Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki!

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkanı Esin Köymen, Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki gösterdi ve kararı yargıya taşıyacaklarını belirtti.

Galatasaray Adası'na Katarlı talip!

Galatasaray Adası için Mart'ta tahliye kararı verilmişti. O tarihten bu güne Su Ada boş kaldı. Pek çok talipli Galatasaray Adası'nın kapısını çalıyor. Alınan bilgilere göre Mandarin Türkiye'nin ortaklarından Katarlı Alfardan Holding, adanın en istekli taliplerinden oldu.

Galatasaray Kulübü'nden Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'na ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “Adamız üzerinde, başkaca tarafların kurmak isteyecekleri hukuk dışı ve iyi niyetten uzak planlara asla müsaade etmeyeceğiz” dedi. 

Gökova Körfezi'ndeki Karaca Adası'nın fiyatı 225 milyon TL'ye çıktı!

Muğla Gökova Körfezi'nde yer alan 316 bin metrekarelik Karaca Adası'nın fiyatı 50 milyon TL artırıldı ve 225 milyon TL'ye çıkarıldı.

Cunda Adası'na Moshonisi otel geliyor!

Otel yatırımlarının hız kesmeden devam ettiği Ayvalık'taki Cunda Adası'na Moshonisi otel geliyor...

Kuşadası Uydukent'in imar sorunları çözülüyor!

Kuşadası'na bağlı Uydukent'te imar sorunlarına yönelik sorunlar çözülüyor. Konuyla ilgili müjdeyi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den açıklama geldi. 

Karaca Adası'nın fiyatında 35 milyon TL'lik indirim!

Muğla Marmaris Gökova Körfezi'nde bulunan, 2019 yılı Eylül ayında 210 milyon TL'den satışa çıkarılan 316 bin metrekare büyüklükteki Karaca Adası'nın satış fiyatı güncellenerek, 175 milyon TL'ye indirildi.

Ozan Güven, Cunda'ya yerleşti!

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı darp davası nedeniyle zor günler geçiren Ozan Güven, Cunda adasına yerleştiği öne sürüldü.

Kuşadası'nda Mars Kolonisi konseptli turizm tesisi kurulacak!

Kovid-19 salgını ile beraber turizmde alternatif alan arayışına giren ve çeşitliliği artırmak isteyen şehirlerden Kuşadası’nda “Mars Kolonisi” temasıyla turizm tesisi yapılacak. Belediye Başkanı Ömer Günel, projenin dikkatleri Kuşadası’na çekeceğini ve şehre büyük değer katacağını vurguladı. 

Abramowich Karaca Adasına talip oldu mu Haberi

Abramowich Karaca Adasına talip oldu mu

Ünlü Rus milyarder Roman Abramoviç'in Muğla'da bulunan Karaca Adası ile ilgilendiği haberleri üzerine Emlakkulisi.com aracılıyla bir açıklama yapan Bosforce Bosforce Emlak Geliştirme ve Pazarlama Şirketi yönetici ortağı Ulvi Özcan, Roman Abramoviç'in kendilerine bir talepte bulunmadığını açıkladı.


Merkezi İstanbul’da merkezi bulunan Bosforce Emlak Geliştirme ve Pazarlama'nın Karaca Adası için Türkiye'nin vergi rekortmenleri listesindeki ilk 100 kişi ile birlikte bölgeyle ilgilenen 50 civarında yabancı yatırımcıya sunum dosyası gönderdiğini belirten Özcan, "Söz konusu ada tek yetkili olarak pazarlamaya uğraştığımız bir gayrimenkul. Karaca Adası pazarlanmak üzere tarafımızca kabul edildiğinde ;  turizmcilerin, ülkemizin zenginlerinin ve Türkiye ile ilgileneceğini düşündüğümüz yabancıların dikkatini çekebileceğini düşündük. Bu itibarla hazırladığımız yaklaşık 150 tanıtım dosyasını muhataplarımıza götürdük, gönderdik" dedi.


Ulvi Özcan: "150 kişiye sunum dosyası gönderdik"



Abramoviç adayla ilgileniyor mu?


Roman Abramoviç'in...