29 / 04 / 2024

Abu Dabi İslamic Bank

Abu Dabi İslamic Bank

Abu Dabi İslamic Bank ile Bank of China, lisans almak için BDDK’nın kapısını çaldı. Abu Dabi İslamic Bank’ın faizsiz bankacılık yapmak için 1 milyar dolar yatırım yapması bekleniyor.

Dünyanın en zengin aileleri belli oldu! İşte listeye ilk sıradan girenler...

Dünyanın en zengin aileleri peş peşe sıralandı. Listede çarpıçı gelişmeler yaşandı. Abu Dhabili Nahyan Hanedanı ilk kez yıllık zenginler sıralamasında ilk sırada yer aldı. İşte dünyanın en zengin aileleri..

Rahim Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rahim Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yosef (Ayal Y.) Abu Saada tarafından kuruldu. 

Otto Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otto Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Erol Abuşoğlu ve Zohreh Najafı ortaklığında kuruldu.

Rs İthalat Ve İhracat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Rs İthalat Ve İhracat Turizm Limited Şirketi Avcılar'da Abu Owaıs Ahmed, Aısha Asıf ve Asıf Rasheed ortaklığında kuruldu.

Bayraklar Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklar Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de Hothaıfa Darwıs Abu-Sukar, Yahya Issa Mahm Wandıl ve Yasir Şekfe ortaklığında kuruldu.

Otoman Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Otoman Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Büşra Nuriye Baybir ve Hasan Abu Baysal ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika iptali! 'Bir ihtimal kalacak' diyerek açıkladı

İstanbul Havalimanı işletmesinin Abu Dabi Havalimanı'nın işletmecisi AUH firmasına satılması için görüşmelerin sürdüğünü iddia edildi. Atatürk Havalimanı'nda yapılan çalışmaların AUH'un talebi nedeniyle başladığı konuşulurken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz bir çıkış geldi.

Relıabuıld Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Relıabuıld Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Sagır Mohammad Maı ve Usman Maı ortaklığında kuruldu.

Burak Group Turizm Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Group Turizm Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Buraq Nawfal M. Abu Rema tarafından kuruldu.

Abu Khaled İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abu Khaled İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Idrıs tarafından kuruldu.

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adıl Sınan, Ahmed Abu Ismaıl ve Hanı Haj Ahmad Aljabalı ortaklığında kuruldu.

Çinarım İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Elektronik Limited Şirketi kuruldu!

Çinarım İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Elektronik Limited Şirketi bugün Maltepe’de 650 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Çabuğ tarafından kuruldu.

Ankalar İnşaat Elektrik Mobilya Medikal Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Ankalar İnşaat Elektrik Mobilya Medikal Temizlik Limited Şirketi bugün Maltepe’de 650 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Çabuğ tarafından kuruldu.

Abu Dabi İslamic Bank Haberi

Abu Dabi İslamic Bank

Türkiye küresel krize rağmen finans yatırımcısının ilgi odağı olmaya devam ediyor. Türkiye’de Odea Bank olarak bilinen Lübnanlı Bank Audi ve Japon Mitsubishi’nin ardından biri Ortadoğulu, diğeri Çinli iki sürpriz finans devi daha yatırıma geliyor. Alınan bilgilere göre, ekonomi yönetimi faizsiz bankacılığı geliştirmeye yönelik çalışmalarını devam ettirirken, Dubai merkezli finans devi Abu Dabi İslamic Bank, faizsiz bankacılık faaliyetinde bulunmak için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) kapısını çaldı. Yapılan görüşmede banka, yatırım niyetini ilgililere iletti. Alınan bilgilere göre, bankanın lisans almak için gerekli olan 300 milyon dolarlık ödenmiş sermayenin yanında yatırım için 1 milyar dolar harcama yapabileceği konuşuluyor.


Dünyanın en büyük 5. bankası


Türk bankacılık sektörüne yönelik Körfez ve Ortadoğulu şirketlerin ilgisinin yanında Çinliler’in de yatırıma yönelik ilgisi devam ediyor. Halen Türkiye’de...