05 / 05 / 2024

ACC Turizm Yapı adres

ACC Turizm Yapı adres

ACC Turizm Yapı Yatırım ve İşletmecilik Limited Şirketi Suadiye Şubesi, M. Tacize Demir Şube Müdürlüğü'nde 450 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yenigün ve Uğur Berke Kayıkçı ortaklığında kuruldu.

İnovatif Turizm Yapı Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnovatif Turizm Yapı Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertan Erdoğan tarafından kuruldu.

Mayesse Turizm Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mayesse Turizm Yapı Anonim Şirketi bugün Tuzla'da Davut Çıtırık tarafından kuruldu.

Square Turizm Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Square Turizm Yapı Anonim Şirketi Maltepe'de İnan Payçu ve Renate Barbara Hıld ortaklığında kuruldu.

Mahall Turizm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahall Turizm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Kütrem tarafından kuruldu. 

Karabulut Nrt Turizm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabulut Nrt Turizm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Karabulut tarafından kuruldu. 

Mif Gıda Turizm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mif Gıda Turizm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Topak tarafından kuruldu.

Dirice Grup Turizm Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dirice Grup Turizm Yapı Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Kemal Dirice tarafından kuruldu.

EGS Otel Turizm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EGS Otel Turizm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet Temel ve Aziz Emre Turan ortaklığında 14 Aralık 2017'de  20 bin TL sermaye ile kuruldu. 

Artuklu Turizm Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artuklu Turizm Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Abdulselam Arasan tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ert Teknik Turizm Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Teknik Turizm Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Ertuğrul Gün tarafından kuruldu.

Barcelona’da otel yatırımı yasaklandı!

Barcelona’da şehir merkezinde yeni otel açılmasına yasak geldi. Kontrolsüz turizm yapılanmasının önüne geçilmek hedefleniyor.

SYS Doğa Turizm Yapı İnşaat ve Tahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SYS Doğa Turizm Yapı İnşaat ve Tahhüt Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ümraniye'de Buçak Seyis imzasıyla kuruldu.

ACC Turizm Yapı adres Haberi

ACC Turizm Yapı adres

ACC Turizm Yapı Yatırım ve İşletmecilik Limited Şirketi Suadiye Şubesi, M. Tacize Demir Şube Müdürlüğü'nde 450 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu. 


ACC Turizm Yapı Yatırım ve İşletmecilik Limited Şirketi Suadiye Şubesi iş konusu; Bina projelerinin geliştirilmesi (satışa yönelik bina projeleri için mali, teknik ve fiziksel araçların bir araya getirilmesi suretiyle konut veya diğer amaçlı kullanıma yönelik bina projelerinin organize edilmesi) (yapı kooperatifleri hariç) 


ACC Turizm Yapı Yatırım ve İşletmecilik Limited Şirketi Suadiye Şubesi adres: Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Bağdat Caddesi, Değer Apartmanı,...