06 / 07 / 2024

Acanthus Sanat Ve Restorasyon kimin

Acanthus Sanat Ve Restorasyon kimin

Acanthus Sanat Ve Restorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onursal Mahioğlu ve Muzaffer Demirci ortaklığında kuruldu. 

İşte tarihin ilk karavanı!

Tarihin ilk karavanı fotoğraflarıyla ortaya çıktı. Facebook'ta 'Sanat ve Arkeoloji' isimli grubun yöneticisi, tarihin ilk karavanı ile ilgili bilgi verdi. İşte detaylar...

DAP’tan İstanbul'un Kalbi Levent’te Yeni Dünyanın Örnek Yaşam Alanı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul’un iş, yaşam, kültür-sanat ve finans dünyasının kalbi olarak bilinen Levent Bölgesi’nde şimdi de kent ve doğa ayrımını ortadan kaldıran, doğadan aldığı ilhamla, şehrin merkezinde ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle buluşturuyor… 

ATO'nun kalıcı konut kampanyasına sanattan 1 milyon TL'nin üzerinde destek!

Ankara Ticaret Odasının (ATO) Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenmiş olan bölgelere kalıcı konut kazandırmak için "Ayın Yıldızıyım" temasıyla başlatmış olduğu bağış çağrısında sanatçı ve sanatseverlerin desteğiyle 1 milyon TL'yi aşan gelir toplandı.

D&R’da tüm elektronik ürünlere özel indirim başladı! D&R 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kültür, sanat ve eğlence dünyasına ait pek çok içerik ve ürünleri bulabileceğiniz D&R’da okula dönüş kampanyasına ek tüm elektronik ürünlerde indirim başladı.

Hastürk Sanat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hastürk Sanat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Okan Hastürk tarafından kuruldu. 

Rok Turizm Gayrimenkul Sanat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rok Turizm Gayrimenkul Sanat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatmagül Karadeniz tarafından kuruldu.

Arnavutluk'taki Ulusal Tiyatro binasının yıkımına tepki!

Arnavutluk'taki Ulusal Tiyatro binasının yıkımına karşı çıkan bazı sanatçı ve sivil toplum örgütlerinden aktivistler, yıkıma tepki gösterdi.

Tarihi Zaza Konağı restore ediliyor!

Şanlıurfa'da koruma altında bulunan Tarihi Zaza konağı, restore edilerek gelecek kuşaklara kültür mirası olarak bırakılmak üzere Şanlıurfa Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı ŞURKAV tarafından satın alındı.

Atatürk Kültür Merkezi 2021'de tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen sanatçı ve sporcular ile iftar programında konuştu. Cumhurbaşkanı, "2021 yılında Taksim'deki eski adıyla AKM'yi inşallah opera binası olarak yetiştirmiş olacağız" dedi.

Konya Tantavi Ambarı restorasyon çalışmalarında sona gelindi!

Konya Tantavi Ambarı restorasyon çalışmalarında sona gelindiğini söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Tantavi ambarı, şehrin sanat ve kültür hayatına büyük katkı sunacak" dedi.

AAD Mimarlık 11 senede 130'un üzerinde proje üretti!

11 yıl önce Mimar Ayşegül Güner tarafından kurulan AAD Mimarlık, 130'un üzerinde proje üretti. AAD, her projesinde mutlaka sanat ve insanı ön planda tutuyor...

Galatasaraylı iş adamları Rivalı oldu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva, Galatasaray 1905 Kültür Sanat ve Spor Derneği üyelerini ağırladı.

Acanthus Sanat Ve Restorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acanthus Sanat Ve Restorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onursal Mahioğlu ve Muzaffer Demirci ortaklığında kuruldu. 

Acanthus Sanat Ve Restorasyon kimin Haberi

Acanthus Sanat Ve Restorasyon kimin

Acanthus Sanat Ve Restorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onursal Mahioğlu ve Muzaffer Demirci ortaklığında kuruldu. 

Acanthus Sanat Ve Restorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Acanthus Sanat Ve Restorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Oruçreis Mah.Tekstilkent Cad10...