29 / 04 / 2024

abu dabi Hyperloop

abu dabi Hyperloop

Çılgın işadamı Elon Musk’un havası alınmış tünellerin içinde saatte 1000 km hızı aşan tren projesi ‘Hyperloop’ çalışmaları hızla devam ediyor. İnovasyon Haftası için Türkiye’ye gelen Hyperloop CEO’su Dirk Ahlborn, “İnsan hatalarından kaynaklanan bir kaza yapma şansı yok” dedi.

Dünyanın en zengin aileleri belli oldu! İşte listeye ilk sıradan girenler...

Dünyanın en zengin aileleri peş peşe sıralandı. Listede çarpıçı gelişmeler yaşandı. Abu Dhabili Nahyan Hanedanı ilk kez yıllık zenginler sıralamasında ilk sırada yer aldı. İşte dünyanın en zengin aileleri..

Rahim Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rahim Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yosef (Ayal Y.) Abu Saada tarafından kuruldu. 

Otto Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otto Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Erol Abuşoğlu ve Zohreh Najafı ortaklığında kuruldu.

Rs İthalat Ve İhracat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Rs İthalat Ve İhracat Turizm Limited Şirketi Avcılar'da Abu Owaıs Ahmed, Aısha Asıf ve Asıf Rasheed ortaklığında kuruldu.

Bayraklar Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklar Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de Hothaıfa Darwıs Abu-Sukar, Yahya Issa Mahm Wandıl ve Yasir Şekfe ortaklığında kuruldu.

Otoman Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Otoman Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Büşra Nuriye Baybir ve Hasan Abu Baysal ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika iptali! 'Bir ihtimal kalacak' diyerek açıkladı

İstanbul Havalimanı işletmesinin Abu Dabi Havalimanı'nın işletmecisi AUH firmasına satılması için görüşmelerin sürdüğünü iddia edildi. Atatürk Havalimanı'nda yapılan çalışmaların AUH'un talebi nedeniyle başladığı konuşulurken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz bir çıkış geldi.

Relıabuıld Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Relıabuıld Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Sagır Mohammad Maı ve Usman Maı ortaklığında kuruldu.

Burak Group Turizm Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Group Turizm Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Buraq Nawfal M. Abu Rema tarafından kuruldu.

Abu Khaled İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abu Khaled İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Idrıs tarafından kuruldu.

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adıl Sınan, Ahmed Abu Ismaıl ve Hanı Haj Ahmad Aljabalı ortaklığında kuruldu.

Çinarım İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Elektronik Limited Şirketi kuruldu!

Çinarım İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Elektronik Limited Şirketi bugün Maltepe’de 650 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Çabuğ tarafından kuruldu.

Ankalar İnşaat Elektrik Mobilya Medikal Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Ankalar İnşaat Elektrik Mobilya Medikal Temizlik Limited Şirketi bugün Maltepe’de 650 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Çabuğ tarafından kuruldu.

abu dabi Hyperloop Haberi

abu dabi Hyperloop

TEKNOLOJİ dünyasının şu sıralar en çok kafa yorduğu alanların başında ulaşım geliyor. Sürücüsüz otomobiller veya insan taşıyan dronelar gibi birçok çözüm geliştirildi ve hatta yavaş yavaş da günlük hayatta kullanılmaya başlanıyor. Ancak Silikon Vadisi’nin çılgın işadamı olarak tanınan Elon Musk, önümüzdeki yılların ulaşım teknolojisi olmasına kesin gözüyle bakılan ‘Hyperloop’ ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Havası alınmış tünellerin içinde oluşturulan manyetik alanlar sayesinde havada giden bir ulaşım aracı olan Hyperloop, bu sayede saatte 1000 kilometre hızın üzerine çıkabiliyor. Bu da Hyperloop’u dünyanın en hızlı toplu ulaşım aracı yapıyor. Hyperloop şu anda test aşamasında olsa da birçok ülke şu anda üzerinde çalışmaya başladı. Biz de Hyperloop hakkındaki son gelişmeleri öğrenmek için Hyperloop Ulaşım Teknolojileri CEO’su Dirk Ahlborn ile görüştük.


Türkiye İhracatçılar Meclisi...